Witam Was kochane !
Poczytałam Was wczoraj troszkę, ale nie miałam siły pisac. Nigdy nie byłam jeszcze tak zmęczona. Byłyśmy wczoraj na kursie z samoobrony z pracy i tak nas chłop wymęczył, że szok ! robil godzinną rozgrzewkę..... Jak wracaliśmy wczoraj do domu z R. to Ozi zasnął o 18:40 i spał do rana, sama nie mogłam uwierzyć, że tak wczesnie maił "nockę", ale bardzo się cieszyłam, bo na spokojnei moglam sobie wszytsko porobić. A dzisiaj jestem w pracy nie do życia z takimi zakwasami, ze ledwo się ruszam....
Monysia ! Bardzos ię ciesze, ze Mała jest spokojneijsza, no i że chrzciny się udały.
A sałatkę też znam,a le troszkę w innym składzie, bo zamist trego tłuszczu i sosu znam z jogurtem naturalnym i czosnkiem, ale Twoja pewnie też pyszna.
Iza spokojnie - KArolina na pewnos ię rozgada, Oskarek zaczął coraz częściej łączyć po dwa słowa ostatnio chodził za kotem i wołał "Miała idź !"Słodkie to było jak nie wiem co. W ogóle ja mam tak, ze jak OSkar coś powtzra czy coś tomis ię ryzceć ze szczęścia chce, bo to takie wzruszające :-). Ostatnio go próbowałam nauczyć odpowiedzi na pytanie "Jak się nazywasz?" i wychodzi mu "Uzi Uć" - Oskar Szulc :-)
Kubusiowa sto lat dla Kubusia ! Dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności !
No i czekamy na fotki !
XgosiaX witams erdecznie, a co do lekarza to nie dziwię się, ze chcesz zmienić. J amoge Ci polecić lekarkę, ale ona ma prywatny gabinet w Chorzwie, leczy też w klinicie prywatnej , więc nie iwemc zy coś Ci to da. Ja do niej chodziłam jak przyjmowała na kontrakt. ale jest rewelacyjna.
Kaśka śliczna fotka, mały uczys ię pływac ?:-)