reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karola: ależ Lenka duża pannica już jest. no ale tyyyle czasu minęło od pampersa. :-)

Piotrek dziś strasznie wył na rehabilitacji. myślałam, że już nie wytrzymym i wejdędo pokoju i zabiorę stamtąd Piotrka.

reklama
Witam wieczorową porą :-)

karolinna dziwię się że jeszcze nic nie mam nic od Ciebie na privie :dry: ;-) Obiecuję pojawić się w środę :tak:

mariaOla cieszę się, że w łóżeczku podoba się Jeremiemu, bo oznacza to że to Grześ był wybredny... albo mama leniwa... :tak:

baśka ciekawe poglądy ma Wasza lekarka

sandros cieszę się, że masz fajną pracę. Kontakty z ludźmi są zawsze ciekawe: z niektórymi przyjemne, ale niektórzy potrafią podnieść ciśnienie na maxa :unibrow: Sonia lubi dzieci i tak myślałam że spodoba jej się w przedszkolu, poza tym jest samodzielna (oczywiście jak na swój wiek) i ułożona :tak: Zawsze mocna trzymam za powodzenie w sesji, tym razem też :tak:

anian odtawienie od piersi wg mnie się sprawdza małymi kroczkami do celu :tak: Wiesz że mamy wspólną znajomą, prawda :confused: :tak: Dziwne że jeszcze się nie spotkałyśmy :baffled:

kubusiowa schodzenie nogami w dół to bardzo przydatna umiejętność :-D zresztą sama zobaczysz jak ułatwia ona życie małemu człowieczkowi :tak:

to ja dziś na szerym końcu
ale za to po kolejnej "wesołej" nocce. Pit budził się o 2, 3, 4, 5. potem pospał do 7.30. jak dziśtak będzie, to jutro nie wstanę już do pracy.

Witam w niedzielę :tak: wpadłam na chwilkę bo za bardzo nie mam czasu, już jesteśmy po rosołku, za chwilkę drugie danko, mała jak na razie drzemie, też dostanie dziś rosołek :tak: a potem jedziemy w odwiedzinki do mojej siostry :-)

KAROLCIA DZIĘKUJE ZE WSZYSTKIE MIŁE SŁÓWKA!!!
Kaśka współczuje tych nocek :sick: oby ta nocka była lepsza. ALe Piotrek super chłopczyk, świetne te fotki w podpisie, widze że tak jak Karolcia ma dziurki w policzkach :-) :tak:

Karolinna ale Lenka już duża :szok: :szok: :szok: super ma włoski w ogóle ekstra dziewczynka z niej :tak:

Anian pytałaś o samodzielne jedzonko małej, staram się ją tego uczyć, kaszkę ja jej daje bo by całą wywaliła, za to chlebek, warzywka staram się zeby jadła sama i nawet jej to wychodzi :tak:

Baska super że nas odwiedziliście :tak:Kamilek to śliczny i kochany chłopczyk, za niedługo będą szaleć razem z Karolcią :tak:

Wczoraj jak już wyżej napisałam ;-) byli u nas Kamilkowie w odwiedzinkach :-D Kamilek to już duży chłopczyk:-) , fajnie się bawił muzycznym oceanem :tak: Fotek za bardzo nie porobiliśmy, mam jedną z Kamilkiem na kolanach to może potem wkleje ;-) Karolcia dostała fajną, mięciutką podusię :-) wielbłąda. Super trafiony prezent :tak: bo właśnie szukałam dla niej takiej podusi co byłaby większa od tej co ma a tak samo mięciutka :-)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać, wieczorem dokładnie Was poczytam i coś napisze.

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

hej:tak:
anian i karolinka wkleje dla was zdjecie brzuszka:-Dale tydzien temu i z rana był robiony bo później jest raz taki:-D jeszcze nie czuje ruchów i czekam na to jak na zbawienie:-D
karolina Lenka juz pannica i ten kucyczek ,my niestety jeszcze nie mozemy robic kiteczek bo nie ma z czego:-D

reklama
kaśka te wasze nocki to nie za wesołe ,współczuje ci . Niewiem czy pisałaś bo nie doczytałam ale może ząbki mu idą:confused: Nam to przez sen czasami popłakuje i woła mnie ale podejrzewam ze sie przestraszyła sie jak poszłam do szpitala .Tak odrazu bez mamay i cycusia:-:)-)

Do góry