reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zapomnialam fotke wkliec ??? ???
img22050ew.jpg

reklama
hej laseczki ;D

mmm fajną niespodziankę mu zrobiłaś :) ale w końcu 30stka zdarza się tylko raz w życiu ;) co do zdjęć to użyj przemocy ;D ;)

aga77 w takim razie nie dziękuję i nie zapeszam
cmok1ra.gif
.Nie wierzę że Twój maluch jest marudny ? taki słodki bobas ... :)

mamaboo nasza "córko marnotrawna" ;) jasne że Cię tu przyjmiemy z powrotem :) ale pod warunkiem że będziesz pisała dużo postów ;D a czemu marcóweczki się rozpadły ??? nie dziwię się że chciałabyś mieszkać na tysiącleciu,taki piękny park w okolicy na spacery jak znalazł,mi pozostaje park kościuszki ;)

lilith czekam z nievierpliwością na zdjątko :) i nie dawaj się złemu samopoczuciu,chodzi o mdłości ?? to przypomnę Ci że jak przestały się u Ciebie pojawiać to się bałaś ze coś jest nie tak,więc teraz masz przynajmniej spokojne sumienie ;D

ja dziś wróciłam do domku ale trochę śpiąca jestem
zzz8sb.gif
, połaziłam po lekarzach i dostałam tę karteczkę że mogę pracować,tyle latania (można by pomyśleć że staram się o L- 4 a nie o pozwolenie na pracę ;) ).Ale panie w rejestracjach przepuszczały mnie beż kolejki za co jestem im wdzięczna :)

Wkurza mnie ten wiatr od paru dni :mad:

Karolka :) marudny jest bowyraznie go swedzi buzia , i ten katar , biedactwo nie wie co ze soba robic . A propo poznalas miejsce ? na zdjeciu ..to wlasnie park Kosciuszki , odkad mieszkam tu chodze czesto tam na spacerki z maluszkiem , ewentualnie idziemy na Muchowiec . Moze sie kiedys spotkamy ;)z wozeczkami ;D

Aga masz naprawdę ROZKOSZNEGO MALCA, aż miło popatrzeć :) No ja mam nadzieję, ze znasz Mojego Boo tylko z widzeni ;) (żarcik)
Karolinna postaram się jak najwięcej pisać, choć to czasem nie możliwe, jak już będziemy w Katowicach u rodziców Boo to na pewno ciągle będę pisała :D A marcóweczki się nie rozpadają, tylko tamten wątek ze zdjęciami. Ja już tam prawie nie pisuję, bo jakoś tak wyszło ... Wyszła delikatna wymiana zdań z jedną z forumowiczek i jakoś się już tam głupio czuję ... Poza tym jest tam już prawie 50 kobitek i te, z którymi często pisałam gdzieś się pogubiły ;)

Dzieńdoberek

Aga77: ja mam takową teorię - mały po prostu uczy się oczka do laseczek puszczać i tyle. a poza tym patrz jaki pomysłowy - kwiatki chce już zbierać, zobaczysz na przyszły rok sam Ci wiąchę przyniesie na dzień matki ;D

Karolinna masz racje!!! jeszcze 2 dni a skoncze ten nieszczesny 8 tydzien :) i bede juz znacznie spokojniejsza!!!:) no i zdjecia zamieszcze szybko bo milo wiedziec ze ktos chce zobaczyc!:)
Aga maluszek cudny!!napewno sie umowimy na ten spacerek!!!
Aha poleccie mi jakies sklepy w katowicach z ciuszkami ciazowymi :):) zaniedlugo sie wybieram ...wyciagne tate i pojade na zakupy :)

lilith sklep na ul 3 maja 17 "domino" i ten sam sklep na ulicy obok ul.stawowa 9.Tylko nie nastawiaj się na jakiś wielki wybór ;) ,ja byłam na 3 maja i kupiłam 2 pary spodni.Nie wiem czy na ul stawowej coś się różni ten sklep. No to tyle .

Cześć Kobitki moje kochane! Właśnie wróciłam od mojej p. gin. Z pępowinką jest ok. 26 mam zgłosić się do szpitala na konsultację z anastezjologiem i na ktg. No i jak wszystko będzie ok, to 4 idę na porodówkę (termin mam na 11). Dowiedziałam się też, że mam już 8 na 12 pktów zapowiadających poród. Nie wiem czy w razie czego zdążymy z tego Sosnowca dojechać na Raciborską, jeszcze ta autostrada w przebudowie. No i mam jeszcze infekcję nerek, którą muszę szybko wyleczyć. Dostałam urosept, bo mam za dużo k. białych.
MMM, a z której części S-ca jesteś? MOże mieszkamy niedaleko, co?

Całuski moje Sliczne Mamusie. Miłego wieczorku.

reklama
Do góry