reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jako że udało mi się wkleić linka do poprzdniej wiadomości to już nawet jej nie edytuje, bo znou mi zniknie.
Teraz ja się chwalę moją córką:-) :-) :-) :-) :-) i jej sukcesami

reklama
Witam wszystkich !
Oskara jednak dopadło przeziębienie, syropek i maść pod nosek znów na porządku dziennym.... Poza tym mój syn ostatnio pokazuje swoje humorki.... Nie wiem co się z nim dzieje :
przychodzi z kubkiem niekapkiem, żeby dać mu pić (leniwiec mały...), daję mu, wypija CAŁĄ zawartość i focha strzela, rzuca się na ziemię (przy tym obijając się o wszytsko) a jak mu nalewam kolejną "porcję" i chcę mu dać to rzuca kubkiem i znowu foch.... Mam nadzieję, ze to wina choroby i kolejnego zabką idącego (górna jedynka)... Powoli do głowy dostaję.....
Boo cały czas pomaga mojemu bratu w ogrodzie i zanim skończy i dojedzie do domu to jest około 18 (najwcześniej). A potem jak już ruszy w Silesii z interesem to już w ogóle się nie będziemy widywali......
Ale lepsze to niż wyjazd....
Basiu Kamilek jest już taki duży !!!! Oczom nie wioerzyłam jak weszłam na bobasy ! Dobrze, ze podajesz mu już inne rzeczy, ja też dawałam Oskarkowi w tym wieku.
Iza gratulacje dla KArolci ! śliczna niunia z niej, a w tej sukience to już w ogóle.
Justyna no no no to już Liwia ma pierwsze Walentynki za sobą :-) . Nawet ona miała lepsze niż ja..... Bo ja nawet życzeń nie usłyszałam.....

MamaBoo zdrówka dla malutka !!! Liwia w zeszłym roku juz tez otrzymała walentynkę :-D więc wcześnie sie zaczeło :cool2:
oj takie te chłopy juz są jak sie starają to kwiatki, sratki itp a potem to amnezja :eek: Tez to znam :laugh2:
A co Twój za interes otwiera w silesi ???

Hmmmm... W zasadzie to nie wiem czy mogę zdradzić ;-) .
Otwiera na pasażu "strefę gier" czyli 10 stanowisk z paly station i x-boxami. Jest już cos takiego w Platanie w Zabrzu i można podobno na tym kasę zbić. A dzieciaki zawsze będa chętne na gry :-) .
Oskar dzisiaj latał z jaakąś dziewczynką w Auchanie a jak do niego podeszła to się schował za tatę Don Juan jeden :-)

justyna - zazdroszczę tego SPA. :-) Ja muszę poczekać do jutra, bo mężuś w pracy, a jakoś mam opory do gnicia w wannie jak jestem sama z Patuchą

Mama Boo z tymi grami to muszę Ci przyznać rację. Co jestem w P. to tam zawsze pełno:-)

obiecane zdjęcie sukienki. Jak myślicie czy Patrycja w ciagu dwóch tygodni urośnie do niej;-)

nie potrafię pisać pod zdjęciem więc...

Jak zwykle wieje tu pustką, ale wybaczam Wabo to sobota i pewnie spedzacie czas w rodzinnej atmosferze...:tak: zazdroszczę:zawstydzona/y:
A ja dziś mam zarezerwowany wieczór - po raz pierszy od niepamiętnych czasó zamierzam oglądać film...tak więc
Miłego wieczorka:-)

witam wieczorkiem:-)

anian - to jest nas dwie które same spędaja sobotni wieczór, mój tez teraz pojechał do pracy:-( brawa dla modelki:tak: zdjecia sperowe:-D a sukienusia no no :tak: ale czy urosnie w ciągu dwóch tygodni :confused: :cool2: zobaczymy:tak:

justyna - ale zgranie ja też dzisja robiłam sobie w łazience SPA:-D od razu sie humorek polepszył:-) w ruch poszły olejki maseczki itp.:-D a ja to rozumiem te twoje SPA teście wyjechali Liwciorek wymęczony przez tatusia spi smacznie a rodzice:szok: :-D :laugh2: no co:confused:

mamaboo - oj to macie w domku szpital:-( zdrówka zyczę:tak:

reklama
Witam,

Iza gratulacje dla Karolinki - super juz sie trzyma na nozkach, a i chodzi - bomba. Zdjecia swietne, super sie prezentuje i fajnie wyglada jak spi.
Zycze Ci by ta nocka byla przespana

Justyna masz urwisa.... Jak Sonia mnie nie slucha, to kaze jej isc do lozka - to na nia dziala. Jak probowalam z katem, albo zakazami, to tez sie smiala.
Musisz wiec znalesc cos.

MamaBoo zdrowka dla wszystkich

Basia rosnie Ci mezczyzna.

A ja dzis dzien wolny, ale zupelnie tego nie odczulam... wlasciwiec odczulam, jestem dwa razy bardziej zmeczona - w koncu doprowadzilam mieszkanie do porzadku :baffled:

Sonia mi sie troche rozgadala. Przez ostatni tydzien praktcznie jej nie widzialam, bo tak mialam prace i inne zajecia poustawiane. Jak ja dzis slyszalam, to mi szczena opadala :szok: W koncu zdania uklada, laczy nawet po 4 slowa... I niestety stalo sie, zadaje to denerwujace pytanie "a co to" - do znudzenia, na wszystko, nawet na rzeczy, ktore zna :no:

Pozdrawiam,

Do góry