Witajcie Nowe Mamuski ze slaska!! Witam
MMM i LILITH sorki MMM ze wczesniej tego nie zrobilam <wstyd mi>
mmm niestety kasa chorych refundowala szpitalowi po 3 dniach pobytu pacjenta w szpitalu..nie wiem jak jest w teraz bo qrcze juz nie nadazam za tymi ciąglymi zmianami w naszych przepisach.. :

dlatego kobieta po porodzie z reguły musi pobyc 3 doby w szpitalu...ja uniklam tego ale tylko dlatego ze maluszka nie mialam przy sobie i poszli mi na rękę i wypuscili mnie po dwoch dniach abym mogla byc z maluszkiem...
karolinna a co z Tobą, dlaczego en szpital?czy z powodu tych mdłosci?? i jak się taeraz czujesz??mam nadzieje ze sprzyjajaca pogoda na zewnatrz pomaga w polepszeniu sie samopoczucia

Ja nie wiem dlaczego ale mam jakis dziwny dzien, caly czas chce mi sie spac a winno byc wręcz odwrotnie!!
Lilith dlaczego jestes taka samotna,co się dzieje, jezeli pytam zbyt obcesowo i nie chcesz mowic to nie mow, ale zmartwilas mnie, choc Cie nie znam...gdzie mieszkasz tzn mam na mysli rejon bielska, znam bielo troche bo sudiowalam tam a poza tym pochodzę ze skoczowa

..nie jestem majowa mamuśką ale moze będziesz miala ochotę trochę ze mną pogwarzyć, cio??

POzdrawiam Was wszystkie Mamuski i spadam bo Maćko mi spi a ja mam jedyną i niepowtarzalna okazję zrobic cos wiecej w domu a siedze przed kompem i klikam do Was, ale bez tego ostatnio nie umiem życ..chyba będę musiala iśc na odwyk :laugh: :laugh: :laugh: