Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lilith ładniutki brzusio i całkiem pokaźny już to że masz ochotę na coś kwaśnego to nie znaczy że to chłopiec bo te smaki dopiero gdzieś tak w 7 miesiącu mają znaczenie,i to nawet u mnie też się sprawdziło,nagle zaczęłam się objadać słodyczami i owocami i bum-dziewczynka,wcześniej miałam ochotę na wszystko ( a co byście chcieli mieć?)
kurcze ja już po obiadku pełna...
i wczoraj w nocy miałam pierwsze poważne stwardnienie brzucha! dosłownie jak kamień,i trwało to dosyć często i długo,na szczęście te skurcze są jeszcze bezbolesne
Lilith fajniutki brzusio!!
Ja tez miałam ochote w ciazy na wszystko pod koniec napadło mnie na słodkości a tu dupa bo cukrzyca cieżarnych i ścisła dieta!! ale za to teraz nadrabiam, całą paczke krówek na jedno posiedzenie ;D teraz przez tydzien ja ani jednego cukiereczka a mężuś ani jednego piwka i co ja sie juz łamie ale jeszcze do wtorku wytrzymam
Karolina mi tak od 5 m-ca twardy brzuch sie robił ale na szczeście dotrzymałyśmy do konca
Trzymajcie sie brzuchatki !!
A co tu tak cicho wszystkie mamusie chyba spacerują !!!!
justyna ja na szczęście bez cukrzycy ( lub nieszczęście bo zgrubnę ) i się zjadam słodyczami ;D
kasia178 z jednej strony to już niedługo ale z drugiej strony... im czegoś bliżej tym bardziej się ciągnie ,jak np.gdy chodziłam do szkoły i wakacje były tuż tuż...
lilith miłego spacerkowania
ja już byłam dziś na dworku i jadę na mieszkanko sprzątać popołudniu oczywiście nie będę przesadzać
i kupiłam dziś ptasie mleczko,jej ale ta firma na mnie zarabia ;D
A ze spacerku to chyba nici tak potwornie bola mnie te lydki ze z ledwoscia moge chodzic moze maciejakies sposoby? to niesamowite ze od skurczy pozniej az tak bola
Zazdroszczę wam możliwości spacerków, ja jestem "uziemiona" do 7 listopada mam zakaz wychodzenia z domu i nakaz ciągłego leżenia, który właśnie łamię A 7 listopada na wizytę i zobaczymy co powie pan doktor Ale czego się nie robi dla dzieciaczka Duże buźki dziewczynki, miłej soboty, papa
Urodził się 24.10 o godz. 18.49 niestety przez cesrskie cięcie. Od rana chodziłam z kroplówką, potem drugą, ze względu na brak postępu w porodzie no i to wahania tętna u dziecka, zdecydowali się na cesarkę. Niespodziewałam się takiego rozwiązania. Jest co opowiadać, ale jakoś teraz jakoś mało czasu a chciałabym Wam jeszcze jakieś zdjęcia wkleić Także trochę cierpliwości