reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jestem z Czerwionki no a z suwaczkiem nie wychodzi mo końcówka.Mam wszystko powybierane, poustawiane i wyskakuje jakis error niby cos z moim mailem chyba

z tego co kojarzę to nie potrzeba tam żadnego adresu...

to my prawie sąsiadki jesteśmy - jestem z Knurowa:-)

reklama
Witam,

W koncu mam troszke wolnego, dzis i jutro nie pracuje.

Oliwka ladny brzuszek Ci rosnie ;-)

Kasia
nie zazdroszcze nocek. Ostatnio mam takie same spanie, ale tak to jest jak spi sie w dzien i kazdy nagle przypomnial sobie moj numer stacjonarny :baffled::eek::sick:

Anian gratulacje dla Patrycji. Samodzielne zasypianie, to nielada wyczyn i jaka ulga dla rodzicow, jak juz nie trzeba "cyrkowac" z usypianiem.

Pozdrawiam,

.Dzięki laski za komplementy pod adresem mojej Lenki:-).

.My dziś byliśmy u drugich dziadków,w końcu z powrotem zmieniliśmy wózek na typową spacerówkę,jaki ten graco mały mi się teraz wydaje:laugh2: i lekki:eek:.

.anian fajny nowy avatarek:tak:.

.sandros odpoczniesz przez te dwa dni sobie:tak:,pewnie spędzisz ten czas w 100% z Sonią:tak:.

.monysia nie martw się ,dopiero jak przez rok czasu nie udaje się zajść w ciążę można mówić o problemie.

.oliwka fajniasty brzuszek,już się fajnie zaznacza:tak:.

.iza i baska super że spotkanko udane:tak:.

.Lecę babolki pomału spać!

.Dobranoc.

Wpadłam tylko na chwilkę, bo niedawno wróciliśmy. Karolcia była super grzeczna, ładnie bawiła się z kuzynem, jestem z niej dumna :-)

Sandros najlepszy sposób na spokojny sen w dzień - wyłącz telefon ;-)

Monysia trzymam kciuki za pozytywny wynik testu :tak: a z suwaczkiem musisz pokombinować, na pewno Ci się uda :tak:

BUZIACZKI DLA MARTYNKI MOKKATE!!! DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI Z OKAZJI KOLEJNEJ (11) MIESIĘCZNICY!!!!
Może Mokkate to przeczyta po powrocie z Zakopanego i przekaże córeczce :cool2: :happy:

DOBRANOC!!!

Witam,

Karolina wybacz, ze pominelam - fajnie razem wygladacie na zdjeciu ze spacerku.

Iza nie bardzo moge wylaczyc, obecnie dzwonia, bo wczoraj zmarl moj dziadek, a pare dni wczesniej bylo nieciekawie z nim, bo rak zaatakowal mozg.

No i wlasnie zamiast wypoczywac i spedzac czas z Sonia, to dzis jak skonczylam o 6 rano, to na 10 juz bylam na egzaminie, wiec jak wrocilam do domu, to spac. Tu troche znow sie pochwale. Rafal poszedl do pracy, wiec spalam z Sonia. Oczywiscie obudziala sie pierwsza i nie wyszla z lozka, a lezala obok mnie, poprawiala mi koldre, glaskala po glowie, odganiala psy... Bylam w szoku :szok:
A jutro pogrzeb, wiec Sonia na caly dzien do przedszkola....

Pozdrawiam,

mokkate - Duzo duzo radosnych i szczęśliwych dni dla Martynki:-) :-) :-) :-)

karolina - ale fajniste kucyki ma Lenka:tak: jestem :szok: że ma takie długie, szybciuko jej rosną:-D no i laseczka ci rosnie oj rosnie:tak:

oliwka - ale juz fajnie brzuszek sie zaokrągla:-) a jak Oliwcia reaguje na brzuszek :confused: i fajnie że czujecie sie dobrze oby tak do końca:tak:

monysia - trzymam kciuki za pozytywny test:-) ja jestem z Żor, a w Czerwionce i okolic mam duzo znajomych i rodzinke od męża:tak:

sandros - ale masz opiekunke no no:-) kondolecjce za dziadka:-(

anian - no brawo brawo dla Patrycji i dla Ciebie za postepy w usypianiu:-D

iza, basia - czekam na foteczki ze spotkanka!!!!!!!!:-) :-) :-) :-)

myka bo Kuba zaczyna jeśc książeczkę, miłego poniedziałku!!!!!:-D :-D :-D

reklama
Witam!
Karolcia dziś przed 7 była już wyspana, wzięłam ją do siebie, trochę się pomordowała i zasnęła, a przed 9 telefonik nas obudził :wściekła/y: :-D Ale spoko i tak trzeba było juz wstawać, dawno tak długo nie leniuchowałam:no:

Sandros - przykro mi z powodu dziadka.
A Twoja Sonia - nie mogę wyjść z podziwu jaka jest mądra i kochana :tak:

Oliwka śliczny masz brzuszek :tak:

Anian gratki dla Patrycji za samodzielne usypianie:-) . Karolcia na szczęście od początku usypia sama i po kąpieli mamy już czas dla siebie, ale czasem nie było łatwo, przechodziła okresy buntu, na dzień dzisiejszy jest ok i oby tak pozostało :happy:

Do góry