reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Milenka właśnie zasnęła
A ja hmmm :-D pije malibu
zrobiłam na chrzest- domowa robota, mniam :laugh2:
i nie mogę się opanować i sącze sobie po troszeczku :-p

Moja córa ostatnio zasypia sama,
chodze tylko czasem i smoka podaje
ale ogólnie jest już dużo lepiej, no chyba że
ma zły humor, boli ją coś ...
Przutulam ją do misia albo pieluszki i git
dziś byłam spłakana bo gadała z nim jak z nami :-D

reklama

Sałatka warstwowa z pekinką:

pierś z kurczaka 0.5 kg
kukurydza- puszka
ogórek konserwowy- mniej więcej tyle ile kukurydzy
kapusta pekińska- pół
cebula
keczup
majonez
przyprawa do gyrosu (kebab-gyros)

Osolić pierś. Podsmażyć z gyrosem.
Odlać tłuszcz od mięsa ale zostawić
bo będzie potrzebny.
Mięso wyłożyć do naczynia,
na to cebula pokrojona w kosteczke.
Posmarować wszystko keczupem.
Ogórki pokroić w kostkę, wymieszać z kukurydzą
i wysypać na wierzch. Posmarować majonezem.
Na to pół pekinki wymieszanej z z ok 3 łyżkami
tłuszczu ze smażenia. Nie gnieść kapusty !!!

Smacznego !!! Ja chyba niedługo jeszcze raz ją zrobie :-D

hejka:-)

monysia - swietnie że imprezka udana:tak: i brawa dla Milenki że taka grzeczniutka była. No przepis na sałatke czyta sie smacznie i tak zapewne smakuje, w sobote odprawiamy Kubskowi urodzinki to ja zrobie:tak::-D

mam duze zaległosci w postach, a ze brak czasu na odrobiebie zaległości wszystki pozdrwaiam :-)

Nasza trójeczka jutro bedzie świetować urodzinki Kubusia, wzieliśmy z mężem urolp i jedziemy od rano do Tarnowskich Gór do AQUA PARKU /ciekawe jak zareaguje Kubuś/. Teraz Kubus juz spi wiec mamy czas cos na jutro przygotować, mężus pojechał po torcik:tak:.

napewno wkleje jakies foteczki z naszej wyprawy urodzinowej

Mniam na sałatke to już mi ślinka cieknie...Tzeba będzie zrobić.
Kubusiowa życzymy udanych urodzinek:tak::-)

23520311628.jpg

16152511628.jpg

Witam wieczorkiem!

Monysia super że imprezka udana :tak:A przepis na sałatkę smakuśny :tak:

Kubusiowa - udanej imprezki!!!! Kubuś jutro kończy 2 latka :szok: Szok jak ten czas leci :szok::-) Koniecznie wklej foteczki :tak:

A co ciekawego dzieje się u nas? Mężuś od jutra zaczyna nową pracę, oby mu się w niej spodobało i oby już nie musiał szukać innej :sorry2:.
Słownik Karolinki codziennie wzbogaca się o nowe słówka, ale generalnie mówi mało, tzn. gada ciągle ale po swojemu :-D. Od kilku dni często mówi "gdzie" jak np. coś jej każe przynieść, pyta gdzie to jest :-D słodko to wychodzi. Mówi też banan, pan i wiele innych małych słówek, najczęściej jednak MAMA :cool2:TATA :sorry2:i CZEŚĆ :-D

Miłego wieczorka!!! Pa pa!

Witam Was kochane !
Poczytałam Was wczoraj troszkę, ale nie miałam siły pisac. Nigdy nie byłam jeszcze tak zmęczona. Byłyśmy wczoraj na kursie z samoobrony z pracy i tak nas chłop wymęczył, że szok ! robil godzinną rozgrzewkę..... Jak wracaliśmy wczoraj do domu z R. to Ozi zasnął o 18:40 i spał do rana, sama nie mogłam uwierzyć, że tak wczesnie maił "nockę", ale bardzo się cieszyłam, bo na spokojnei moglam sobie wszytsko porobić. A dzisiaj jestem w pracy nie do życia z takimi zakwasami, ze ledwo się ruszam....
Monysia ! Bardzos ię ciesze, ze Mała jest spokojneijsza, no i że chrzciny się udały.
A sałatkę też znam,a le troszkę w innym składzie, bo zamist trego tłuszczu i sosu znam z jogurtem naturalnym i czosnkiem, ale Twoja pewnie też pyszna.
Iza spokojnie - KArolina na pewnos ię rozgada, Oskarek zaczął coraz częściej łączyć po dwa słowa ostatnio chodził za kotem i wołał "Miała idź !"Słodkie to było jak nie wiem co. W ogóle ja mam tak, ze jak OSkar coś powtzra czy coś tomis ię ryzceć ze szczęścia chce, bo to takie wzruszające :-). Ostatnio go próbowałam nauczyć odpowiedzi na pytanie "Jak się nazywasz?" i wychodzi mu "Uzi Uć" - Oskar Szulc :-)
Kubusiowa sto lat dla Kubusia ! Dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności !
No i czekamy na fotki !
XgosiaX witams erdecznie, a co do lekarza to nie dziwię się, ze chcesz zmienić. J amoge Ci polecić lekarkę, ale ona ma prywatny gabinet w Chorzwie, leczy też w klinicie prywatnej , więc nie iwemc zy coś Ci to da. Ja do niej chodziłam jak przyjmowała na kontrakt. ale jest rewelacyjna.
Kaśka śliczna fotka, mały uczys ię pływac ?:-)

monysia - swietnie że imprezka udana:tak: i brawa dla Milenki że taka grzeczniutka była. No przepis na sałatke czyta sie smacznie i tak zapewne smakuje, w sobote odprawiamy Kubskowi urodzinki to ja zrobie:tak::-D

Polecam :-D

Nasza trójeczka jutro bedzie świetować urodzinki Kubusia, wzieliśmy z mężem urolp i jedziemy od rano do Tarnowskich Gór do AQUA PARKU /ciekawe jak zareaguje Kubuś.

Tam jest super, byłam w ciąży
i nie mogłam za bardzo poszaleć :zawstydzona/y:

Bodzinka co u Karolka ??? :confused:

Iza gratki dla Karolci za nowe słówka :-D

reklama
Do góry