reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Baska kilka dni i wpadniesz w rytm...a mozna zapytac gdzie pracujesz..moze wczesniej nie doczytalam...no tak nie daje rady nadrobic waszych postów niekiedy z całego tygodnia...
pamietam jak w ciazy an forum przesiedziałam prawie pol dnia z nudów a teraz nie wiem gdzie rece włożyć;-) ;-)

reklama
Ja się z wami żegnam....idę czuprynkę umyć a potem może na jakiś masażyk :tak: :tak: się załapie u mężusia......:cool2: :cool2: :cool2:

A zapomniałam wam powiedzieć ze na noc wyciągam Filipkowi dwie szczebelki z łóżeczka. Dzis w nocy tylko wyszedł i stał obok naszego łóżka. Zakończyło sie to spaniem w trójkę.:tak: :tak: :tak:
Filipek potrafi wejść juz prawie wszędzie.
Chwilka nie uwagi a jest już na sofie czy stole:szok: :szok:

DOBRANOC

Ewcik gratki dla Filipusia że taki samodzielny :tak: Co do neta to ja mam net24 i :no: jestem zadowolona, muszę się zorientować z tą neostradą :-)
Powiedz jakie buciki polecałabyś na pierwsze (do tego wiosenne) butki dla Karolci:confused: Bartki są dobre ale drogie, może inne też są tak samo dobre a tańsze:confused:

Trininlove popieram Ewcik- wklej jakieś fotki ;-) :-)

Witam wieczorkiem

Ewcik to teraz oczy wkoło głowy i nie możesz zasnąć, bo kto wie gdzie skończy następną wędrówkę:happy: :confused: :happy: :confused: :happy: :confused:

baska, a jednak udało CI się przeżyć:-) z dnia na dzień będzie lepiej:happy:

A u nas doskoanalenie stania bez trzymania i ... teraz już SAMA zaczęła się przemieszczać....:no:
Teraz już śpi i mam nadzieję, że będzie dzisiejsza nocka lepsza od wczorajszej, bo chyba usnę na lekacjach:laugh2:

A co do gołąbków, to jak zauważyła makatka (na innym wątku) śmierdzę jak gołąbek;-) (mam problemik z pokarmem) ale i owszem zjadłam dziś całe 2 gołąbki....miodzio:happy: :happy: :happy:
Miłego wieczorki i jutrzejszego dnia:-)

iza, co do butów to ja kupiłam Młodej w Dajczmanie (nie wiem jak się to pisze:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ) i są rewelka, a kosztowały 29zł:dry:

baska fajnie że dzien ci miną nienagorzej zawsze pierwszy raz potem poleci:tak:
ewcik do jastrzebia to ja mam kawałek zwłaszcza bez auta ale już kupiłam;-)

:-) ja tylko sie przywitam że żyję acieło mi długiego posta i jestem:wściekła/y: wiec jutro napisze co u nas pozdrwiam was wszystkie duże buziaki
witam nową mamusie!!!!!!!

reklama
znacie jakiś domowy sposób na kaszel:confused:
Patrycja mi trochę kaszle i to tak od tygodnia, dostaje flegaminę i efekty są, ale...jakoś tak małe:baffled:

Do góry