kubusiowa
Fan(ka)
witam:-)
cos mi nawala w necie jak otworzyłam forum to wyswietla mi ostatnia wiadomość z wcorajszego dnia od Marioli, a jak weszłąm na odpowiedzi to dopiero widze reszte postów
co jest grane
mariola - mój Kubus ulewałdo 6 m-ca, niemowleta nie maja do końca wykształconego "zaworka" który zatrzymuje pokarm w zołądeczku. Kubus nawet potrafił po godz. przerwie od jedzenia jeszcze ulewać
Diagnoza lekarza brzmiała najpr. refluks nawet nas na USG skierowała, ale niestety nie miałam ze soba butelki z piciem bo w trakcie takiego badania dziecko musi ssać (zaproponowałam pierśc ale jakos odburkneła pod nosem brrrrrr).
Ale żeby postawic 100%diagnozę to nalezy wykonać specjalen badanie w szpitalu podłączając dziecko do sądy na 24 godz
ale naszczęście Kubusiowi jak ręka odjął po 6 mc przeszło
Najlepiej porozmawiaj ze swoim pediatra co ci zaleci.:-)
iza - ale fajnie karolinka wcina na foteczkach
a sukienusia no nono
mokkate - co to za kluchy dawaj przepis
moze i kuba tyle wetnie co Martynka:-) Miłego szusowania na stokach
kaska - no niestety fryc odwołany
bo dostalismy lenia w tyłkach i nie chciało nam sie w deszcz nigdzie ruszać, chyba muszę poszukać spinki do włosów;-) ale tak poważnie po niedzilei mur beton musimy
współczuje tych zarwanych nocek:-( może to taki okres nastała dla Piotrusia i mu za niedługo minie
Kuba tez od czasu do czasu ma jakieś zrywy nocnego płaczu
ale dzisiaj spoko spał od 20 do 7 rano i do 8 buszowalismy w łóżeczku
ania - no to supcio że łóżeczko przyjacielem Patysi
a jak z odstawieniem piersi
udało sie
No to masz ferie, czy gdzies wyruszacie czy zostajecie roszkoszowac sie lenistwem w domku
tak czy siak udanego urlopiku
karolina - ty to często na podium wskakujesz
pewnie jak otworzysz oczy to myk na kompa i sie meldujesz
a jak tam przespana noc Lenki
a tak wogóle to kiedy spotkanko bo cosik na czacie uzgadniayście
a ty to taka nasz inspiratorka co nie:-)
justyna - Pszów ocalał po spacerku Liwciorka z dziadkiem
no i super ze wyniki męża okej:-) czyli piwko moż gulnąć
czarnulka - dziewczynki boskie!!!!!!!!!!!
sandros - no proszę jaki z ciebie wzór pracownik:-) a takie pochwały od klientów do duża satysfakcja brawo!!!!!
no fakt nowe umiejetności synusia bardzo cieszą
a zapomniałam do umiejetności Kubusia dopisać: juz sam schodzi prawidłowo z łózka (czyli nie głową do podłogi tylko tyłem nóżkami
) czasami tylko musimy mu powiedzić zdanie "jak sie schodzi z łóżeczka" a on juz wie o co chodzi!!!
ale sie rozpisaam
a przeciez sobota i czas sprzątać!!!!!
cos mi nawala w necie jak otworzyłam forum to wyswietla mi ostatnia wiadomość z wcorajszego dnia od Marioli, a jak weszłąm na odpowiedzi to dopiero widze reszte postów

mariola - mój Kubus ulewałdo 6 m-ca, niemowleta nie maja do końca wykształconego "zaworka" który zatrzymuje pokarm w zołądeczku. Kubus nawet potrafił po godz. przerwie od jedzenia jeszcze ulewać

Ale żeby postawic 100%diagnozę to nalezy wykonać specjalen badanie w szpitalu podłączając dziecko do sądy na 24 godz

Najlepiej porozmawiaj ze swoim pediatra co ci zaleci.:-)
iza - ale fajnie karolinka wcina na foteczkach

mokkate - co to za kluchy dawaj przepis

kaska - no niestety fryc odwołany

ania - no to supcio że łóżeczko przyjacielem Patysi

karolina - ty to często na podium wskakujesz

justyna - Pszów ocalał po spacerku Liwciorka z dziadkiem

czarnulka - dziewczynki boskie!!!!!!!!!!!

sandros - no proszę jaki z ciebie wzór pracownik:-) a takie pochwały od klientów do duża satysfakcja brawo!!!!!

a zapomniałam do umiejetności Kubusia dopisać: juz sam schodzi prawidłowo z łózka (czyli nie głową do podłogi tylko tyłem nóżkami

ale sie rozpisaam