reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
aha !! Monysia wejdź sobie na onet i tam jest poddział niemowlę ( serwis onetu dodatki ) i jest super tydzień po tygodniu wypisane co sie dzieje z dzidzią i z Tobą !! ja śledziłam szczególnie na początku :-)

reklama
Dzięki JUSTYNA napewno pooglądam bo wszystko mnie teraz interesuje:-)
A terz chyba się położe na chwilę zanim mąż wróci z pracy.
Dzięki za wszystko papa

Monysia ,przypomniało mi się jak ja byłam w ciąży......:-D Pamietam jak byłam zachwycona gdy zobaczyłam ze bije serduszko na monitorze a jeszcze szczęśliwsza byłam jak je już mogłam usłyszeć:-) Uważaj na siebie!!I dbaj o te maleństwo:tak:
Justynko to faktycznie sąsiadki jesteśmy;-)

monysia bedzie widać pecherzyk płodowy ;-)
justyna Oliwke dam do przeczkola dopiero jak ja pójde do pracki a małodsze do baby:-D brzusio już wklejałam ale jak zrobie aktualne to pokaze:tak:

kubusiowa ty juz tyle pracujesz ?i u nas mało bywasz:no::-(
iza jakie ładnewidoki na zdieciach:tak: Karolka ładnie sobie radzi :-)

Oliwko a jak ty sie czujesz z brzucholkiem?:-D Wodzisław znam bardzo dobrze bo urodziłam sie w Turzy Śl;-)

Hej wieczorkiem!!!

Witam nową mamusię Kaję :-) Fajnie że do nas zajrzałaś, pisz pisz pisz jak najwięcej!!!

Dziewczyny mam wiadomość od Czarnulk, przysłała mi dziś smska żebym napisała że jej nie ma i jeszcze nie będzie bo Emilka złapała wirusa gardełka, a Wiki idą końcowe ząbki i gorączkuje. Przesyła buziaki!!!

Czarnulka DUŻO ZDRÓWKA DLA TWOICH ŚLICZNYCH CÓRECZEK!!!!

reklama
Karolinka dziękuje za komplementy:-) .

Coś niedobrego dzieje się na tym wątku, że tak mało dziewczyn się udziela, no ale w sumie to w weekend normalne.

Jutro przyjeżdża do nas teściowa :baffled:

Do góry