reklama
Kubusiowa sie nas przestraszyła....w końcu.
Wiesz kuchnie jakis znajomy Grzeska bedzie nam robił. Zamówilismy tradycyjna , nie zadrogą , jak bedzie zrobie fotki i wkleje.:-):-):-)
Byłaby lepsza ale ostatnio mężuś zaszalał i kupił telewizor LCD za ponad 3 tys. ----buuuuuu kosztem mojej kuchni.

Wiesz kuchnie jakis znajomy Grzeska bedzie nam robił. Zamówilismy tradycyjna , nie zadrogą , jak bedzie zrobie fotki i wkleje.:-):-):-)
Byłaby lepsza ale ostatnio mężuś zaszalał i kupił telewizor LCD za ponad 3 tys. ----buuuuuu kosztem mojej kuchni.

Dziewczyny podam wam przepis na fajną sałatkę i co najważniejsze szybką:-):-)
składniki
- brokuły (ugotowane )
- makaron rurki lub jakies inne (ugotowany)
- pierś z kurczaka ugotowana
- minimalnie kukurydzy konserwowej
- majonez
- zabnek czosnku - nie musi byc , zalezy jak to lubi.
Pychotka :-):-):-):-):-):-)
składniki
- brokuły (ugotowane )
- makaron rurki lub jakies inne (ugotowany)
- pierś z kurczaka ugotowana
- minimalnie kukurydzy konserwowej
- majonez
- zabnek czosnku - nie musi byc , zalezy jak to lubi.
Pychotka :-):-):-):-):-):-)
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
ZŁOTO!!!!!
Wczoraj zakupki w ikei nie udane. Nie ma fajnych karniszy...Pojechaliśmy do Castoramy i kupiliśmy farbę do sufitu DULUX za 64 zł.

Normalnie 

a chcielismy lepszą bo to pokój dzienny i zeby było ładnie. Oglądalismy lampy i te co nam sie podobały były za 450 -650 zł 
i nie kupiliśmy narazie bo niestety narazie brak kasy. ten remont nas doszczętnie spłucze ....
Kubusiowa - lazania wyszła pychotka zjedliśmy wczoraj na obiad i mamy jeszcze na dzisiaj ;-) Co do remontu to musimy pogadać o kilku szczegołach na gg bo nie chce coś nawalić a potem będzie to skutek nieodwracalny
Kubuś już fajny i przystojny chłopczyk :-) Musimy się kiedyś spotkać jeszcze w tym roku bo chciałabym żeby Kamilek troszkę pobawił się z kolegą 
A i musimy oblać tą waszą działeczkę ;-):-)
;-)
Ewcik - ja nie wypowiadam sie na koszty a co dopiero kuchni. Robiliśmy ja 2 lata temu a w kwietniu kończy mi się jej spłacanie

Teraz bedziemy robic duzy pokój i znowu czekaja nas długi
ale fajnie jest miec cos nowego
:-)
Justyna - ja też chce zrobic kilka fotek pamiatkowych Kamilkowi moze uda się kiedyś nam do was wybrać ;-)
musze konczyc mały nie daje i popisac
Wczoraj zakupki w ikei nie udane. Nie ma fajnych karniszy...Pojechaliśmy do Castoramy i kupiliśmy farbę do sufitu DULUX za 64 zł.

Kubusiowa - lazania wyszła pychotka zjedliśmy wczoraj na obiad i mamy jeszcze na dzisiaj ;-) Co do remontu to musimy pogadać o kilku szczegołach na gg bo nie chce coś nawalić a potem będzie to skutek nieodwracalny

Ewcik - ja nie wypowiadam sie na koszty a co dopiero kuchni. Robiliśmy ja 2 lata temu a w kwietniu kończy mi się jej spłacanie

Justyna - ja też chce zrobic kilka fotek pamiatkowych Kamilkowi moze uda się kiedyś nam do was wybrać ;-)
musze konczyc mały nie daje i popisac
reklama
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!
ale ruch !!! wystarczy coś o koniaku wspomnieć i jak wyniuchają zaraz
my wczoraj miliśmy obiadek w miłym gronie i wieczór również
Czarnulkowa rodzinka zjawiła sie w komplecie, Wiki i Liwia to takie koleżanki, co prawda były małe spięcia ale nawet w najlepszych przyjaźniach sie to zdarza :-)
Czarnulka dziękuję za miłe odwiedziny !!! co prawda pokój wyglądał jak po jakiej mega nawałnicy ale uporaliśmy sie z tym szybko
Trysia wjeżdżałam pod zakład i babka z kwiaciarni obok kwiaty wystawiła przed sklep i ja bałam sie zeby jej w to nie wjechać i nie zauważyłam kiedy dupą przychaczyłam
efekt taki że 600 zł juz nie moje !! Co prawda prawie nie widać ale mój chłop auto traktuje jak część siebie i w obdrapanym nie bedzie jeździł, a że to metalic to trzeba błotnik i drzwi machnąć 
Gdybym wiedziała to bym przestaiła jej ta wyystawę bo taniej by mi to wyszło
A co do koniaków to przeczytaj posta wcześniejszego od Anian !! :-)
Kubusiowa no wreszcie, mam nadzieję że ten koniak to tylko zbieg okolicznosći
i tak czy siak odezwalabyś sie
No i dziekuje za TAKIE wyróżnienie - taki miodzio !!! Rany jaki on już chłopak 
Anian hahahaha
Basiu na pewno pieknie urządzicie pokój !!! my też mieliśmy w palnie nowe mebelki i malowanko ale teraz mamy wydatek
i dupa blada !!!!
Monysia super, że kikutek z pępowiny odpadł !! ja pamiętam jak nie umiałam sie doczekac tego momentu :-)
Ewcik musze wypróbowac przepis !!! A mebelki w kuchni jak mebelki najdroższy potem jest cały osprzęt !!! Czekamy na foto !!
ale ruch !!! wystarczy coś o koniaku wspomnieć i jak wyniuchają zaraz

my wczoraj miliśmy obiadek w miłym gronie i wieczór również

Czarnulka dziękuję za miłe odwiedziny !!! co prawda pokój wyglądał jak po jakiej mega nawałnicy ale uporaliśmy sie z tym szybko

Trysia wjeżdżałam pod zakład i babka z kwiaciarni obok kwiaty wystawiła przed sklep i ja bałam sie zeby jej w to nie wjechać i nie zauważyłam kiedy dupą przychaczyłam

Gdybym wiedziała to bym przestaiła jej ta wyystawę bo taniej by mi to wyszło

Kubusiowa no wreszcie, mam nadzieję że ten koniak to tylko zbieg okolicznosći

Anian hahahaha
Basiu na pewno pieknie urządzicie pokój !!! my też mieliśmy w palnie nowe mebelki i malowanko ale teraz mamy wydatek

Monysia super, że kikutek z pępowiny odpadł !! ja pamiętam jak nie umiałam sie doczekac tego momentu :-)
Ewcik musze wypróbowac przepis !!! A mebelki w kuchni jak mebelki najdroższy potem jest cały osprzęt !!! Czekamy na foto !!
Podziel się: