kubusiowa
Fan(ka)
hello:-)!!
baśka- to na zdówko z ta lazanią
. Mówisz że nic nie było fajnego w IKEI???
Kuba dzisiaj nie ma gorączki ale kaszel taki mokry więc chyba mu to nie siedzi tylko sie zrywa podaje mu syrop od kaszlu, mam nadzieje że nie przerodzi sie to w jakieś choróbsko daletgo dzisja tez sziedzimy w domku. Do naszego chorowitka przyjadą dziadkowie /moi rodzice
/
justyna - no nie bede oszukiwac ten koniaczek i trysiowe kary pieniężne zadziałay piosunująco na mnie i skrobniećie posta
;-)Podczytuje Was późnymi wierzorami tylko brak sił na napisanie nawety kilku słów, ale w weekendy to napewno znajde czas. A co do auta to pocieszeniem niech bedzie że ja ponad m-c temu też przychaczyłam moim "ferrari"w pachołek na parkingu pod pracą i mam lekko wgniecionei otarte ale nawet nie rzuca sie az tak w oczy więc narazie luz
No a tak wogóle to naszła Was moment remontów
my tez chcemy pod koniec listopada zrobic pokoik Kubusiowi, może to nie bedzie jakis super bo szkoda ładowac kase w jakies fajne mebelki jak do lat będziemy sie przeprowadzać, ale cos wymysle teraz :-)
okej to ja siadam do projekciku, musze wykorzystac czas jak Kuba spi obiadek juz gotowy czeka. Miłego dzionka
baśka- to na zdówko z ta lazanią

Kuba dzisiaj nie ma gorączki ale kaszel taki mokry więc chyba mu to nie siedzi tylko sie zrywa podaje mu syrop od kaszlu, mam nadzieje że nie przerodzi sie to w jakieś choróbsko daletgo dzisja tez sziedzimy w domku. Do naszego chorowitka przyjadą dziadkowie /moi rodzice

justyna - no nie bede oszukiwac ten koniaczek i trysiowe kary pieniężne zadziałay piosunująco na mnie i skrobniećie posta

No a tak wogóle to naszła Was moment remontów

okej to ja siadam do projekciku, musze wykorzystac czas jak Kuba spi obiadek juz gotowy czeka. Miłego dzionka