reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

No, ja ostatnia szósta już nocka i dwa praktycznie trzy dni wolnego. Szkoda, że pogoda do bani, tak byśmy gdzieś na trzy dni wyskoczyli, a tak tylko może Park Miniatur odwiedzimy.

Czarnulka jak Wiki - już nie gorączkuje?
Super, że już taka duża i nie płacze na widok lekarza - dzielna pacjentka ;-)

Biorę się za porządek - Sonia zabawki po całym domu porozwalała....

Pozdrawiam,

reklama
hej Sandros :-) Wikusia juz na szczęście nie gorączkuje :-) ale marudna jest że hoho ;-) a dla was moze jednak zmieni sie pogda i uda sie gdzies wyskoczyć ;-)

Cześć!

Ewcik, Kaśka widzę, że wybiracie się na urlop,:-) ale Wam zazdroszczę, my nie dość że nie wiemy gdzie to nawet nie znamy terminu urlopowania :-(
No to miłego wyjazdu bo to już tuż tuż...

czarnulka my też byliśmy wczoraj u lekarza, Grześ lubi gabinety lekarskie i grzecznie siedzi kiedy lekarz go bada i ładnie otwiera buzię kiedy patyczek się zbliża :-)

sandros to jest ten park w Ustroniu czy jakoś w tamtych okolicach??
A zapomniałam podziękować za pilotaż pewnej pięknej niedzieli :-) a i nie wiedziałam czy mam się z Wami zatrzymywać czy nie, ale pojechałam bo Grześ zasnął a jakbym się zatrzymała to obudziłby mi się, a jeszcze sporo drogi było przed nami

W przychodni znalazłam plakat z takim ogłoszeniem http://www.malenutki.pl

zapomniałam się pochwalić, że wygrałam obrus za rozwiązanie krzyżówki, po raz pierwszy w życiu :-) ciekawe co to przyjdzie :-) i jak powidzieć szefowej że krzyżówkę w pracy rozwiązywałam i nagroda przyjdzie do pracy :rofl2:

hhahaha mmm normalnie powiedz o wygranej ;-) nalezy ci sie ;-)Oczywicie wielkie gratki wygranej ;-) no nasze dzieci widzę ze podobne z zachowaniem są hihi buzi na ziaziu,u lekarza supcio hihihi ;-) Mają cos wspolnego :-)

A to ze cie ubiegłam to przypadek hihihi ale i tak masz sreberko :p

ja umyłam juz okno w kuchni i naczynka również,teraz zerkam tutaj ;-) ide sprzątać dalej hihihi ;-) Mam nadzieje tylko ze Emilcia mi pozwoli i dalej na bujaczku będzie sobie ślicznie leżeć :p

Mam chwilke czasu , mały drzemie więc trzeba sie wirtualnie pożegnać. Wyjeżdzamy około 21.
Do zobaczenia wszystkim....a i jeszcze jedno trzymajcie kciuki za pogodę.
:tak:Buziaki wielgaśne dla wszystkich:-):-):-):-):-):-):-)

Kubusiowa dalej nie ma fotek z Twoich wakacji ???
Tak co bym miała co oglądać jak wrócę:-):-):-)

Czarnulka a ty ich goń , niech udzielają sie na forum....masz rację pustki straszne

MMM my tez jesczez na początku lipca nie wiedzieliśmy gdzie jedziemy i kiedy . Wiesz dla nas nie wazne bylo gdzie tylko jedna myslu odpoczac psychicznie i fizycznie

reklama
Do góry