reklama
kubusiowa
Fan(ka)
witam:-)
czarnulka - spoźnione zyczonka dla Emilki
!!!!!!
monysia - super wiadomość!!! oby takie wiadomości do końca ciąży i oczywiście po............
iza - ja sie bede powtarzać że karolinka to urodzona modelka do zdjęć a teraz to i aktorka!!!!!!
jak ona zapyla jak mały kazio
justynka - co taka cisza na gg:-(
musimy sie ugadac na sesje
oliwka - ty dalej mdłości
mokkate - a jak fotusie z kuchni bo jakos nie zauważyłam

czarnulka - spoźnione zyczonka dla Emilki

monysia - super wiadomość!!! oby takie wiadomości do końca ciąży i oczywiście po............

iza - ja sie bede powtarzać że karolinka to urodzona modelka do zdjęć a teraz to i aktorka!!!!!!

justynka - co taka cisza na gg:-(

oliwka - ty dalej mdłości

mokkate - a jak fotusie z kuchni bo jakos nie zauważyłam

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej kchaniutkie :-)
U nas ze zdrowiem juz troszke lepiej ;-) Emilcia od 3 dni sama zasypia ;-)
A Wikusia już bardzoooo dużo mówi :-) Teraz trzeba uważać na każde słówka,bo łapie baaaardzo szybko ;-)
Reszta oczywiście bez większych zmian :-) Dni lecą nieubłaganie szybko :-(
U nas ze zdrowiem juz troszke lepiej ;-) Emilcia od 3 dni sama zasypia ;-)
A Wikusia już bardzoooo dużo mówi :-) Teraz trzeba uważać na każde słówka,bo łapie baaaardzo szybko ;-)
Reszta oczywiście bez większych zmian :-) Dni lecą nieubłaganie szybko :-(
B
Beaaa
Gość
Cześć dziewczyny!Czy któraś z Was jest może z Czeladzi?Za dwa miesiące wyprowadzam się tam i chciałabym zapytać jak się tam mieszka.
Strasznie mnie stresuje ta wyprowadzka.Nikogo tam nie znam...Boję się,że Tomuś będzie czuł się tam samotny...:-(

reklama
Witam,
Iza Karolinka jak zawsze ma soj zniewalajacy usmiech. Mialam dla Sonia identyczny wozek, swietnie mi nam sie sprawowal, tylko ten brak szelek :sick:
Oliwka zycze Ci by mdlosci nie wrocily
Czarnulka brawa dla samodzielnosci Emilki
Beaa w Czeladzi mam rodzine i nigdy nie nazekali. Nie stresuj sie, napewno bedzie fajnie, a dzieci do zabawy z Tomkiem (jak rozumiem to Twoj synek) napewno bedzie sporo.
Karolina wszystkiego najlepszego dla Leny
Bylam dzis pochodzic po przedszkolach i w dwoch wypisalam karty zgloszeniowe. Tak wiec teraz Sonia jest wstepnie zapisana do trzech pobliskich fajnych przedszkoli, mam nadzieje, ze jakis wypali.
Pozdrawiam,
Iza Karolinka jak zawsze ma soj zniewalajacy usmiech. Mialam dla Sonia identyczny wozek, swietnie mi nam sie sprawowal, tylko ten brak szelek :sick:
Oliwka zycze Ci by mdlosci nie wrocily
Czarnulka brawa dla samodzielnosci Emilki
Beaa w Czeladzi mam rodzine i nigdy nie nazekali. Nie stresuj sie, napewno bedzie fajnie, a dzieci do zabawy z Tomkiem (jak rozumiem to Twoj synek) napewno bedzie sporo.
Karolina wszystkiego najlepszego dla Leny
Bylam dzis pochodzic po przedszkolach i w dwoch wypisalam karty zgloszeniowe. Tak wiec teraz Sonia jest wstepnie zapisana do trzech pobliskich fajnych przedszkoli, mam nadzieje, ze jakis wypali.
Pozdrawiam,
Podziel się: