reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka wszyastkiego najlepszgo dla Emilki

Iza wazne by butki mialy profilowana wkladke, nie byly zbyt duze. No i mowi sie, ze lepiej by byly za kostke i sztywna piete, ale tu sa rozne opinie. A fakt dziecia szybko rosnie nozka. Ja mam to szczescie, ze Soni moge kupic bity i ma przez caly rok bo tak wolno jej rosnie, ale to jest wyjatek.

Co do zabkow, to kolezanka mo mowila, ze takie pierwsze lkierowanie mozna zrobic jak wyjda wszysatkie zabki, a nawet w wieku przedszkolnym. Warto i jest to finansowane przez Kase

Pozdrawiam,

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA EMILCI;-)
IZA Karolka zasówa jak mały samochodzik a Oliwka siedzi mi na kolanach i mówi jeszcze włącz już 6 razy ogladalismy:szok:

Samych radosnych dni dla Emilki z okazji ukończenia pół roku!!!!!

A nam dentystka powiedziała, że lakowanie ma wtedy sens gdy bruzdy zębów są głębokie, bo to wiąże się z wytrawianiem zębów. A że Daria takowych nie posiada, nie polakierowałyśmy.

Dziś odwiedziła mnie koleżanka ze swoim 7 i pół rocznym synkiem. Było bardzo fajnie.:tak: Akurat lało na dworze, więc sobie spacerek odpuściłyśmy. To już chyba 9 dzień "bezspacerkowy" w życiu Martynki:-)

Iza- filmiki są suuupeeer!!!

Witam!!!!
Właśnie weszłam do domciu. Przyjechałam od lekarza :-)
Mam dobre wieści. Mam w brzuszku zdrowiutką fasoleczke :-)
Mam do zrobienia szereg badań i pokazać się za 2 tyg z badaniami.
I wiecie co??? Widziałam serduszko!!!!! Takie maluteńkie serduszko mojej kochanej fasoleczki :-):-):-)
Uspokoiłam się bardzo bo ostanio bardzo się martwiłam.

Witam!!!!
...
Mam w brzuszku zdrowiutką fasoleczke :-)
...

SUPER!!!! Gratuluje! Teraz będziesz tak jak i my kochaną mamusią ;-)

Izunia,Sandros,Oliwka,mokkate dziekuje w imieniu Emilci za pamięć! Kochane z was cioteczki :tak: :-D ;-)

Iza ty jak zawsze pierwsza o wszystkich pamiętasz :-* buziaczki dla ciebie!:tak:

Cześć Kochane !!!!

Duzo zdrówka i wszystkiego naj dla Emi !!!!!

Monysia no widzisz !!! super !!! na pewno wielkie przezycie to serduszko bijące !!! a na kiedy termin masz ?

ja lakowałam Liwii ząbki jak miala kilka dopiero ale dlatego ze wydawalo mi sie ze na jednym cos takie dziwne sie robiło ale teraz juz nie ma a i tak lakuje co miesiąc/dwa! Mamy kolezanke stomatolozkę i ona nam zawsze daje taki zestaw i w domu to robimy !! oczywiście na ryku :eek:

Izka ale zasuwa Karolcia !! jeszcze brak jej tej koordynacji ruchow ale slodko wygląda :-D

Witam mamusie. Bardzo długo tu nie zaglądałam. Dzieciaczki ładnie urosły to już nie dzidziusie tylko siedzące i chodzące szkraby. :szok: :szok: :szok:

Moja już prawie 4 latka chodzi do przedszkola. Aktualnie siedzi w domu 5 dzień ospy. Pozdrowienia postram się znowu częściej tu zaglądać. Ostatnio tu byłam jeszcze na starym forum.:-D

reklama
Do góry