reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam....po krótkiej;-) przerwie

To co mi się prztppomniało co mam napisać:

SARA jest śliczna :-):-):-)

imprezka u Liwii po zdjęciach widać, że się udała :-D:-D:-D

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u tak to jest, że jak się długo nie pisze to potem jest ciężko coś skrobnąć....i ja mam właśnie takie problem

Poczekam do jutra :-D może mi przyjdzie wena twórcza, kto wie :confused::confused::confused:

Miłego:elvis:

reklama
witam Drogi Koleżanki....

czy mam zacząć pisać listę kto się obija i wystawiać jakieś żółte kartki czy po dobroci zaczniecie pisać:confused::confused::confused:

w sumie to mogę zacząć się wprawiać, bo do końca wakacji już niedługo:no::wściekła/y::no:

Witam,

MMM my zatrzymaliśmy się bo Sonia chciała siku, już wołała od jakiego czasu i musieliśmy.
A park jest koło Wadowic, nie Ustronia. Było fajnie, byłoby jeszcze fajniej jakby nie fakt, że dojechaliśmy o czasie w jakim Sonia zwykle chodzi spać i była trochę zmierzła, ale i tak wypad się udał. Zdjęcia powklejam, jak tylko zrzucę na komp.

Pozdrawiam,

Obecna!

sandros a to nie wiedziałam że coś takiego jest w tamtych okolicach :shocked2:a to mi się pomyliło z parkiem leśnych niespodzianek, czy jakoś tak to się nazywało :unsure:

anian więcej takich belfer nam tu trzeba :cool2:strach się bać :oo:

czarnulka cała nadzieja w Tobie :-) a jak tam ikeowskie zakupy, zgoda już w domu nastała :confused:

dobrej nocki

Anian a kalendarz nauczyciela już masz ?

Dziennik wypisany ?

Hi hi
Niby wakacje a ja cały czas w biegu.
Nu ale w końcu autko mamy.
Jutro dalej biegam po urzędach w końcu dyplomowana.
Ostatni tydzień wakacji zbliza się.:angry::angry::angry::angry:

no to ja zgłaszam swoją obecność na lekcji hihihi :-)

mmm tak kochana,nastała zgoda bo są dwa krzesełka hahahaha,a wiec zakupy udały sie w 100% ;-)

9be53a30.jpg

reklama
:-)No witamu:-)u

M oiałam na pi sa n e go posta,c ale Młodfa mi zresetowała kompvvd ca,ba teraz chce do Was coś napisać:happy2:

makitoza kalendarz już kupiony, a teraz plan się pisze:sorry2:Dziennik niet, bo nie wiem jaką klasę będę mieć:-p

to próbka* nau9ki pisania9999:happy2:9

993zn3ik5am2, 21222

znikam, bo mi żyć nie da

A jak znajdę czas to zaraz zrobię listę obecbości:-)

czarnulka, ładnego kompetu się Twoje dziewczynki dorobiły

sandros - zdjęcia dawaj:-)

miłego piątku

Do góry