reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik specjalnie dla ciebie baolku fotki ze spotkania ;-) i zaluj ze cie nie było ;-)

Załączniki

• CIMG3564.JPG
    CIMG3564.JPG
    77 KB · Wyświetleń: 39
reklama
SREBRO!!!!

Wpadłam na chwilę bo nie mam za duzo czasu. Dziś mamy gosci przyjeżdza do nas Kubusiowa z rodzinką. Za pare dni mam remont i postanowilismy się przy okazji jeszcze spotkać i doradzi mi kilka rzeczy co do urzadzenia pokoju :-D:-) Jak zrobimy jakieś fotki naszych dwóch małych kawalerów to tu wkleje :-) Trzymajcie się dziewczyny.

Monysia- Milenka ślicznutka a co do podawania innego picia niż cyc nie polecam. Poprostu karm i karm na każde zawołanie małej ;-) Mój mały był na cycku co 30-40min a więc popatrz jak dałam sobie radę. jest cieżko ale warto!!!!

I nicic ze spotkania z Kubusiową :-( Kubus sie rozchorował dostał goraczki :zawstydzona/y: ZDRÓWKA DLA KUBUSIA

Jak mąż przyjdzie z pracy to jedziemy do Ikei kupić karnisz o ile jakiś nam sie spodoba i parę drobiazgów :-D:-)

Kubusiu zdróweczka życzę !!!

Za nami kolejny dzionek :-)
Mała ciekawa świata
wodzi oczkami w kierunku świata i muzyki
wogóle jest Kochana :-D
Mamusia i Tatko wykamani
ale warto dla takiego Szkarba :tak:

reklama
cześć kochane!!!!:-)

monysiu - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Och jaka ona słodziutka:tak::-)

baska - och jak mi przykro że to nasze długo oczekiwane spotkanie nie doszło do skutku:wściekła/y::-(. Dałam Kubusiowi ibufen i teraz jest okej zobaczymy w nocy, no ale katarek jest wiec moze to jakies lekkie przeziebienie, ale nie chciałam ryzykowac z Kamilkiem:sorry:. Ale ta lazania to za mna bedzie chodzic :cool:;-) A co do remontu to dacie sobie swietnie rade, trzymam kcukasy:tak:

dziewczyny supe ze spotaknko udane,a wiecie że miałam do was dołączyc i Was zaskoczyc ale choliwcia dopadła mnie @ i tak mnie wszystko bolało że o 14 wziełam tabletki od bólu i spałam do 17. No ale strasznie załuje:-(

Justyna - ty obiełaś włosy???????????:szok: A na koniaczek to ja sie tez pisze :-D a ty to sie chyba babolku juz na mnie gniewasz:cool: ale ja pamietam i napewno Was w zakładzie nawiedzimy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Kuba do zdęc strzela promienny usmieszek

Ewcik - udanej imprezki dla Filipka:tak:a kuchnia sie musisz pochwalić:tak:a gdzie zamawialaś???

trysia wiesz co ja sie wystraszyłam tych twoich kar pieniężnych:tak:;-) i teraz to ja bede pisac częściej jak tylko czas mi pozowli oki:-D

Dzięki za posłanie zdrówka dla Kubsia!!!

Do góry