reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Witanko.

.Lenka dziś już 3 dzień z rzędu nie spała w dzień... za to wieczorem szybciutko zasypia:tak:.

.Dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy pod adresem mojej córki:-).Postaram się wkleić więcej fotek Lenki.

.justyna gratki za kucyka na głowie Liwii:-D.Fotki przesłałaś mi super:happy:.

.domiska bardzo ładna suknia:cool2:.

.czarnulka gratki wygranej w konkursie i jaką wymyśliłaś nazwę wyzwaniową :confused:.

.diablica też żałujmy że was nie poznamy w ta niedzielę:dry:.

.Dziewczyny a może się zmobilizujemy jutro i zrobimy ten czat:confused: o 20.00 :confused:.

.Głodna jestem ale już za późno na jedzenie:-p.

.Dobrej nocki więc życzę.

.Oczywiście ,napiszę jeszcze , trzymam kciuki wraz z Lenką za Oliwkę i Sarusię:happy2:.

.acha,justyna a propo twojego suwaczka i zdjęcia przy suwaczku to fajny efekt jest,że Liwia z misią patrzą na siebie:-D.Wiesz o co mi chodzi:confused:;-).Podejrzewam że efekt zamierzony ;-).

.Dobranoc raz jeszcze.

Karolcia :-D zamierzony zamierzony :-D

jeśli chodzi o czat to jestem za !!!!

a co z Sandroską ???? i Baską - miga na gg a tu nic ????

a ja przytyłam znowu, pysk mi się zaokrąglił.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dziś rodzinka Krzyśka powiększyła się o człowieczka małego - Patryka 4050g i 60cm długaśny!!!!!!!!!!

no i dostałam ochrzan, że za dużó kasy wydaję na ciuchy Piotra.
mam zakaz wjazdu na allegro i do h&m jeśli chcę coś kupić na jesiennym wyjeździe.

:-)Witam wszystkich

Kaska 76 jaka ja dzis mialam jazde jak przyszedł wyciag z banku.
Witaj w kluybie tych nieoszczednych.:-):-):-)
Na allegro ostatnio sprzedaje wiec tego sie nie czepiał ...tak to jest z tymi chłopami.

Justyna mape dojazdu dostałam
:-):-):-):-)

Oliwka przyj mocno tak co by tutaj jutro juz wiadomość była ze już po wszystkim
Duzo duzo zdrowka

Ok ja lece teraz czytac wstecz....he he

Karolina i Czarnulka gdzie sa te fotki które wkleiłyscie a ja ich nie widze ..nawet 4 strony wstecz wróciłam i tez nic tam nie znalazłam:-((((((

A musze sie pochwalic Filipek nowe słowka załapał
"ciocia"
"ania"

Oj bedzie sie działo jak jezyczek mu sie rozplacze i całymi dniami bedzie mówił :-)

Ok ja lece
Dobranoc wszystkim

Ale jaja :-) to ja dziś pierwsza !!!
Ale tylko dlatego że byłam dziś na teście glukozowym :-D
inaczej kto by mi kazał wstawać tak wcześnie :laugh2:

reklama
Witam,

Oliwka trzymam kciukasy - wszystkiego dobrego.

Justyna
okres urlopowy, więc pracy w brud, a do tego muszę się tatą nacieszyć, więc na inne przyjemności już nie ma tyle czasu :zawstydzona/y::-(

Karolina ale Lena jest do Ciebie podobna i jakie ma już długie włoski.
Sonia nadal śpi mi w dzień i błogosławieństwo jej za to, bo mam chwile odpoczynku w ciągu dnia

Pozdrawiam,

Do góry