reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM witaj!!

jestem juz znacznie spokojniejsza!!:) a co do testu to robilam wieczorkiem w 3 tyg i 6 dniu i juz wykazal odrazu piekne II grube krechy!! niemoglam wlasnym ocza uwierzyc!! no i objawy tez mialam juz typowe!!:)
pozdrawiam!!:) i zycze udanych zakupow!!

reklama
miza dzięki za troskę ,jest trochę lepiej
buziaczki1qy.gif
.Ale już nakupowałaś :) ja mam narazie obiecaną kołyskę ale i tak trochę na nią poczekam,tak z miesiąc.

ja robiłam test krwi,bo okres się niby spóźniał o 1 dzień ale to nic nie znaczyło bo wcześniejszym miesiącem był luty który był krótszy,ale i tak gina kazała mi zrobić(bo byłam u niej po tabl antykoncepcyjne,znów chciałam zacząć brać :) ) i test wyszedł że jestem między 5 a 7 tyg,musiałam kupić test w aptece ale były dwie kreski :) nie za wyraźne ale jednak :)

lilith kurcze ja w pierwszym miesiącu zero objawów ciążowych,serio,dopiero po drugim miesiącu i to na maxa :)

No to wsumie juz 2 miesiac jest bo prawie 5 tydzien :) mam nadzieje ze przeleci szybciuko!!!chcialabym by to byl juz 12!!!

Cześć dziewczyny!!!
Karolinna - życze dużo zdrowka mam nadzieje że już bedzie dobrze i wszystko mini bo tylko poczatki sa najgorsze ;)....ale ja nic nie kupowalam bo ja już mam maleństwo..caluję cieplutko hehe
LILITH - przeleci Ci zobaczysz mi sie pod koniec strasznie ciaglo i ciąglo w końcu urodzilam prawie w 42 tygodniu i przez cesarke...
Ale teraz moja mala skończy za dwa dni 9 miesięcy i to dopiero przelecialo - pamiętam nie przespane noce (chociaż dalej śpie z przerwami ;)) Buzki

Ja też dowiedziałam sie o ciąży z testu tez mi wyszly dwie krechy i pojechalam z kumpelom w nocy po drugi nie doczekalam do rana znowu go zrobilam i znowu te krechy...A potem mi potwierdzil ginekolog że to 5 miesiąc...

Pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

Dopiero 5 miesiac?!jej ja czasem mysle ze wolalabym sie dowiedziec tez w II trymestrze az przeleci ten strach...:) No i gratuluje Coreczki!!!

hej dziewczyny,

co tam porabiacie ciekawego bo u mnie nudy... siedzę przed kompem i nic nie robię(fakt,powinnam sprzątać ale nie moge tak od rana ;) )

juz zaczął się wrzesień,dla mnie szok :) już nie jest ciepło wieczorami a wczoraj byłam tak lekko ubrana,brrr... muszę jechać w sobotę na zakupy z mężulkiem.

miza myślałam że jak planują lekarze cesarkę to jest ona zwykle przed spodziewanym terminem,żeby czasem nie zaczął się naturalny poród a Ty dopiero w 42 tyg? ach :) tamto było do mmm :D sorki laseczki :)

lilith no już dumny drugi miesiąc Ci leci :) gratuluję! a u mnie 7 miesiąc i gratuluję sobie :)

Karolinna to ja gratuluje tobie!! Heh oby przelecialo!! tez bym chciala juz 7 i miec sliczny brzuszek :):)

A co do mnie to sie nudze jak diabli!! Obudzialam sie o 5 i juz spac niemoglam...heh..i tak sobie siedze i nic nierobie:(

reklama
lilith właśnie dodałam sobie Twoje gg na moje :) jak chcesz też moje to jest to taki nr.3503699. Tak w ogóle to ze śląska możemy się powymieniać gg,będzie lepszy kontakt jak serwer padnie ;)

Do góry