reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-DHej dziewczyny!!!!

Wpadłam się przywitać po wczasach :-) Strasznie za wami się stęskniłam a wy za nami:confused::confused::baffled::eek: Wróciliśmy we wtorek wieczorem ale do tej pory nie mam czasu zeby tu coś napisać bo mam tyle prania, prasowania, sprzątania i na dodatek walcze z oduczaniem Kamilka od cycusia bo stwierdziłam że już najwyższy czas.... Powiem krótko, że urlop w Ustce sie udał w 100% Pogoda nam dopisała. Jesteśmy opaleni oprócz Kamilka którego smarowałam faktorem 50 :-D:rofl2:;-):tak: Na 10 dni pobytu 2 dni były takie, ze troszkę było zachmurzone i w ciagu dnia popadało tylko pół godziny a tak pózniej było słoneczko i bardzo fajnie :-);-):tak::-D Po powrocie do domu w środę zrobiłam Kamilkowi pierwszy raz jajecznicę na parze (za namową mamy) i Kamilkowi zaszkodziła zwymiotował i miał biegunkę :-:)zawstydzona/y: Byłam tak zła, że słucham innych osób i potem są takie efekty :angry::wściekła/y:

Nie jestem w stanie nadrobić tego wątku ale troszkę przejrzałam wstecz i

OLIWKO GRATULACJE ŚLICZNEJ CÓRECZKI - BYŁAM MYŚLAMI CAŁY CZAS Z TOBĄ:-);-):tak:

JUSTYNA SPÓŻNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIE DLA LIWCI - WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ....

Wkleje teraz kilka fotek z nad morza :-);-):tak::-D

reklama
Basiu foteczki baaaardzo piękne! Ja uwielbiam oglądac zdjęcia wiec zasypuj do woli hihihi Moja Emilka od dawna jada juz jajecznice i to robioną na masełku ;-)

Czarnulka stoliczek fajny i dziewczyny będą żyłwy w zgodzie bo krzesła takie same.

Baśka fajne zdjęcia z wakacji a z Kamilka to już duży chłopak.

A nas jeszcze dzisiaj dermatolog czeka :eek::eek::eek::eek:

Ciekawe jak to wymrażanie będzie wyglądało aż się boję

Czarnulka - ale Emi śłicznie je - zazdroszczę - Tito to jakiś niemota.

Baśka - chudzielcu foty super. widzę, że Snoopy zdał egzamin nad morzem :):)

Kaska moja Emilka zaczeła jesc tylko dlatego bo chce byc taka jak Wiki ;-) Cały czas ją naśladuje ;-) tak by pewnie jeszcze puzniej zaczeła ;-) Ale zupy łyzeczką jeszcze wogule nie umie ;-) tylko to co widelcem

Kaska - jaki chudzielcu :eek::baffled::confused: ja mam do zrzucenia 7kg Tak snoopy zdał egzamin :-D:-) A ty nie nad morzem:confused::confused::confused:

Czarnulka - to cieszę sie, ze lubisz oglądać fotki ;-):-D:-)

Dziękuję wam wszystkim za komplementy względem Kamilka :-):-D:tak:;-)

baska zdjęcia i widoczku super.............

to chyba już możemy sobie wyobrazić Kubusia z rodzicami nad morzem;-):-p

a moje dziecię po ekscesach jak u Basi z jajecznicą na wszystko w czym jest jajko reaguje negatywnie. Jeden plus z tego taki, że można coś zjeść samemu i Młoda nie stoi i nie żebrze:-p:crazy::rofl2:

kaśka udanej podróży, ciepła i bezwietrznej pogody:-)

czarnulka22 zdolna to twoja Emilka. Moja jeszcze nie wie co to widelec - chyba że zakosi ze stołu nasz;-)

Miłego wieczorku:happy2:

:confused::confused::confused:A gdzie reszta:confused::confused::confused:
po weekendzie, będę "wzywać do tablicy";-)

Bardzo się cieszę, że część z Was odpowiedziała na mój apel i może jednak sezon ogórkowy na ślązaczkach się skończył:sorry2::confused:

reklama
Do góry