reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hehe beata78 ja leżałam na tym łóżku pod ścianą,na wprost drzwi,musiałyśmy się minąć :) byłam tam od 25 sierpnia.Termin mam na 28 listopada.

Ale wiadomości przybyło!!!

Karolinna, dawali mi apap 3xdziennie po 1 tabletce, miałam 38,6-38,8 temp. Zbili po 1,5 dnia.
Witam nowe mamy!!!
Pozdrowienia!!!

Czesc mamuski :D caluski dla was
Mialy byc zdjecia ale za to mnie wywala z przegladarki :mad:
Moze innym razem . Ok dziewczyny nie histeryzowac mi tu ;) . Bedzie dobrze , wszystkie sie boimy przed porodem ,wystarczy wspolpracowac z lekarzem i polozna a pojdzie szybko i gladko .Pamietajcie ze kiedy wy sie boicie i denerwujecie dziecko tez sie boi , ulatwcie mu ta dluga i ciezka podroz , to ogromny szok dla niego .LILTH wszytko zglos lekarzowi , moze to byc bardzo istotne .Wiem ze teraz to moze mi sie latwo to wszystko mowi , ale za pare miesiecy tez bedziecie wspierac nasze kolezanki , przyszle mamusie ;) . Ja juz mam to za soba , najgorszy byl polog dla mnie , odechciewalo mi sie juz dzieci , ale teraz ...hmm gdyby mnie bylo stac czemu nie jakies rodzenstwo dla Oliverka przydaloby sie ;D
ide popracowac nad zdjeciami ;)

hej aga a ja myślałam że najgorszy jest poród a tu piszesz że dla Ciebie połóg,nie wiem już czego się bać ;) a zdjęcia sobie zmniejsz ACDsee,ja tam zmniejszam :)

lilith a długo się starałaś o dzidzię?

kasia178 dzięki za odpowiedź na temat apapu,daj Boże żebym już tego nie potrzebowała w ciąży(no i potem też :) ) mało się ostatnio u nas udzielasz a na styczniówkach bardzo często,nie ładnie że nas tak zaniedbujesz
nono1kd.gif
;)

Karollcia wlasnie zainstalowalam ten program ale nie mam kodu do niego i znow nici :( , juz sama nie wiem jak to zrobic :( . Wracajac do tematu , to dla mnie wlasnie polog byl najgorszy bo nie umialam chodzic i siedziec , rana po nacieciu mnie bardzo bolala ,ale i tak wszystko mija i sie szybko zapomina o bolach gdy tylko sie ma przy sobie malenstwo ;).

reklama
Karolinna o dzidzie staralismy sie 3 mesiace! tyle ze bylo to strasznie dziwne bo niby wedlugo objawow bylam juz w ciazy...ale testy nie wychodzily pozytywnie...wiec to pewnie jakies niesamowite urojenia!! :):)
A ty wy??

Do góry