reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
to moze ja zdjatka pokaże ze świąt:
1. nasze wspólne zdjecie z wigili /u moich teściów/
2.Kubusia prezent od dziadków / duzy tir z wadera/
3.Kubusia prezent od dziadków /moich rodziców/

Załączniki

• DSC07059.JPG
    DSC07059.JPG
    86,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07062.JPG
    DSC07062.JPG
    64,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC07096.JPG
    DSC07096.JPG
    112,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Karolinna dzięki!!! :-) A z tym nocniczkowaniem to mnie trochę przeraziłaś. Karolinka tak nie robi, nie robiła i mam nadzieję że nie będzie. Jak chce siku to sama ściąga rajstopki, siada na nocnik i robi, kupkę tak samo (tylko wtedy wiadomo trzeba ją podmyć). A potem sama się ubiera :-). Mamy nocnik grający więc zawsze wiemy jak zrobi, nawet jak jesteśmy w drugim pokoju lub w kuchni. Jedyny problem stanowi chęć przeniesienia pełnego nocnika przez Karolinkę, oczywiście w dobrej woli opróżnienia w ubikacji :-D co może się skończyć wylaniem zawartości na podłogę :sorry2:, na szczęście zawsze w porę zdążymy :-D. Lence pewnie też szybko to przejdzie, trzymam kciuki :tak:, przecież to bardzo mądra dziewczynka :tak:.

Wklejam kilka fotek zrobionych dziś, niestety zamiast schudnąć to trochę mi się przytyło tu i ówdzie :-(

1. Z tatusiem :-)
2 i 3. Rodzinka w komplecie.
4. Jestem pszczółką :-D

Witam Kochane!

JA dwa dni spedzilam na uczelni i padam ze zmeczenia:-(Byle do czerwca:-(

U nas od dwóch dni lepiej ze spaniem, tzn Oliwia wogóle nie spi w ciagu dnia ale za to zasypia okolo 20-21 i spi do 9 rano. JUPI!!! :-):tak::-) Mam nadzieje ze juz tak zostanie. W akcie desperacji kupilam jednak ten syropek ktory polecila MamaBoo i poradzilam sie babki w aptece co do dawkowania, jeszcze to zmniejszylam i jest w porzadku :tak:Nie wiem czy to on zadzialal czy akurat tak sie zbieglo ale 2 nocki przespalam, hurra!!!!!!!!! Nawet eni zdajecie sobie sprawy ile to dla nie znaczy bo jestem ogromnym spiochem :zawstydzona/y:

Baska pokoik swietny :tak:Musze przyznac ze masz bardzo elegancki gust :cool2:

Karolinna ja Ci niestety nie pomoge z tym nocniczkiem bo Oliwia zawola ze chce siku lub kupke tylko od swieta :baffled::-(wola za to zawsze gdy juz zrobi :baffled::dry:ale moze faktycznie Lenka ma tylko taki kilkudniowy bunt ;-)badz dobrej mysli-samo przejdzie :tak:

Iza a od kiedy Karolinka tak ladnie sie zalatwia i wola :szok::tak::-):confused: bo u nas jest z tym moim Uparciuszkiem ogromny problem :-(

Trysiu mam nadzieje ze Maciuś czuje sie dzisiaj juz rewelacyjnie i ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

gwioleta nie martw sie Kochana. Chcoc wiem ze takie slowa sa szokujace, ale uwierz ze jak to wszystko opanujecie to ebdzie dobrze :tak:z astma zyje wiele osob i nie jest ona jakos baaardzo uciazliwa w zyciu (wiem bo sama mam astme), tylko u takich bobaskow jest zazwyczaj najtrudniej bo one nie potrafia sobie same pomoc. Ale bede 3mala za Was kciuki! :-) Na pocieszenie dodam ze moja siostra miala astme gdy byla taka malenka-i to w bardzo ciezkiej wersji-a dzis jest zdrowa jak ryba i cieszy sie zyciem ;-):-)

Kubusiowa fotki z Sylwestra swietne, widac ze niezle sie wybawiliscie ;-)A Kubus to maly elegant, no no no :cool2:

Hello !!!

A my dzis byliśmy w Panewnikach obejrzeć szopkę u franciszkanów. Śliczna, warto było:tak:, tym bardziej że to (o dziwo :shocked2:) tylko 4 przystanki od nas :-).

Ja też ją widziałam tyle że 4 lata temu gdy byłam
na przeciw u siostrzyczek w klasztorze
na rekolekcjach, zimno mieli :dry:
A szopka rzeczywiście super :tak:

Kubusiowa Synuś pewnie ma niezłą frajde
z tymi zabawkami :tak::-)

To że jestem nie wyspana to szczegół
Mała budziła się co 2h i częściej w nocy
mimo iż była na modyfikowanym
bo mamuśka se pojadła wieczorem "złych rzeczy" :-D

Nie mam serca przejść całkiem na modyfikowane,
szkoda mi mojego mleka i zarazem jest taki okres
że o chorobe nie trudno a chyba jednak te moje
ją troszke chroni :nerd: ale nie pluje se
już w gębe podając mieszanke,
będe sobie ułatwiać życie, a co mi tam

Mila dziś pobiła rekord- zrobiła 3 razy kupe :sorry2:
jestem w szoku a zarazem ciesze się nieziemsko :-D
I od 1.5 tyg nie podaje jej nic na kolki :tak:
ale od wczoraj postanowiłam dawać jej
raz na dzień 20-30 ml soczku
z jabłka i marchewki, to naturalnie
pobudzi jelitka do pracy

Luczynka super że Mała
dała Ci pospać :tak: oby tak dalej :-D
a co to za syropek ???
bo chyba przeoczyłam tego posta od MamyBoo

Śliczne foteczki :tak::tak::tak:
Śliczna córeczka i cudne sukienusie :-)
Pewnie cieszy się nieziemsko z tego konika :-D
ja też miałam :cool2:

hej kochane
icon_smile.gif

wpadłam zerknąć tylko co u was
icon_smile.gif
Ja nadal czuje sie koszmarnie
icon_sad.gif
Wielka biegunka i strasznie mi niedobrze
icon_sad.gif
dołączył do mnie moj m wczoraj
icon_sad.gif
a dzisiaj Wikusia od południa juz 2 razy zwymiotowała i to bardzo mocno
icon_cry.gif
Z E \milcią jeszcze jest oki.Jutro rano dzwonie do przychodni i będziemy jechać do lekarza.Trzymajcie za nas kciukaski a szczególnie za niunie by szybciutko przeszło!

reklama
hej hej !!!!
jeszcze dzis się łapię na ostatni dzień składania Noworocznych życzeń !!! Tak wiec wszystkiego dobrego !!!!!

a ja zaniemogłam tzn mój komp a właściwie zasilacz mi padł a w zakładzie kupa roboty i nawet nie mam kiedy zajrzeć ! Ale zasilacz nowy wiec juz jestem :-D

My sylwestra spędziliśmy u siostry i najlepiej ubawiła się Liwia !! Szalała do 24 ! i po pokazie sztucznych ogni przez ciocie piromankę poszła spać !!! Aha na imprezie jeszcze była ELa tzn mała niewidoczna dziewczynka którą Liwia wciagneła z tv z teledysku Rihanny Umbrella bo ona tam ela i ela no to Liwia w końcu wyciągneła to bidną Ele i ela jest z nami do dzisiaj :baffled:

Izka witaj super że wróciłaś !!!!

Ewcik kuchnia ładna !!!! fajnie sie prezentuje !!!

trochę mam zaległości wiec resztę poczytam później papapapapapa

Do góry