hello
Sandros ;D ;D chyba jeszcze nie poganiaja , ale pogadac na pewno , zanjda wspolny jezyk haha

No chyba ze poleci za Sona , :

kto to wie , dzieci lubia zaskakiwac .
Lilitku dzieki

nie powiem ze bardzo lubie komplementy o moim dzieciaczku

jak kazda mamusia z reszta ;D
Zobaczysz Ty tez bedziesz chodzic dumna i blada a czlowiek robi sie czasami monotematyczny , wciaz i tylko o swoim dzieciaku by mowil . Bylas na kontroli? Moze warto isc do lekarza , qrcze powinien cos z Twoimi dolegliwosciami zrobic .
Basienko wszystko opisalam watku na ktorego dalam Ci linka .
To tak dla uzupelnienia

Ja tez mialam czesto zapalenia jajnikow i ostatnia diagnoza , oczywiscie po badaniu hormonow ( ktore wyszly bardzo dobrze) stwierdzono ze moze to byc wlasnie zatkanie jajaowodow. Podobno jest to bardzo bolesny zabieg i daje plodnosc na pol roku .jezeli w tym okresie nie zajdziesz w ciaze , znow przetykanie . Ja juz bylam umoiwona do lekarki ale dostalam miedzyczasie prace i nie poszlam . Za dwa lata zaszlam w ciaze bez zadnych srodkow pomocniczych . A nie mialam podobno szans na zajscie w ciaze w sposob naturalny . Dziesiaj twierdze tak jak w tamtym watku ze moje problemy mialy podloze psychiczne . Za bardzo chialam to dziecko i bylam juz zalamana , nie czulam sie kobieta .
Trwalo to w sumie pare dobrych lat i pomogla mi nowa praca . Przestalam myslec i liczyc dni plodne , zajelam sie praca . Okazalo sie ze wlasnie to bylo zlotym sodkiem na bezplodnosc .
Basienko czy masz zrobione wszytskie badania? Poczawszy od meza , hormony itd?
Jezeli masz np zrosty po zapaleniach na jajnikach moga one nie produkowac jajeczek , ale po pierwsze z jednym jajnikiem tez mozna zajsc w ciaze , a dwa dobry lekarz powie ci kiedy masz jajeczkowanie . Na usg widac ;D Mnie sie nie udalo wtedy , a mialy byc blizniaki ;D
Ok daj znac co i jak
kochane uciekam pod prysznic

pa