reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Ale mam dzis urwanie glowy z tym moim smykiem , nie chce spac ,za to cigle by byl przy mamusi ::) Wyjatkowo dzis wszystko na nie , dopiero teraz zasnol laskawie ;)

Sandros , hmm musimy cos wymyslec , bo ja wychodze z amlym o 12 -tej . O wczesniejszych porach nie za bardzo dam rade . Maly zasypia o 9.00 i budzi sie o 11.00 , ubieram go i wychodzimy . O 14 .00 w domu je obiadek ... Musze pomyslec ::)
Poki co przepraszam ide zjesc cos bo zaraz padne na pysia :D:

reklama
Hej!!!

Wpadam po przerwie i cieszę się, że u Was wszystko w porządku.
My znów jesteśmy na L4 i obawiam się, że tak już zostanie :( W poniedziałek byłam w pracy po tygodniu siedzenia na L4 i zaraz po pracy pojawiło się plamienie z krwią i skurcze :( Wylądowałam u mojego gina, który niestety stwierdził, że znów skróciła mi się szyjka, że mam skurcze, zwiększył dawkę fenoteroli i kazał jak najwięcej leżeć a w zasadzie tylko leżeć :( Postraszył mnie szpitalem, a ja panicznie nie chcę tam trafić bo jak byłam poprzednim razem to dziewczyna, która byla na łóżku obok poroniła na naszych oczach w 22 tyg :( łożysko się odkleiło jej :( Po tamtych przeżyciach rękami i nogammi bronię się przed położeniem na patologii ciąży. Martwi mnie trochę ta moja szyjka, ale mam nadzieję, że Bartek jak najdłużej sobie we mnie pomieszka bo to dopiero 27 tydzień. Tydzień temu ważył 850g i miał ok.35 cm długości,. lekarz mówi, że ma długie nóżki (będzie piłkarz albo sędzia jak tatuś :) ). Mój synek na szczęście ma się dobrze bo aktywnie daje o sobie znać, coraz wyraźniej, co wieczór "przybija piątkę" tatusiowi ;)

Ale się rozpisałam, kończę i zmykam grzecznie do łóżka. Ściskam Was mocno, papa!!!

Czy Mmm już urodziła? Nie umiałam znaleźć jej na wątku chyba, że coś przegapiłam, papa

kasia178 dziwię się że wróciłaś do pracy znowu,i wiem jakie to głupie leżenie w szpitalach może dołować i to że trezba LEŻEĆ bo siedzenie też jest niebezpieczne. Super imię dla synka:Bartosz :) bardzo mi się podoba :) moja maleńka tez ma długie nogi ::) takie pokolenie długonogie nam się rodzi :)

ja mam cały dzień nicnierobienia :) nudzę się strasznie ale przyznam że trochę się tym delektuję ;) niedługo pewnie będę nonstop na nogach i zatęsknię za nudą ;D

I w końcu przyjechali po wersalkę... ale ile musieliśmy się nadzwonić :mad: w końcu moja mama zadzwoniła(bo już nic nie miałam na karcie ;) ) i powiedziała że" w sobotę moja córka tam pojedzie a jeszcze jej nie znacie,zobaczycie co tam powie " a oni żebym nie przyjeżdżała bo do soboty to na pewno przyjadą ;D i przyjechali na drugi dzień czyli dziś (a zwlekali tydzień) :D ale faktycznie pod koniec ciąży zrobiłam się bardzo asertywna i łatwo mnie zdenerwować :)

kASIA LEZ dzielnie...jestesmy z toba!!!!
nic sie nie martw i mysl optymistycznie!!! i wcale sie nie dziwie ze sie bisz...ja tez bym sie bala i to jak :(:( straszne ze takie rzeczy sie musza zdazac:(:(
Imie sliczne!!:):) I niemartw sie bartosz napewno bedzie chcial byc dlugo w brzuszku!bo tam mu przeciez najlepiej!!!:)

Witam,

Grzeczna... Sonia wyznacza mi godziny. Mam tak samo jak AGA77, o 9 mloda spi, a ok 14 mam obiadek i znow spanko, a o 19 najpozniej juz lezy grzecznie w lozeczku, obecnie juz zasypia.
To moze wstepnie umowmy sie na koniec przyszlego tygodnia (czwartek, piatek) - nie wiem jaka bedzie pogoda - a godziny... 12 lub 15. Jestem otwarta na inne propozycje.

Kasia 178 wyleguj sie, mozna Ci bezkarnie lezec, to lez, za pare tygodni nie bedzie tak leniwie  ;)

Co do tych dlugich nog... moze to tak u dzieci jest, SOnia jak sie urodzila to tez miala dlugi nogi, babcia sie cieszyla. Jak to stwerdzila, w koncu bede miala od kogo spodnie porzyczac  ;) Niestety obecnie sa jakby krotsze...

LILITH, to pewnie chwilowy kryzys, bedzie dobrze

Pozdrawiam,

Kasia, Lilith Trzymajcie sie mocno !!!!!

A ja dzis prawie cały dzien na dworze bo szkoda siedziec w domu przy takiej pogodzie!!
Kurcze dzis mielismy zrobic znów kontrolny posiew i pobrać siuśki do kubeczka to nielada wyczyn, nawet kropelki zimnej wody na brzuch nie działają ! w koncu po 15 min meczenia dziecka poleciało !! byle nie wyjdzie cos nie tak !!!!

img89940il.jpg

a tak mnie dzis wena poniosła w photoshopie
liwcia27to.jpg

Ale sliczne zdjecia!!:):) istne cudenko!!
my17hx.jpg

duzy10gx.jpg

ladny18hn.jpg

Moj brzuszek w 14 tygodniu:):):) na czczo oczywiscie:):)
tez taki malutkinie jest:) i to nagle tak bardzo wyskoczyl:)

A dzis mam ochote!zjadlam pol bulki(wiecej niemoglam) z szynka pomidorem cebulka i ogorkiem i majonezem:):) a do tego fit 8 warzyw pikantny:)

reklama
LILITH Gratuluję pokaźnego brzuszka. Mój prawie tak samo (no, może mam "ciut" większy) wyglada w 22 tygodniu!

Do góry