reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZeść dziewczyny!!

Same tego chciałyście:
oto dumna mama przedstawia swojego synka:

Grześ urodzony 24.10.2005 w Gliwicach o godz. 18.49 przez cesarskie cięcie. Waga 4150g i długość 60 cm- Mały olbrzymek :) zresztą jak same już zauważyłyście :D

img05012wb.png

img05111kt.png

img05142wy.png

img05225dv.png

img5011af.png

img5089sc.png

reklama
TN_065.JPG
MMM nie umiem wyjsc z podziwu  ;D No ladny smoczek fiu fiu .
roza2.gif

Na reszte relacji co i jak troche poczekamy ;) Gratuluje jeszcze raz swiezo upieczonym rodzicom.
60.gif

Witam,

Zdjecia super, a raczej jegomosc na nich. Niecierpliwy przy ubieraniu ;) - minka super.
Gratuluje, duzego synka.

Aga, Karolina, zdecydujcie sie, wiem gdzie jest restauracja, a wieze pewnie znajde, z tramwaju ja widzialam. Piatek jest OK, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Pozdrawiam,

Mmm, śliczny jest twój synek :) Ma ładniutką buźkę, wcale nie jak noworodek, idealnie gladka i pełna- cudo z tego Twojego chłopczyka :) gratuluję raz jeszcze :) Kiedy mój Bartek taki będzie??
Pozdrawiam wszystkie mamusie i wracam do leżenia :)

witajcie kobitki niestety nie jestem mauska ale jestem z pieknego ŚLĄSKA co do dzidzi mam problemy ale wierze ze wszystko jest mozliwe i kiedys mi sie uda,jestem tu nowa ale wierze ze wkrotce sie odnajde opisujecie tu wiele rzeczy mogacych mi pomoc.dzieki

Cześć!!

Wszyscy mówią że wygląda jak 2 miesięczne dziecko, a do tego od piersi nie mogę go odciągnąć... je i je...

kasia zobaczysz jak ten czas bardzo szybko minie i będziesz miała Bartusia przy sobie :)

basieńka witam w naszych szeregach. Na pewno Ci się uda z naszą ;) i męża pomocą

reklama
KASIU178 i jak Ci się leży całymi dniami ? nawet nie narzekasz,ja jak musiałam leżeć to wariowałam ;)

BASIEŃKA trzymam kciuki za wasze plany :) na pewno się uda :)

MMM fajnie,masz taka małą przysssawke do cyca ;D ucałuj go od cioci karoliny :)

ja spędzam dzień w domu i zastanawiam się którego urodzę :) W tym tyg powinnam ostatecznie się przeprowadzić,a wtedy już się nie bedę oszczędzać tylko szorować podłogi,chodzić po schodach i kochać się z mężem ;D

piesekbubba4tx.gif

Do góry