reklama
mmm
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą :-)
karolinna dziwię się że jeszcze nic nie mam nic od Ciebie na privie
;-) Obiecuję pojawić się w środę
mariaOla cieszę się, że w łóżeczku podoba się Jeremiemu, bo oznacza to że to Grześ był wybredny... albo mama leniwa...
baśka ciekawe poglądy ma Wasza lekarka
sandros cieszę się, że masz fajną pracę. Kontakty z ludźmi są zawsze ciekawe: z niektórymi przyjemne, ale niektórzy potrafią podnieść ciśnienie na maxa :unibrow: Sonia lubi dzieci i tak myślałam że spodoba jej się w przedszkolu, poza tym jest samodzielna (oczywiście jak na swój wiek) i ułożona
Zawsze mocna trzymam za powodzenie w sesji, tym razem też
anian odtawienie od piersi wg mnie się sprawdza małymi kroczkami do celu
Wiesz że mamy wspólną znajomą, prawda
Dziwne że jeszcze się nie spotkałyśmy
kubusiowa schodzenie nogami w dół to bardzo przydatna umiejętność
zresztą sama zobaczysz jak ułatwia ona życie małemu człowieczkowi 
karolinna dziwię się że jeszcze nic nie mam nic od Ciebie na privie

mariaOla cieszę się, że w łóżeczku podoba się Jeremiemu, bo oznacza to że to Grześ był wybredny... albo mama leniwa...

baśka ciekawe poglądy ma Wasza lekarka
sandros cieszę się, że masz fajną pracę. Kontakty z ludźmi są zawsze ciekawe: z niektórymi przyjemne, ale niektórzy potrafią podnieść ciśnienie na maxa :unibrow: Sonia lubi dzieci i tak myślałam że spodoba jej się w przedszkolu, poza tym jest samodzielna (oczywiście jak na swój wiek) i ułożona

anian odtawienie od piersi wg mnie się sprawdza małymi kroczkami do celu

kubusiowa schodzenie nogami w dół to bardzo przydatna umiejętność

diablica2
mały wielki OLO :)
witam
ja poz podium.....
miłego dnia
ja poz podium.....
miłego dnia
Witam w niedzielę
wpadłam na chwilkę bo za bardzo nie mam czasu, już jesteśmy po rosołku, za chwilkę drugie danko, mała jak na razie drzemie, też dostanie dziś rosołek
a potem jedziemy w odwiedzinki do mojej siostry :-)
KAROLCIA DZIĘKUJE ZE WSZYSTKIE MIŁE SŁÓWKA!!!
Kaśka współczuje tych nocek :sick: oby ta nocka była lepsza. ALe Piotrek super chłopczyk, świetne te fotki w podpisie, widze że tak jak Karolcia ma dziurki w policzkach :-)
Karolinna ale Lenka już duża
super ma włoski w ogóle ekstra dziewczynka z niej
Anian pytałaś o samodzielne jedzonko małej, staram się ją tego uczyć, kaszkę ja jej daje bo by całą wywaliła, za to chlebek, warzywka staram się zeby jadła sama i nawet jej to wychodzi
Baska super że nas odwiedziliście
Kamilek to śliczny i kochany chłopczyk, za niedługo będą szaleć razem z Karolcią
Wczoraj jak już wyżej napisałam ;-) byli u nas Kamilkowie w odwiedzinkach
Kamilek to już duży chłopczyk:-) , fajnie się bawił muzycznym oceanem
Fotek za bardzo nie porobiliśmy, mam jedną z Kamilkiem na kolanach to może potem wkleje ;-) Karolcia dostała fajną, mięciutką podusię :-) wielbłąda. Super trafiony prezent
bo właśnie szukałam dla niej takiej podusi co byłaby większa od tej co ma a tak samo mięciutka :-)
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać, wieczorem dokładnie Was poczytam i coś napisze.
MIŁEJ NIEDZIELI!!!

KAROLCIA DZIĘKUJE ZE WSZYSTKIE MIŁE SŁÓWKA!!!
Kaśka współczuje tych nocek :sick: oby ta nocka była lepsza. ALe Piotrek super chłopczyk, świetne te fotki w podpisie, widze że tak jak Karolcia ma dziurki w policzkach :-)

Karolinna ale Lenka już duża

Anian pytałaś o samodzielne jedzonko małej, staram się ją tego uczyć, kaszkę ja jej daje bo by całą wywaliła, za to chlebek, warzywka staram się zeby jadła sama i nawet jej to wychodzi

Baska super że nas odwiedziliście

Wczoraj jak już wyżej napisałam ;-) byli u nas Kamilkowie w odwiedzinkach

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać, wieczorem dokładnie Was poczytam i coś napisze.
MIŁEJ NIEDZIELI!!!
hej
anian i karolinka wkleje dla was zdjecie brzuszka
ale tydzien temu i z rana był robiony bo później jest raz taki
jeszcze nie czuje ruchów i czekam na to jak na zbawienie
karolina Lenka juz pannica i ten kucyczek ,my niestety jeszcze nie mozemy robic kiteczek bo nie ma z czego

anian i karolinka wkleje dla was zdjecie brzuszka

karolina Lenka juz pannica i ten kucyczek ,my niestety jeszcze nie mozemy robic kiteczek bo nie ma z czego

reklama
kaśka te wasze nocki to nie za wesołe ,współczuje ci . Niewiem czy pisałaś bo nie doczytałam ale może ząbki mu idą
Nam to przez sen czasami popłakuje i woła mnie ale podejrzewam ze sie przestraszyła sie jak poszłam do szpitala .Tak odrazu bez mamay i cycusia:-
-)

Podziel się: