reklama
.Dziękujemy za pozostałe komplementy dla Lenusi:-).
.My po spacerku,fajna pogoda,taka do spacerkowania;-).
.Dostałam smska od mokkate : "Pozdrowienia z ośnieżonych górskich stoków :-).Pierwsze zjazdy zaliczone,nogi bolą,ale dałam radę...Pogoda super!"
.iza fajne foteczki i Kamilek i Karolka fajnie powychodzili
.Ale Karolka to też już duża dziewczynka
,przynajmniej przy Kamilku tak wygląda
.A ta czapeczka na roczek to chyba nie ta ,co kuzyn ma na głowie
.
.sandros w takim razie kondolencje:-(.A Sonia znała pradziadka
.
.kubusiowa mam nadzieję że Kubuś nie zjadł książeczki bo może mieć niestrawności
.
.anian gratki dla ciebie ze nauczyłaś Patusię samodzielnie zasypiać
.
.Mnie od środy może parę dni nie być na bb bo zmieniamy operatora internetu i nie wiem ile to potrwa
.
.My po spacerku,fajna pogoda,taka do spacerkowania;-).
.Dostałam smska od mokkate : "Pozdrowienia z ośnieżonych górskich stoków :-).Pierwsze zjazdy zaliczone,nogi bolą,ale dałam radę...Pogoda super!"
.iza fajne foteczki i Kamilek i Karolka fajnie powychodzili

.sandros w takim razie kondolencje:-(.A Sonia znała pradziadka

.kubusiowa mam nadzieję że Kubuś nie zjadł książeczki bo może mieć niestrawności

.anian gratki dla ciebie ze nauczyłaś Patusię samodzielnie zasypiać

.Mnie od środy może parę dni nie być na bb bo zmieniamy operatora internetu i nie wiem ile to potrwa

hello:-)
my dzis też zaliczyliśmy spacerek aż dwie godzinki
Dzieki dziewczynki za komplementa
;-)
MARTYNKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
KUBUSIOWA Oliwka juz wie że tam mieszka dzidziuś pokazuje na mój brzuszek,podnosi bluzkę i mówi też że dydolki są dla dzidzi
iza fotki fajniste Kamilek jaki juz duży a Karolka
juz niedługo rok
my dzis też zaliczyliśmy spacerek aż dwie godzinki

Dzieki dziewczynki za komplementa

MARTYNKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

KUBUSIOWA Oliwka juz wie że tam mieszka dzidziuś pokazuje na mój brzuszek,podnosi bluzkę i mówi też że dydolki są dla dzidzi

iza fotki fajniste Kamilek jaki juz duży a Karolka

Karolinna na tym zdjęciu Karolcia ma tą czapeczkę ;-) oczywiście to żarcik bo to jest czapka i szlafmyca (nie wiem jak to sie pisze) moja siostra i jej mąż dostali to w prezencie chyba za ciasto przed weselem, taki mały żarcik
Oliwka ale super spacerek
My też byłyśmy z Karolcią ponad godzinkę
. A Mokkate z rodzinką chyba są w Zakopanem, tak przynajmniej wywnioskowałam z smska którego przysłała mi w sobotę - byli akurat w drodze
Mokkate dziękujemy za pozdrowionka, wyszalejecie się pewnie za wszystkie czasy :-)

Oliwka ale super spacerek

Mokkate dziękujemy za pozdrowionka, wyszalejecie się pewnie za wszystkie czasy :-)
Wszyscy mówią że Karolcia wygląda na większą na zdjęciach
Dziewczyny pomalutku przymierzam się do odstawienia małej od piersi, ta myśł od jakiegoś czasu we mnie dojrzewa i i chyba dziś dojrzeje
, już i tak karmień jest mało, a jak ją karmie to chyba nigdy nie schudne
a tak odstawię ją i zastosuje jakąś radykalną dietkę
Poza tym myśle że później będzie trudniej ją odstawić.
Oduczam ją też pomalutku od smoka, dziś zaliczyłyśmy pierwszy spacerek bez niego (oczywiście na wszelki wypadek siedział sobie w mojej torebce :-) ;-) ).

Dziewczyny pomalutku przymierzam się do odstawienia małej od piersi, ta myśł od jakiegoś czasu we mnie dojrzewa i i chyba dziś dojrzeje

Oduczam ją też pomalutku od smoka, dziś zaliczyłyśmy pierwszy spacerek bez niego (oczywiście na wszelki wypadek siedział sobie w mojej torebce :-) ;-) ).
Oliwka teraz karmię ją już tylko po przebudzeniu (przeważnie ok. 6 rano) czasem w ciągu dnia (ale trwa to bardzo krótko czyli dużo nie wypija) i czasem w nocy potrafi się obudzić i muszę jej dać. Od jutra zaczynam odstawianie, na początek rano dostanie nan zobaczymy czy będzie chciała pić.
reklama
Oliwka u nas jest ten problem że Karolcia 2 tygodnie temu miala trzydniówkę, przed nią już nie jadła w nocy od jakiegoś czasu (zaczęłam już takie trochę odstawianie od rezygnacji z nocnych karmień), ale jak była chora to znów dawałam jej pierś w nocy i znów się trochę przyzwyczaiła, teraz muszę znowu ją oduczyć, już jedną noc udało sie bez karmienia. Mam nadzieję że dziś w nocy znów nie będę musiała karmić, trzymaj kciuki :-) .
Podziel się: