reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witajcie kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja cos sie nie wyspałam dzisiaj
icon_confused.gif
Musze sie wziąść za remanent w ciuszkach dziewczynek i wyciągnąćza małe ciuszki
icon_smile.gif
A w Sobote już jade do Wrocławia na slub siostry
icon_biggrin.gif

Witam
ja ostatnio nie mam pomysłu co napisać bo i dużo się dzieje a jednocześnie nic specjalnego... obserwuję sobie tylko to co Wy piszecie... ogólnie mam jakiegoś doła i brak literackiej weny twórczej.....

ale pozdrawiam gorąco....

diablica, tu nie trzeba miec literackiej weny jak to oreśliłaś, po prostu pisz co Ci leży na wątrobie i tyle, a jak masz doła to lepiej jest się wygadać, wyklikać no zeby nie było;-);-)
Justyś jak miło że jestes, a może tak coś więcej :-D:-D
Czarnulka ani mi nie mów o porządeczku w ciuchach małego, bo nie wiem co z tymi małymi robić, szkoda mi trochę oddawać, bo a nóżwidelec ;-);-) a miejsca nie mam żeby to chomikować...:-(może do którejś babci ...:-):-)

wiecie co, przeżyłam traume i poryczałam się jak bóbr jak zobaczyłam ten filmik, potworności tego świata mnie przerastają i nigdy nie pogodzę sie z tym co robi sie tym malenkim istotkom, a najgorsze jest to, że TO CO NAJGORSZE ROBIĄ MATKI... jeżeli jestescie w stanie to obejrzeć to zobaczcie...ja nie mogłam..
YouTube - Reflexion aborto

hello:-)

monysiu - ale śliczna myślicielka, foteczka superowa!!!!!!!!!!:-):-), hmmmmm a 25stopni ciepła to raczej wysoka temperatura może sprubójcie zniżyc do 22 stopni to jest bardzo optymalna temp. dla maluszka a potówki powiiny zniknąć:tak:

trysia - jaka tam laska, za dużo kilogramasów zostało po ciąży, ale mam nadziejezrzucic do konca roku zbedny balast. a Kubus hmmmmmm no nie bede skromna;-) sliczny :-D:-D:-D:-D ;-);-). A film :baffled:nie zobaczyłam do końca w zyciu :no:zaraz jak tylko pokazane było......... brrrrrrr wyłączyłam. Straszne:-(

justyna, czarnulka no piknie takie impry sobie urządzacie prawie pod moim nosem:tak:!!!!!!!!!!!!!

diablica - ale Olo duzy chłopak, no no no:happy:

a ja mam 3 dni opieki bo byłam dzisiaj u lekarza z Kuba i ma zapalenie gardła, ma głos chocby mutacje przechodził:-D
Teraz moi dwaj spią a ja klikam przy projekciku i oczywiście zgodnie z obietnica klikam pościka na BB:-)

reklama
Do góry