reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Nienawidze przestawiania czasu.
zegar3d8bw.gif

Rafal musial o godzine dluzej pracowac, a ja teoretycznie o godzine krocej spac. Soni nie przestawil sie zegar biologiczny - wstala jak zwykle o 5, tj o 4 czasu zimowego i juz po spaniu  :mad:

reklama
oli witam bardzo serdecznie :)
mylove21ur.gif
napisz coś więcej o sobie ! i zaglądaj często :)

aga przyznaję rację,maleństwo śliczne :) a co do spotkania to ja raczej nie jestem ograniczona (no chyba że mała w brzuniu będzie szaleć ;) ) a spotkałybysmy się w parku? czy gdzieś indziej,mnie najbardziej pasowałby kościuszki,bo do chorzowskiego jest mi z tym ogromnym brzuchem za daleko :) ani się waż wyjeżdżać do anglii :p najpierw się zaprzyjaźniasz a potem fruuu chcesz uciekać ;)

sandros ale tym razem spaliśmy dłużej :) ten czas lubię przestawiać :) (ale rozumiem Ciebie! ) no i mała Cię zaskoczyła! rozwinęło się chyba u niej poczucie właśności ;)

Hej !

Witamy nowa mamusie
bubble.gif
Napisz nam wsjo ;)

Karolka tak tak w parku Kosciuszki , Sandroska chyba o nim myslala .
Ja i tak codziennie wychodze z malym na spacerki i czesto bywam w parku , co widac ;D na zdjeciach. Bedzie baaardzo sympatycznie , wreszcie pogadamy sobie ;)
A kiedys sie umowimy wszystkie ;), bez wyjatkow .
Karolka ja jeszcze nie wyjezdzam , najpierw moj maz , mnie dopiero sciagnie gdy znajdzie tam prace na stale . Tutaj jest nam bardzo ciezko , juz nam powoli brakuje pieniedzy zeby wyzyc caly m-c . Ehh szkoda gadac . Nie bede tutaj horrorow opowiadac ;D

Wczoraj wzielam aparat , chcialam porobic fotki u babci , bo jest tam pieknie , dookola same lasy , a teraz wszytko takie ladne , kolorowe . Ale byl taki ziab ze nawet nosa z domu nie wychililam ;D, nie mowiac juz o Oliverku . A tak Wam chcialam pokazac rodzinne strony ::) Ale za to mam fotki " przylapany na goracym uczynku " haha , maly uwielbia sie bawic kasetami , plytkami , udaje odtwarzacz ;) i wciaga kasety . Ubaw mam z niego po pachy. Teraz spi a mamy wychodzic na spacer , on to ma wyczucie czasu . Zmykam mamcie ,moze sie jeszcze pojawie . MMM dawaj foty ! ;D Chyba sie zakochalam ;)
hand.gif

aga bo Twój mały ,kochany Olivierek będzie zazdrosny :p i jako dobra ciocia będę w obowiązku mu powiedzieć co ta jego mam wyprawia ;D ;)

dziś muszę kupiś kliszę do aparatu (Dzięki aga za przypomnienie :) )! bo ostatnie zdjęcie w ciązy robiłam gdzieś w 5 miesiącu,szkoda by było taki wielki brzucholek nie uwiecznić :)

hummmi6jd.jpg

Witam,

Mnie tam park obojetny, ja i tak dojezdam z Tychow, wiec czy to chorzowski, czy kosciuszki - mam taki sam dojazd.
Zapodajcie wiec konkretnie dzien (przepraszam odpada czwartek, Rafal ma wolne i zajmie sie Sonia jak ja bede zakuwac...), godzina jest i gdzie dokladnie sie spotkamy, ja tego parku nie znam, wiec jakies bardzo takie znane miejsce, gdzie trafie.

Troche wyrozumialosci dla MMM, w koncu ma teraz rece pelne roboty. Pamietam jak przyszlam do domu, bylam zmeczona, a Soni nie chcialam odstepywac na krok. Uwielbialam jak spala mi na moim brzuchu, dziobek jak szukala piersi, ten krzyk co godzine, dwie ....... No, wracajac do MMM to napewno o nas pamieta i jak uzbiera fotki i znajdzie moment to sie pochwali, w koncu kazdy lubi sie chwalic i pokazywas swoje sliczne malenstwo.

Pozdrawiam,

Czesc :)

Sandroska wlasnie wczoraj wspominalam ,cofnelam sie w czasie , tyle czasu juz minelo ::). W maju tamtego roku dowiedzialam sie o ciazy , w lutym juz przywitalismy nasze malenstwo ;D . Strasznie to leci ... MMM moze wresczie nacieszyc sie dzidzia , teraz moga sonie popatrzec prosto w oczy ;) ( MMM troszke wiecej ;D)
Jeden taki malutki cud i przwraca nam swiat do gory nogami ;D
Mnie wszyscy chcieli pomagac , a ja sie uparlam , wszystko sama . Jedynie pierwsza kapiel zaserwowala moja siostra , balam sie malenstwa.A teraz smiga mi te male po mieszkaniu i robi porzadki w szafakch ;D
To fotka jak juz ladnie stoi , wyglada jak baletnica
hpim1410pop4gj.jpg

Karolka , Sandros no to moze w piatek ? na 12-ta , a miejsce najlepiej pod wiaza spadochronowa. Sandros nie bedzie miala klopotow znalesc ja ;)
Oczywiscie jak nam pogoda dopisze ::)

Lilithku masz super brzusio ;) zapomnialam Ci komplementa szczelic ;D Jak sie czujesz?
A w ogole baloniki opwiadajcie co tam slychowac u Waszych malenstw.
Ok pa ide sprzatac ;)

Aga przesliczne zdjecie:):) i jaki usmiech:):)
U mnie fatalnie...krecis ie w glowie boli glowa slaba jestem bardzo bola plecy...a nie bede tak narzekac:) najwazniejsze ze dzidzia jest i za niedlugo napewno mis ie polepszy:):) teraz jeszcze jakies 2-3 tygodnie i bede juz czekac na pierwsze ruchy malenstwa:)Aha no i znow schudlam:( masakra:( naszczescie tylko 0.5 kg:)

hej Mamusie!!
przede wszystkim
WIELKIE GRATULACJE DLA MMM, I WIELKI BUZIAK DLA GRZESIA !!!!!
Aga śliczny ten Twój bąbelek  :)
Ja tez jak Liwcia sie urodziła to chciałam sama wszystko robic i tak było, zresztą do teraz nie lubie strasznie sie z nią nawet na chwile rozstawać !!
Ale Wam zazdroszcze tego wspólnego spotkania, że tez te Katowice muszą być TAK daleko!!
Lilitku Trzymaj sie dzielnie !!

reklama
cześć :)

aga77 albo wieża albo ta restauracja,zielone oko ;) ale mały z siebie dumny na tym zdjęciu ;D

lilith ja tak pierwsze ruchy czułam właśnie w 4 miesiącu,bardzo delikatne ale jednak to było to :) a pierwszy kopniak,taki naprawdę mocny i z prawdziwego zdarzenia ,kiedy to mój mąż nawet poczuł to był 8 lipiec ;D

justyna ciekawe czy ja nie będę mogła się oderwać od małej,wydaje mi się że będę raczej chciała odpocząc ;) zobaczymy :)

moja mała kopie sobie mocno,o każdej porze dnia i nocy,budzi mnie w nocy zmuszając do skorzystania z toalety :) i czasem tak naciska mocno na łono że się krzywię ,heh. Aż przeraża mnie myśl o porodzie, i chciałabym mieć to za sobą i to właśnie jest jednym z powodów :)

wiecie może gdzie o tej porze roku mogę kupić sobie koło ratunkowe? takie jak się uzywa na basenach ?

dzidziabubba7gc.gif

Do góry