reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
anian to super ze sie udało odstawic bez wiekszych problemów:happy:
monysia GRATULACYJKI WKOńCU SIE DOCZEKAłAś JEST NAS TERAZ DWIE CIężARNE;-)
sandros
odbijecie sobie jak bedziesz miec wiecej czasu ale prawda przynajmniej mam ja zachartowaną i niepamietam kiedy chorowała.A Sonia jeszcze chodzi do przeczkola ?

reklama
My juz po spacerku ,zaraz ja położe spac i obiad trzeba szykować:-)
Dzis mi stuknął 17 tydzien a ja jescze ruchów nie czuje ,wiem ze to moze jeszcze czas ale jakoś spokoju mnie to nie daje.A Oliwke juz czułam w tym tygodniu:confused:

.Więc rano się zameldowałam i już jestem coś więcej napisać:tak:.

.Lenka wstała dziś w nocy tylko raz:-).

.Jesteśmy też z Lenką po spacerku na którym spotkałyśmy się z izą1 i Karolką:happy:.Ale te nasze dwie małe córeczki są słodkie,karmiły się nawzajem flipsami a Karolcia czasem nie nadążała jak Lena dawała jej flipsy;-).

.monysia wielkie gratki z okazji zafasolkowania . No i oczywiście bywaj tu jak najczęściej i zamęczaj nas pytaniami:laugh2:.

.anian cieszę się ze twój humorek lepiej,z każą godziną na pewno będzie jeszcze lepiej.

.sandros życzę wam żeby Sonia zrozumiała i nie płakała.

.oliwka nie przejmuj się brakiem ruchów ,w końcu każde dziecko jest inne!.

.binka witaj i pisz pisz pisz dużo:-D.Siemianowice to całkiem niedaleko Katowic więc masz blisko na ewentualne spotkania bb:cool2:.Masz już dzidzię czy jesteś w ciąży:confused:.

.Ja już jutro prawdopodobnie nie będę mieć netu... w najlepszym przypadku podłączą mi go za 10 dni a w najgorszym za miesiąc:baffled:.

karolinka fajnie macie ze sie spotykacie z izą:tak:masz racje każde dziecko jest inne ,sama niewiem mam jakieś porównania z Oliwką :confused:szkoda że ciebie nie będzie tak długo ,wracaj do nas jak najszybciej;-) iza ci napewno bedzie zdawać relacje co u nas słychać:rofl2:

hej !!! od niedzieli nie umiem tu nic napisać ani poczytac cały czas mnie cos wywala :wściekła/y:

a dziadek dumny jak nie wiem co ze spaceru :-D wszystkim pierwsze co to tym sie chwali jak to daleko z Liwią pojechał sam na spacer i ze mu nawet nie marudził :-D

ciekawe czy bede umiała poczytac co u Was !!!

no jakos udało sie :-D

Mony gratulacje małej fasolki na początku !!!!!!!!!!

Karolka oj wracaj szybko :-(

kurcze i nie pamietam co to miałąm pisac ..... eeee....yyyy

ide lepiej obiad robić

do wieczoraaa

Hejka!!!

Karolinka wyspana i najedzona bawi się na podłodze :-D

Karolinna dziękuję za miłe towarzystwo, nasze córeczki to naprawdę słodziutkie dziewczynki :-) Mam nadzieję że jutro znowu uda się nam razem pospacerować :rofl: :tak:
Skłoniłaś mnie do zmiany godzin spacerków i muszę powiedzieć że ta godzina mi fajnie spasowała :tak:
Szkoda że nie będziesz mieć netu tak długo :sick:

Binka witaj!!! Przepraszam że wcześniej się z Tobą nie przywitałam :sorry2: Pisz pisz jak najwięcej :cool2:

Monysia musisz koniecznie zrobić sobie paseczek z odliczanie dni w ciąży, żebyśmy zawsze wiedziały jak długo jeszcze do tego wielkiego dnia!!! :-)

Oliwka -to już 17 tydzień :szok: :szok: :szok: nie martw się, na pewno jest wszystko ok. Tak jak pisze Karolinna każde dziecko jest inne, a ja dodam każda ciąża jest inna :tak: Twoja druga dzidzia może po prostu jest drobniejsza, spokojniejesza, na pewno już niedługo ją poczujesz :tak:

Anian co robisz w nocy jak mała się budzi:confused: tulisz czy robisz jej butle:confused: A tak w ogóle z czego Pati pije z butli czy może z kubeczka już:confused: Dajesz jej już normalne mleko czy modyfikowane:confused: Sorki że tyle pytań:sorry2:.

Justyna gratki dla dziadziusia Liwii za udany spacerek :tak: Dziadek Karolci (mój tata) też już zaliczył z małą spacerek i dość daleko nawet poszli. A bał się iść że :szok: :-D

Mam jeszcze informacje: Baski nie będzie nie wiadomo jak długo bo padł jej notebook i nie wiadomo kiedy jej naprawią (albo dadzą nowy).

Dziewczyny Karolcia dalej bez cycusia :tak: postanowilam że już jej nie dam :baffled: jakoś dziwnie się z tym czuje, ale myśle że najwyższy czas na koniec karmienia piersią. Mała jak na razie bardzo dobrze to znosi, już i tak cyca było mało.

Oliwka .... w pierwszej ciąży czułaś już ruchy w 17 tygodniu :szok: :szok: :szok: to strasznie szybko, fenomenalnie wręcz :nerd: Nic sie nie martw do 3 tygodni na peno zameldujesz, że dostałaś pierwszego kopniaczka :tak:

Monysia jeśli chcesz suwaczek z lilypie to wejdz tu:
Lilypie : Free Baby stuff
Potem trzeba wejść w: Expecting a baby, wybrać paseczek, step 2 i wybrać dzidziusia; step 3 ustawić date ostatniej miesiączki, wpisać tekst pod i nad suwaczkiem (można też dodać zdjęcie ale musi być pomniejszone) potem CREATE TICKER.
Potem zostaje Ci tylko skopiowanie linku url w miejsce podpisu i gotowe.

Mam nadzieję że dobrze to opisałam, na pewno sobie poradzisz, trzeba troszkę pokombinować;-)

reklama
Do góry