reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justyna - dla ciebie usmieszek Kubusia:tak:

Załączniki

• DSC06697.JPG
    DSC06697.JPG
    53,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Kubusiowa sie nas przestraszyła....w końcu.
Wiesz kuchnie jakis znajomy Grzeska bedzie nam robił. Zamówilismy tradycyjna , nie zadrogą , jak bedzie zrobie fotki i wkleje.:-):-):-)
Byłaby lepsza ale ostatnio mężuś zaszalał i kupił telewizor LCD za ponad 3 tys. ----buuuuuu kosztem mojej kuchni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny podam wam przepis na fajną sałatkę i co najważniejsze szybką:-):-)

składniki
- brokuły (ugotowane )
- makaron rurki lub jakies inne (ugotowany)
- pierś z kurczaka ugotowana
- minimalnie kukurydzy konserwowej
- majonez
- zabnek czosnku - nie musi byc , zalezy jak to lubi.

Pychotka :-):-):-):-):-):-)

ZŁOTO!!!!!

Wczoraj zakupki w ikei nie udane. Nie ma fajnych karniszy...Pojechaliśmy do Castoramy i kupiliśmy farbę do sufitu DULUX za 64 zł. :wściekła/y::szok::wściekła/y::szok: Normalnie :szok::szok::szok: a chcielismy lepszą bo to pokój dzienny i zeby było ładnie. Oglądalismy lampy i te co nam sie podobały były za 450 -650 zł :szok::wściekła/y: i nie kupiliśmy narazie bo niestety narazie brak kasy. ten remont nas doszczętnie spłucze ....

Kubusiowa - lazania wyszła pychotka zjedliśmy wczoraj na obiad i mamy jeszcze na dzisiaj ;-) Co do remontu to musimy pogadać o kilku szczegołach na gg bo nie chce coś nawalić a potem będzie to skutek nieodwracalny :-D Kubuś już fajny i przystojny chłopczyk :-) Musimy się kiedyś spotkać jeszcze w tym roku bo chciałabym żeby Kamilek troszkę pobawił się z kolegą :tak::-D A i musimy oblać tą waszą działeczkę ;-):-):-D;-)

Ewcik - ja nie wypowiadam sie na koszty a co dopiero kuchni. Robiliśmy ja 2 lata temu a w kwietniu kończy mi się jej spłacanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz bedziemy robic duzy pokój i znowu czekaja nas długi:wściekła/y: ale fajnie jest miec cos nowego :-D:-)

Justyna - ja też chce zrobic kilka fotek pamiatkowych Kamilkowi moze uda się kiedyś nam do was wybrać ;-)

musze konczyc mały nie daje i popisac

reklama
hej hej !!!

ale ruch !!! wystarczy coś o koniaku wspomnieć i jak wyniuchają zaraz :-D

my wczoraj miliśmy obiadek w miłym gronie i wieczór również :-D Czarnulkowa rodzinka zjawiła sie w komplecie, Wiki i Liwia to takie koleżanki, co prawda były małe spięcia ale nawet w najlepszych przyjaźniach sie to zdarza :-)

Czarnulka dziękuję za miłe odwiedziny !!! co prawda pokój wyglądał jak po jakiej mega nawałnicy ale uporaliśmy sie z tym szybko :-D

Trysia wjeżdżałam pod zakład i babka z kwiaciarni obok kwiaty wystawiła przed sklep i ja bałam sie zeby jej w to nie wjechać i nie zauważyłam kiedy dupą przychaczyłam :confused2: efekt taki że 600 zł juz nie moje !! Co prawda prawie nie widać ale mój chłop auto traktuje jak część siebie i w obdrapanym nie bedzie jeździł, a że to metalic to trzeba błotnik i drzwi machnąć :eek:
Gdybym wiedziała to bym przestaiła jej ta wyystawę bo taniej by mi to wyszło :sorry: A co do koniaków to przeczytaj posta wcześniejszego od Anian !! :-)

Kubusiowa no wreszcie, mam nadzieję że ten koniak to tylko zbieg okolicznosći :rofl2: i tak czy siak odezwalabyś sie :-D No i dziekuje za TAKIE wyróżnienie - taki miodzio !!! Rany jaki on już chłopak :szok:

Anian hahahaha

Basiu na pewno pieknie urządzicie pokój !!! my też mieliśmy w palnie nowe mebelki i malowanko ale teraz mamy wydatek :crazy: i dupa blada !!!!

Monysia super, że kikutek z pępowiny odpadł !! ja pamiętam jak nie umiałam sie doczekac tego momentu :-)

Ewcik musze wypróbowac przepis !!! A mebelki w kuchni jak mebelki najdroższy potem jest cały osprzęt !!! Czekamy na foto !!

Do góry