reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej.

.Lenka dziś zaczęła tańczyć obracając się w kółko:szok:,wcześniej tylko ruszała bioderkami i rączkami a tu kolejny element jej popisów tanecznych:-).

.Dla tych, które nie były na urodzinkach Wiki mogę powiedzieć tylko tyle : żałujcie:-D.Było bardzo fajnie:tak:.W sumie to już chciałabym się z wami znowu spotkać babeczki,tak fajnie było:tak:.

.Ja też poproszę o fotecki na maila karolinak-ce1@wp.pl .

.mokkate witaj znów:happy2:. I nie gadaj kobitko bo jesteś opalona i tyle:-p,ja przy tobie wyglądam jak córka młynarza;-).I czekam z niecierpliwością na fotki:tak:i trochę zazdroszczę wam wakacji:-D.

.mmm Grześ to nie tylko największy imprezowy śliniak ale także największy amator truskawek:happy2:.

.czarnulka ja myślałam ze to ty się obraziłaś na to że non stop brudziłam talerzyki sałatką:-p:rofl:.Fajnie że prezenciki się podobały Wikunii.:tak:
.Jeszcze dla Wiki z okazji urodzinek STO LAT
urodzinynaurodzinyjg4.gif
.

.justyna mam nadzieję że przeze mnie mąż nie zrobił ci pogadanki w aucie:-p:biggrin2::wink:.

.oliwka całuski dla Sarusi:tak:.

.Miłego poniedziałku.

reklama
Witam,

Czarnulka dzikujemy za zaproszenie - bardzo bylo milo i fajnie. Sonia moze mi nie padla, ale tak sie wykrzyczala, ze w samochodzie byla cicho :-)

Wszystkiego najlepszego WIKI

Karolina gratulacje dla Leny - malej tancerki

Mokkate witam w szarej rzeczywistoci - fajnie, ze wypoczeliscie i wakacjie sie udaly

Ja rowniez oczekuje zdjec - sandros@interia.pl

Pozdrawiam,

czesc dziewczyny :-) ale mi Misiek psikusa zrobil, zamiast zjesc zupke to mi zasnal :-( no i ciekawe o ktorej teraz z nim wyjde na spacer skoro jak sie obudzi to bedzie chcial szalec, czyli o lezeniu w wozku mowy nie bedzie a ja musze kilka spraw pozalatwiac :-( ech cos mu sie chyba pomieszalo :-( i tak sie zastanawiam czy go budzic czy nie hehe :-)

.sandros jeśli chodzi o Sonię to pamiętam tylko jak ładnie jej było w tych czerwonych koralach na główce:-D,musisz jej sprawić jaką ozdóbkę na włosy,może opaskę:tak:.

.mokkate suuuper fotki:tak:,moja zazdrość o wakacje uzasadniona;-).Sto lat dla Martynki o z okazji skończenia roczku i 3 miesięcy :-D.

.Pozdrawiam.

karolina gratki dla małej tancereczki ;-):-)
mokate
cóż za przepiękne widoki jak ja ci zazdroszcze:-);-) macie piekne wspomnienia i dziewczynki zadowolone ,ja chcę do wody :-:)-(​

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SKOŃCZENIA 2 LATEK DLA WIKI
mokatte - zdjęcia super:-D:-) Widzę ze wczasy się udały :rofl2:

reklama
Do góry