• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Znowu dzwonił i powiedział, że dostał tego linka od kogoś na gg z textem, że ma to zobaczyć i czy jeszcze tego kogoś pamięta (chyba nie pokręciłam Wam za bardzo ?). Też mu powiedziałam, że baaardzo dziwne, że już podobna historia się zdarzyła i, że jak chce to niech sobie szuka innych kobiet - jego sprawa. On oczywiście odwrócił kota ogonem, ze to może ja chcę kogoś innego - bla bla bla, ple ple ple...... Już sama nie wiem co mam o tym myśleć i czy aby to faktycznie nie jest tak jak on mówi..... Co o tym myślicie ???
Qrczę a dzisiaj jak jechaliśmy do teściów to Oskarek w cienkiej czapeczce i rozpietej kurtce a teraz taka brzydka pogoda :-(
Mokkate a co macie zamiar kupić ?
Kubusiowa Oskar też tak - oczy na zapałkach, ale spać nie chce. Ja zawsze siedzę przy łóżeczku az nie zaśnie, nie patrzę ani nie rozmawiam i zasypia :tak: .

reklama
Witam w paskudny deszczowy dzień. Wczoraj kupiłam na allegro śpiwore na 1m 23 cm. Będę miała na przyszłą zimę.
Czekam na akumulatorki do aparatu to wkleję jakieś ospowe fotki.
0566b41d15e55bd6.jpg

Dzisiaj zaszalałam i kupiłam książkę "kiedy pozwolić, kiedy zabronić" jak przeczytam to napiszę czy było warto .

My czasami jeździmy do fiku miku chociaż w sezonie zimowym przerzuciliśmy się na jaskinię solną. Robimy sobie co 2 tygodnie mały najazd dzieciaków i jest super zabawa.
Baśka to Neneufar przyda ci się jeszcze troszeczkę.

Dobranocki.:confused:

Witam! Karolinka znowu ranny ptaszek, pewnie tak ok. 7 padnie a ja będę mogła jeszcze trochę pospać. Jak na razie buszuje po pokoju :sick:

Wczoraj przed 22 nie było prądu i włączyli dopiero po 23 :baffled: chyba coś zamokło od tego deszczu.

MIŁEGO PIĄTKU!!!

Znowu podium? To juz zaczyna być tradycją...

Iza- u nas prąd był, ale w tych godzinach nie miałam żadnego prgramu w telewizorze....

Martaglo- jeśli lubisz czytac tego typu książki, to polecam Ci moją ukochaną, która zmieniła moje podejście do wychowania i pomogła w wielu, wielu sytuacjach.... :tak: :tak: :tak: :tak: "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły" autorek Mazlish, Faber. A może już ją czytałaś?

Wczorjasz zakupy do...nie powiem czego. :wściekła/y:
Nic nie ma. Ani w Smyku, ani w H&M, ani w 5-10-15, ani w Real...:wściekła/y: ani nawet na allegro!!! Albo to ja jestem jakaś wybredna.:confused:

Anian- może Tobie udało się coś kupić?

Mokkate o której wybierasz sie na spacer:confused: Karolcia teraz śpi (objawów katarku brak ;-) ) ale jak wstanie to wyruszamy, wybieram sie na pocztę i w Twoje okolice :-)

reklama
hej!

tak sobie czytam, ponieważ jestem już prawie wychodzę mokkate odwiedź Silesię i wejdź do Zary -tam są śliczne ciuchy :-)

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry