reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)

Moje panny oglądają teraz ''ZIARNO'' a ja mam czas na kompika hihi ;-) Zaraz zmykam na zakupy :-)

Kaśka cos ostatnio cie bardzo mało z nami :-( i nawet cześc nie powiesz ;-)

reklama
Ja też tylko na chwilkę, bo jest u nas moja siostrzenica. W domu błyszczy, zmywarka w końcu myje a ja siedzę po obiedzie (!) najedzona. W sumie to obiado - kolacja. Oskar w siódmym niebie, że Ada u nas jest także mamy dzisiaj trochę spokojniejszy dzień. Miłego weekendu dziewczynki !
Monysia slicznie Ci tak ! Też muszę kiedyś taka niespodziankę zrobić.
Justyna |Ozi jak była na "Filmie o pszczołach" to pił colę (ja mu nie pozwalam, skorzystał z forów taty i wujka) a jak się skończyła Rafałowi to poszedł do mojego brata. Ale bajki w domu ogląda z miła chęcią.
Bodzinka Karolek daje się obcinać bez krzyku ? Bo Ozi ostatnio się tak darł, że myslałam, ze mi zaraz ktoś policję wezwie...

Witam w niedzielę! :-)

Monysia fajne pasemka :tak:też muszę coś zrobić z włosami bo już mam takie odrosty że :szok: Napisz jak się udały chrzciny :tak:

Karolka z tymi rozmowami to jest różnie, na razie jeździ i szuka, jutro znów jedzie więc trzymaj kciuki ;-):tak:

Ale szybko minęły mi te 3 dni :szok:, w piątek miałam wolne. Wszystko co piękne szybko się kończy.

Miłej resztki łikendu!!!

No nareszcie:-)Mieszkanie oporządzone:-)
Karolek przez pierwszą chwile siedzi spokojnie potem zaczyna się kręcić, łapać za szczotki, wścieka się bo ma ograniczoną zdolność ruchu.Ale da się przeżyc:-)

aczyć oryginał (600x400, 74KB).
eb02e78e0d4bca60.jpg

reklama
hej !!

my dzis na lodach byliśmy tzn Liwia na lodowym misiu a ja na kawce i takie larmo i pełno ludzi ze przyjechałam po tych 2 godz padnięta że szok !

Kaśka Ela to sie przyczepiła jak leciała piosenka Rihanny i ona tam ela ela i Liwia o Ela !! i wzieła udawała że ją wyciąga z tv i teraz jest z nami wszędzie i jest bardzo mała i trzeba na nią cały czas uważać, ostatnio ją prawie spłukałam w kibelku :baffled: ( Liwia na nocniku siku robiła a że Ela oczywiście też musiała to ją posadziła na muszli ) i był wrzask ELAAAAA !! i na szczeście moja siostra trzeźwo zaragowała i ją wyłowiła bo możecie sobie wyobrazić moją reakcje :rofl:

Do góry