reklama
Dzwoniłam też się zapisać na wizyte do lekarza.
Mam termin dopiero 27
no cóż, poczekamy.
Najgorsze jest to że lekarz do którego chodziłam prywatnie przyjmuje teraz tylko raz w tyg i to te pacjentki, które mają karty ciąży już u niego.Pisze prace, ma jakieś egzaminy bo robi jakąś specjalizacje na moje nieszczęście.
Więc można powiedzieć że zostałam na lodzie
No ale dzwoniłam do innego lekarza, też podobno dobrego i polecanego.
Boję się trochę tej zmiany ale zobaczymyjak to będzie
Mam termin dopiero 27

Najgorsze jest to że lekarz do którego chodziłam prywatnie przyjmuje teraz tylko raz w tyg i to te pacjentki, które mają karty ciąży już u niego.Pisze prace, ma jakieś egzaminy bo robi jakąś specjalizacje na moje nieszczęście.
Więc można powiedzieć że zostałam na lodzie

No ale dzwoniłam do innego lekarza, też podobno dobrego i polecanego.
Boję się trochę tej zmiany ale zobaczymyjak to będzie
kaja25
Mama Nadii
Witam mamy ze Śląska.Na BB udzielam się od roku (jestem mamą lipcową)ale dopiero dzisiaj zauwazyłam wątek "mamuśki ze śląska"
Jako że mieszkam w Rydułtowach więc spróbuje się takze załapać na ten wątek;-)
Pozdrawiam wszystkie dzieciątka te w brzuszku,te malenkie i te już większe :-)

anian
Fanka BB :)
Witam
monysia każda z nas (chyba) tak przeżywała swoją ciąże więc to chyba normalne;-) . A terminem wizyty się nie martw, ja na pierwszej byłam w 8t.c.;-)
kaja25 witam nową mamuśkę. Pisz dużo
iza, no, no ale zdjęcia. I znowu na spacerku
justyna chyba Twoja wczorajsza groźb aodniosła zamierzony efekt:-)
kubusiowa Ty się tak kobieto nie przepracowywuj
. Co Ty zrobisz jak wrócisz na etat
Doba będzie dla Cibie za krótka
Jako, że ładna pogoda to z Młodą wyruszamy na spacerek (oczywiście jak już się obudzi, co mam nadzieję stanie się za 90minut:-) ).
Miłego odpoczynku.
monysia każda z nas (chyba) tak przeżywała swoją ciąże więc to chyba normalne;-) . A terminem wizyty się nie martw, ja na pierwszej byłam w 8t.c.;-)
kaja25 witam nową mamuśkę. Pisz dużo

iza, no, no ale zdjęcia. I znowu na spacerku

justyna chyba Twoja wczorajsza groźb aodniosła zamierzony efekt:-)
kubusiowa Ty się tak kobieto nie przepracowywuj

Jako, że ładna pogoda to z Młodą wyruszamy na spacerek (oczywiście jak już się obudzi, co mam nadzieję stanie się za 90minut:-) ).
Miłego odpoczynku.
justyna
Fanka BB :)
:-)
ale u nas super pogoda spacer i zakupy na targu zalatwione. Liwia wysępiła jabłko od pana
ale ładnym uśmiechem
Teraz tak mnie wnerwiła zachowaniem ze ma szczęście ze wlazła do łózeczka i zasnela bo bym chyba szału dostała !!! co to za czort uparty
Monysia weź i sie ludźmi nie przejmuj a tym bardziej jakaś babą teraz myśl o dobrze Twojej fasolki !!!
Kaja witaj sąsiadko
ja w Pszowie mieszkam 
ale u nas super pogoda spacer i zakupy na targu zalatwione. Liwia wysępiła jabłko od pana

Teraz tak mnie wnerwiła zachowaniem ze ma szczęście ze wlazła do łózeczka i zasnela bo bym chyba szału dostała !!! co to za czort uparty

Monysia weź i sie ludźmi nie przejmuj a tym bardziej jakaś babą teraz myśl o dobrze Twojej fasolki !!!
Kaja witaj sąsiadko

reklama
Podziel się: