reklama
justyna my jeszce nie bylismy u stomatologa a napisz jak to wyglada bo moja to nawet sobie buzi nie da otworzyć
iza pierwsze butki to na długo nie posłużą ,mozna kupic tanie a dobre a właśnie bartki tyle kosztują.Ja to wczoraj w
jak zobaczyłam ceny w brzdącu butów 172zł,148zł,120

iza pierwsze butki to na długo nie posłużą ,mozna kupic tanie a dobre a właśnie bartki tyle kosztują.Ja to wczoraj w

Witam! Już poza podium
Dziękuję Wam za rady odnośnie bucików, pójdziemy do CCC i Daichmana
mam nadzieję, ze znajdzie się jakiś fachowy sprzedawca (taki jak Ewcik;-) ) co nam doradzi :-) i pomoże wybrać odpowiednie.
Anian współczuję tej nocki :sick: a co do syropu to nie wiem czy można już podawać taki, trzeba by się chyba pediatry zapytać, zastanawiam się i ja chyba bym podała, ale nie wiem
Dużo zdrówka dla Patrycji!!!! Moją dalej męczy ten paskudny katar i chyba ząbki idą ale nie jestem pewna

Dziękuję Wam za rady odnośnie bucików, pójdziemy do CCC i Daichmana

Anian współczuję tej nocki :sick: a co do syropu to nie wiem czy można już podawać taki, trzeba by się chyba pediatry zapytać, zastanawiam się i ja chyba bym podała, ale nie wiem

Justyna a kiedy pierwszy raz polakierowaliście Liwci ząbki
Często to trzeba robić
Ile to mniej więcej kosztuje
trininlov dziękuję CI za instrukcje, dzięki Tobie mogę się pochwalić moją baletnicą
:-) (jeśli przekręciłam Twój nick to przepraszam
)
monysia czekamy na relację od lekarza

trininlov dziękuję CI za instrukcje, dzięki Tobie mogę się pochwalić moją baletnicą

monysia czekamy na relację od lekarza

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
dzień dobry mamuśki ;-)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
iza nie ma za co :-) Ślicznie twoja królewna drepta. Słodkie są takie małe tuptusie
Jak nagram moją księżniczkę to też wkleję filmik.

reklama
Podziel się: