reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

Nie poznaje swojej córy :confused: Jak byłam u fryca
( nie było mnie 4h :szok: )
to Mała robiła sobie drzemki po pół godz, godzinke
a odkąd przyszłam to tuliła się godzine
i spał raz 1.5h i teraz śpi od 15 :szok:
Mam nadzieje że żadna choroba się nie zbliża :sorry2:
w niedziele chrzciny,
pewnie w nocy spać nie będziec:dry:

Bodzinka jak było ??? Jak Maluch ???

reklama
Cześć kobietki!
Czytałam Was wczoraj, ale nie miałam siły nic napisać.Zaraz po pracy pojechałam do Zabrza do mamy, potem na mszę i z powrotem. Jakby tego było mało, to do Ś-c dojechałam w 20 moniut, ale na przystanku na tramwaj czekałam 30 minut, wkurzyłam się poszłam na piechotę i kolejne 30 minut w d.... Byłam zła jak nie wiem co, ale Oskarek był na noc u teściówki i trochę odpoczęłam. Dzisiaj mieliśmy okna wymieniane i teraz trwają poszukiwania ładnej (i taniej) firanki.
A pod drzwiami siedzi nam kot taki cudny tygrysek i R. mnei męczy żeby go przygarnąć. Nawet bym chciała, ale nie wiem jak Nasz Norbit go przyjmie. Wpuściliśmy go na chwilkę to mu raz doskoczył do gardła a tera siedzi i mrauczy... eh....
Monysia masz stresa przed chrzcinami ? Bo ja miałam... :-) Filmik strasznie słodki. Taka malutka a już się tak głośno chichra.
Karolinna ja też myślę, zeby lepiej Lenki nie zmuszac, bo się zrazi a wtedy to już w ogóle nici z tego.
Luczynka aaaałć :-(

Monysia masz stresa przed chrzcinami ? Bo ja miałam... :-) Filmik strasznie słodki. Taka malutka a już się tak głośno chichra.

Troche mam stresa ale nie tak bardzo :-p

Moje pasemka :-D
Nie ścinałam się tak mocno
bo jednak przy dziecku wygadniej spiąć i po kłopocie :-)

dsc02552fb4.jpg

dsc02553vc9.jpg

A tu mąż się bawił w fotografa :-D

dsc02559sc1.jpg

Monysia ślicznie wyglądasz :-)

Bez przesady ale dziękuje :-D
Ale powiem Ci że odrazu lepiej się czuje :-D

A mój Mąż he he :-) najpierw nie zauważył,
mówił mi że się dziś odwaliłam, że ślicznie wyglądam,
zaczął mi foty strzelać a potem mówi
zaraz, zaraz Ty byłaś u fryzjera :-D
Ale nie był zły, chyba zrobiłam na nim dobre wrażenie :-)

monysia chyba wezme z ciebie przyklad i tez wybiore sie po fryzurke do twarzy ci:tak:a u mnie chyba pojawi sie katar jakos corcia pociagajaca przyszla z balu szkolnego jak bede miala jutro czas to wkleje pare fotek nie chce chwalic sie ale sliczna byla:-Dpo mamusi haha
Dzis bylam na spacerku nareszcie i powiem szczerze ze bylo super maly nie plakal a ja wam nie pisalam ze wtedy niebylam na spacerku bo maly bal sie wozka wiec przez 2 dni wozilam go po domku nawet mi do glowy nie przyszlo ze dziecko moze sie ozwyczaic od wozka a jakby nie bylo przez miesiac nie jezdzilismy ale dzis bylo super moze jutro tez bedzie fajnie to pojdziemy? :-)Aha trzymam kciuki monysia zeby chrzciny sie udaly a malutka jest super smiech dziecka jest najpiekniejszy:-)

My do fryzjera musimy isc całą trójeczką.M wygląda jak zarośnięty krzak, ja lubie jak jest krótko ścięty maszynką.No i Lolo też ma już niezłe włoski.Ale on owłosiny od urodzenia ado tego jak był młodszy to miał loczki i wyglądał jak dziewczynka.No a ja musze wystopniować włośki:-)

witam

.
.justyna .Liwia dalej śpiewa Rihannę:confused::rofl2:.
.

generalnie nie śpiewa tego ale Ela jest cały czas z nami ! :baffled: Ostatnio nagle wbiegla po schodach do góry teściowej a ta za nią i okazało sie że Liwia tylko po Ele przyszła i poszla spowrotem do babci :sorry2:

A ja się do baby multikina wybieram od urodzenia małego i wstyd się przyznac jeszcze nie byłam..Teraz to bym się bała bo mój ruchliwiec nie usiedzi spokojnie i cicho 15 min.Ciągle w ruchu albo śpiewa lub ryczy jak dinozaur:-):-)

idź idź szkoda ze bliżej nie mieszkam bo chętnie bym sie wybrała !! a nie przejmuj sie ze będzie buszował po to jest ai seans ! a jak pójdziesz na jakas baję to na pewno mu sie spodoba !! My ostatnio byliśmy na pszczołach ale na zwykłym seansie, i Liwia zapatrzona tyle że juz starsza jest !!

Monysia nonononono !!!

reklama
Monysia - bardzo ładnie wyglądasz.

ja też się muszę do frycka wybrać - z Tytkiem, bo zarósł strasznie. no i ze sobą.

Justa - a co to za Ela, bo nie jarzę zbytnio?

Do góry