reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Evcik życzę wam szeeeeerokiej drogi i będe mocno trzymała kciukaski za pogode! A jak wrucisz razem zgubimy klika kg ;-)
diablica2
mały wielki OLO :)
hejka 
a ja tak sobie czytam .... i mysle o Was ale nie mam już siły pisać.... więc do jutra...
a ja tak sobie czytam .... i mysle o Was ale nie mam już siły pisać.... więc do jutra...
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A my Jutro jedziemy na grilla do znajomych i co najważiejsze najpierw do ikei po stolik i krzesełka MAMUT dla dziewczynek
bo drewniane Wiki sie juz rozlatuje a obie sie kłucą o nie jedno hihi
Dobranoc

Dobranoc
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
mmm widocznie nas nie lubią
jedynie usprawiedliwiona jest Justna bo napisała ze nie będzie klikać prze dwa tygodnie przez nawał pracy
a reszta????????????

makitoza
Fanka BB :)
A my kurcze nie możemy kupić auta.

W poniedziałek miało być cena ugadana tylko przegląd zapłata i gotowe.

I co nie odbiera telefonów od małża jak dzwonił z mojej komórki to się rozłączył.
Kradziony czy co bo chcielismy u nas w miescie do Opla jak się o tym dowiedział to uadaje że go nie ma
??
Pech i tyle.
A podobał mi się.:-):-)
A tak co od nowa poszukiwania.
Tyle że dzisiaj kupilismy farby w Castroamie i może w sobotę ruszymy z remontem.

W poniedziałek miało być cena ugadana tylko przegląd zapłata i gotowe.

I co nie odbiera telefonów od małża jak dzwonił z mojej komórki to się rozłączył.
Kradziony czy co bo chcielismy u nas w miescie do Opla jak się o tym dowiedział to uadaje że go nie ma

Pech i tyle.
A podobał mi się.:-):-)
A tak co od nowa poszukiwania.
Tyle że dzisiaj kupilismy farby w Castroamie i może w sobotę ruszymy z remontem.
reklama
Podziel się: