reklama
justyna
Fanka BB :)
Lillith maluszek super a jeszcze fajniejszy bedzie po tej stronie
króliczki takie słodziutki az mi znowu sie zachciało 
Aga 77 jak nie drzwiami to oknem !! dalej trzymamy kciuki !!
ludzie czemu rzadna nie mieszka blisko bo ja chetnie z kims bym pospacerowała bo Liwia jeszcze mało mówna ;D ;D ;D
Aga 77 jak nie drzwiami to oknem !! dalej trzymamy kciuki !!
ludzie czemu rzadna nie mieszka blisko bo ja chetnie z kims bym pospacerowała bo Liwia jeszcze mało mówna ;D ;D ;D
Oj kroliczki slodkie jak sie je dotyka to sa takie meszkowe slodkie!!!
az sie palakac chce i mam nadzieje ze mezus nie kaze oddac
narazie prosilam by nic nie mowil na tenm temat bo i tak zostana u nas do 3 miesiaca

A nozki fajne!i niektorzy mowia ze jak tak rozklada to na dziewczynke ale ze tak szybko urusl to na chlopca

A nozki fajne!i niektorzy mowia ze jak tak rozklada to na dziewczynke ale ze tak szybko urusl to na chlopca
lilith a co do płci to bądź tu mądry
fajny test jest na tym adresie
u mnie się sprawdziło
http://www.noworodek.pl/modules.php?name=BoyOrGirl (a mąż wiadomo że niczego Ci teraz nie odmówi bo go myszy zjedzą ;D )
justynko przypomnij mi skąd dokładnie jesteś.
justynko przypomnij mi skąd dokładnie jesteś.
Witam,
justyna to faktycznie troche ciezko bedzie sie spotkac na spacerze, mieszkasz troche daleko... szkoda.
aga77 karolinamam czas codziennie oprocz soboty i niedzieli, bo jestem na uczelni, wyjatkowo mam wolna te niedziele, ale nie wiem czy sie tak szybko zgadamy, jakkolwek ta niedziele i wszystkie dni powszednie mi pasuja. Godziny od 11 do 18 - kiedy to musze juz byc w domu.
Pozdrawiam,
justyna to faktycznie troche ciezko bedzie sie spotkac na spacerze, mieszkasz troche daleko... szkoda.
aga77 karolinamam czas codziennie oprocz soboty i niedzieli, bo jestem na uczelni, wyjatkowo mam wolna te niedziele, ale nie wiem czy sie tak szybko zgadamy, jakkolwek ta niedziele i wszystkie dni powszednie mi pasuja. Godziny od 11 do 18 - kiedy to musze juz byc w domu.
Pozdrawiam,
justynko to faktycznie trochę daleko,ale ja coś to serdecznie zapraszamy 
sandros ja na razie mam też wolne w tygodniu,oprócz weekendów bo mąż też ma wolne po całym dniu pracy i w weekendy to ja go męczę
czekam na propozycje
acha
jaka Ty grzeczna dziewczynka jesteś
kaśka76 kochana teraz jesteśmy w unii,więc nie będzie z tym akurat problemów

sandros ja na razie mam też wolne w tygodniu,oprócz weekendów bo mąż też ma wolne po całym dniu pracy i w weekendy to ja go męczę
sandros pisze:Godziny od 11 do 18 - kiedy to musze juz byc w domu.
jaka Ty grzeczna dziewczynka jesteś
kaśka76 kochana teraz jesteśmy w unii,więc nie będzie z tym akurat problemów

reklama
Podziel się: