reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzień doberek:-)

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA LENKI!!!!!!!!!!!!!!:-)
Wracajcie do nas jak najszybciej kochane:tak:

sandros - a masz któreś z tych wybranych konkretnie na oku czy tu dowolność losu bedzie decydować:confused:

beaa - ja nie pomoge nie znam nikogo w Czeladzi i nie znam Czeladzi:no: a Sandros ma racje dzieci szybko nawiązuja znajomości :tak:

iza - ranny ptaszek z Was dziewczyny:tak: ale Kuba dzisaj tez szybko nas budził:dry:

oliwka :-)

a ja czekam az Kuba sie obudzi i mykamy na spacerek i w odwiedzinki do moch rodziców i przyjedziemy dopiero na kapiel tak że do woeczorka :-)

miłego dnia i udanych spacerów!!!!!!!JUZ NIEDŁUGO WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
Witam,

Kubusiowa jedno z tych przedszkoli jest moim faworytem. Chcialam Sonia juz teraz tam dac, ale nie dalo rady, lista rezerwowych juz we wrzesniu liczyla 12 osob. Wypisalismy wiec tylko karte i liczymy, ze od w tym roku od wrzesnia sie uda.
Drugie tez mi sie podoba - jest blisko teatru i maja tam dzieci zajecia, wiec cos fajnego innego.
Trzecie... mam nadzieje, ze uda sie do jednego z tych wyzej ;-)

Pozdrawiam,

Witamy :-) !!!
Mi dzisiaj Oskar jak zwykle dał pospać - kochane dziecko moje :-) . Zawsze się budzi rano, bawi się, ogląda bajki a potem ja się budzę i robię śniadanko. Wczoraj wyszedł mu 3 (dopeiro...) ząbek. Ale to i tak dobrze, bo ostatnio miał straszne humorki......
Moje dziecko nauczyło się zakręcać butelkę i teraz spokoju mi nie daje :tak: .Przychodzi z korkiem i butelką po wodzie i ja ją tzrymam a on potrafi tak wytrzymać nawet 10 minut i zakeca ją.
Wczoraj byliśmy (razem z Boo - nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy razem an spacerze...) na spacerku w neijakim Parku Jordanowskim. Jest tam jakiś staw i Oskar tak patrzył na niego i co chwilę tylko wykrzsztuszał z siebie "O!". Taka duża wanna , no :-D .
W sobotę mamy zamiar wybrać się do Figlolandu czy czegoś takiego z okazji roczku Naszego Maleństwa, może i nie będzie tego później pamiętał, ale porobimy zdjęcia i pamiątkę będzie miał. Nie wiecie gdzie jest najodpowiedniejsze miejsce do zabaw dla takiego Malucha :confused: .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI !!!!!!
Czarnulka - gratulacje dla Emilki, my posatnowiliśmy Oskara też nauczyć tej "umiejętności" i też już ładnie zasypia.
Iza - no mądra córeczka pewnie po mamusi :-) . Oskar "jeździ po domu czym się da, krzesełkiem od karmienia, pufami, zabawkami itp.... A ja nie widzę żadnego filmiku .... WHY :confused:

Dziewczyny, ja nie wiem co ja mam robić........
Własnie weszłam na historię i znalazłam portal "mojerandki" i okazało się, że Rafał ma tam swój profil..... Do tego ma zaznaczonbe, ze szuka kobiet...... Ręce mi się tzręsą, nie wiem co mam myslec i robic.......
Załozyłam tam konto jako neijaka sandros i wysłąąłm mu wiadomość, ze chciałabym go bliżej poznać, dobzre robię ??????? Matko jaka jestem roztrzesiona.............

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI Z OKAZJI KOLEJNEJ MIESIĘCZNICY!!!!

Karolinka dziękuje za komplementy!!!

Sanros w wózku nie ma szelek, ale jak widać poradziliśmy sobie i Karolcia jest bezpieczna :-)

Za późno - z resztą Iza i Trininlove już wiedzą, bo napisałam im na gg.
Jak zadzwonił to powiedziałam mu, że wiem o tym profilu. Stwierdził, ze jak przyjedzie to pokaże mi coś na gg, chyba dostał od kogoś ten link, ale to i tak nie usprawiedliwia faktu, ze ma tam konto.....
Zobaczymy czy odpisze.... Jak tak to sama nie wiem co mu zrobię.....

no i ze spacerku nici:-( do południa słoneczko a teraz wiej i pada brrrrrrrrrrrr:wściekła/y:
Kuba teraz fika w łóżczku a jeszcze przed chwila tarł oczy ze zmęczenia:baffled: zobaczymy czy usnie jak nie to kałde sie znim w łóżku i wykorzystam to na moja drzemkę;-) :tak:

mamaboo - no niezły kanał z tym twoim lubym:dry: ja bym chyba wpadła :wściekła/y: ale nie wiem czy zrobilam bym cos takiego jak ty:confused: :cool2: trudno radzic jak sie nie jest w takiej sytuacji:baffled:

sandros - to tzrymam kcuki aby wypalił ten najlepszy:tak:

Kubusiowa- ja też planowałam spacer...:wściekła/y: wrrrrr

MamBoo- o ile dobrze pamiętam, to już raz coś takiego Twój Boo wymyslił. Jeśli to recydywa, to chyba czeka Was poważna rozmowa....:baffled:

Sandros- ja też trzymam kciuki za to najlepsze z najlepszych. A zajęcia teatralne- fajna rzecz

No nic, jedziemy na zakupy do sklepu z dachem. Może uda sie wypatrzeć cos na roczek, bo to juz tuz, tuż....:-)

reklama
Sandros powodzenia z tym przedszkolem!!!

Mokkate udanych zakupów roczkowych!!! Pochwal się jak coś kupisz :happy:
Rano była taka piękna pogoda a teraz :wściekła/y: no ale trzeba się pocieszyć że w przyszłym tygodniu ma już być naprawdę wiosennie.

Do góry