reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)

WSZYSTKIE FOTKI OGLĄDNIĘTE! SĄ BOSKIE!

Ja wpadłam się tylko pchwalić że od 5 dni oduczamy Wikusie pampersa w dzień i w nocy odrazu :-) No i mamy juz sukcesy nocniczkowe :-) Woła siusiu i siada na nocniczek,a w nocy zdażyło sie tylko 1 raz a tak też jest Ok.Jedynie co,to mamy trudności z kupką,ale i tego pewnie z czasem się nauczy.
Ale mówię wam jak baaardzo się cieszę że tak szybciutko załapała :-)

reklama
Witajcie Kobitki !!!
Dopiero weszłam do domciu, od rana na nogach, tyram jak głupia :baffled::crazy::zawstydzona/y: mam dość, nie mam siły nawet poczytać co u Was, zrobie to później :tak: a teraz się zdrzemne chociaż godzinkę bo potrzebuje tego bardzo :tak:

hej
Zaś troche opusciłam wątek poprawie sie obiecuje ;-):-) Nie dam rady nadrobić :no:
izka witaj ,super że u was wszystko wporządku
mokate super zdięcia:tak:

Upały mnie dobiją :wściekła/y: ta koncówka to sie ciagnie :szok:

ja już mam dość tej awarii samochodu. wypłucze nas z kasiorki do zera jak tak dalej pójdzie. już są utopione ponad dwie moje wypłaty.

Mokatka - super zdjątka. my też sie wybieramyw pagórki, ale najpierw chcemy nabyć nosidło dla Titka.

No pospałam trochę :-D:tak::-D

Teściowa zabrała mnie dziś do sklepu bo chciała mi kupić sukienkę :tak::szok::-p no ale ona by mnie widziała chyba tylko w takiej dla zakonnicy :baffled: bo wybierała straszne :sorry2:
powiedziałam jej że nie bede chodziła w rzeczach które jej się podobają bo będe źle się czuła i jeśli mi nie pozwoli wybrać czegoś samej to nic nie wezme. W końcu wybrałam, teściowa mówi że może być ale wiem że nie mówiła tego serio, mam to gdzieś, nie ona będzie w tym chodziła. Wiem też jej się nie podoba jak się ubieram bo kiedyś trzeba było przecież wszystko zakrywać najlepiej po kostki. Ja się tak nie ubieram ( chwała Bogu) :happy2: i jej to nie pasi :no:

Zaraz będe zmykać robić kolacyjkę dla mojego R bo niedługo wróci z pracy.
Jeszcze coś Wam powiem i poskarże się :sorry2:
Moja dzidzia od jakiegoś czasu strasznie się pcha w dół brzucha, czasem mam wrażenie że zaraz wyskoczy i takie głupie uczucie wtedy jest :eek: Nastraszyli mnie trochę że to symptom zbliżającego się porodu, że czasem przy tym pojawia się rozwarcie i że mam bardzo uważać na siebie. Mama mnie opieprzyła ostatnio że za dużo chodzę :baffled:
Do tego mojej teściowej śniło się dziś malutkie chore dziecko a mojemu R że jakieś chłopy mi robią krzywdę na jego oczach a on nie może mi pomóc :crazy:
Po tym wszystkim trochę boję się tego wyjazdu na wesele bo daleko ale przecież nie mogę się zamknąć w klatce :zawstydzona/y:
Co o tym wszystkim sądzicie ???

Zaglądam wieczorkiem niedaawno kupiliśmy kask Sandros tam gdzie podałam stronkę w Gliwicach FUTURA CANDY ale w naszym rowerowym też je widziałam.
Teraz kolej na rower bo ten który mamy jest bardzo wywrotny i dosyć cięzki.
Mebelki w planach jak zrobimy pokój to wkleję fotki ale to dopiero w lipcu -sierpniu.
A czeka nas dużo pracy.
W sobotę może się wybierzemy w góry oj fajnie by było zobaczymy czy się uda.
Dbranocki.

No i jestem :-) Wreszcie po examinie :tak:Powiem Wam ze jeszcze NIGDY sie tak nie zdenerwowalam jak dzisiaj az po examinie poryczalam sie w samochodzie bo mi nerwy puscily:-:)zawstydzona/y:Facet u ktorego zdawalam to jakis istny wariat, normalnie wyrzucil pol grupy za drzwi i kazal sie douczyc a mowil to takim tonem ze :szok:ja sie tak nie odzywam nawet do psa:no: W koncu dal mi cyt.:"bardzo naciagane 3, moze byc?!" A ja oczywiscie wykrzyczlaam "PEWNIE ZE MOZE!" :-D JEszcze tylko jeden examin 30 czerwca ale u milej babki wiec nie ma takiego stresu;-)

Monysiu nie zamartwiaj sie tak bo to jest jeszcze gorsze dla dzidziusia:tak:moja Oliwia tez mi tak uciskala na dol i nic takiego nikt mi nie mowil, poporstu ukladala sie w pozycji wyjsciowej ;-)a przy porodzie i tak nie chciala wyjsc i ehhh... dluga historia :-p
A co do tesciowej to olej ja sikiem prostym:-D

Kasiu wiem cos o samochodach... my w zeslzym roku zatoplismy fortune w nasze cinquecento a teraz odpukac chodzi bez problemu, gorzej z Fordem ktorego odarlam w zeszlym tygodniu :sick:

Oliwka oj Ty bidulko, ja w zeszlym roku w te upaly meczylam sie az do wrzesnia:-(jak sobie przypomne to srasznie mi CIebie zla...nawet myslalam o TObie ostatnio, zastanawialam sie jak znosisz ta pogode. A na kiedy masz termin?? No i jakie imie wybraliscie?? bo ja jak zwykle nic nie wiem :eek:

Czarnulko GRATKI dla Wikusi za postepy nocniczkowe :-)Moja Oliwka debiut na nocniku ma juz za soba :tak:no i zrobila juz 2 kupki :-)a na nocniczku uwielbia siedziec;-)MAm do CIebie prosbe-podaj mi sowj numer GG, moze kiedys sie przyda:-pwogole dajcie mi wszystkie swoje numerki ;-):-Dbo mam tylko od Justyny, Baski i Kaski :nerd:

Mokkatko super fotki, musze przyznac z zazdroscia za fiu fiu niezla z CIebie lasencja :-p:tak:;-):-D:rofl2: normalnie mozna sie pomylic i wziac Cie za kolezanke Darii :cool2:

Witam wieczorkiem

Mokkate, coś tak zszokowana :no::rofl2:. Jutro jak tylko Martynka się obudzi to fru do kompa, włącz go i miejsce na podium murowane:-):tak:
Ja o tej 5:45 jak zrobiła raban i już stwierdziła, że nie będzie spać pomyślałam, że jeszcze tylko trochę sama, a za kwadrans Kasia i Martynka do nas dołączą:happy2:. Ale szczerze napiszę nic to nie dało....jestem niewyspana...byle do soboty....

Zdjęcia super.........
a śpiąca Martynka....dziwny widok (nie pamiętam kiedy Młoda usnęła w wózku:rofl2:)

pierwszy plan wakacyjny: WYSPAĆ SIĘ:sorry2:

luczynka jak przeczytałam, że Twoja Oliwka już na nocniku siada....hmmmmmmmmmm, jak to napisać....Patrycja jeszcze się nie dorobiła nocnika....:sorry2::baffled:
Ale jakoś w wakacje walczymy z pamperkami....myślę, że od lipca....na początek wakacji dam sobie spokój;-)

monysia grunt to "wiara" we wszystko co mówią inni....;-);-);-)

oliwka, trzymaj się dzielnie w te upały...już niedługo:-)

Karlam po przeczytaniu Twojego posta przypomniało mi się jak spałam z Młodą....jak się budziła o świcie (5, 6) to troszkę poszalała, a potem przyssyała się i spałyśmy obie do 9. I to było wyjście :-)

Dziś znowu tłumaczyłam Małej jak zasypiała, że mama chce się wyspaći oc by spała do 7....ciekawe jak będzie z wykonalnością mojej prośby:rofl2::happy2:
Pa

reklama
Anian moim zdaniem im wczesniej zaczniemy przywyczajac Oliwcie do nocnika tym lepiej :tak:I wczesniej pozbedziemy sie pieluszek:eek: Oby...:rofl2:Ale bron Boze nic na sile, ja Ja poporstu sadzam, daje Jej zabawki, siadam obok niej na podlodze i sie z nia bawie, i tak sobie siedzimy po 5, 10 a czasami nawet 20 minut :szok::-) w zaleznosci od tego czy Mala ma ochote a zawsze cos zrobi, kupke lub siku, no i zawsze to juz jeden pampers mniej :-p:rofl2:;-)

Do góry