reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej Trysia !! wszystkiego najpiękniejszego, dużo wytrwałości !!!!
a w kinie byłyśmy na wyspie dinozaura ! fakt troche za głośno ale ma ruszyć w focusie to multibaby kino to wtedy tak nie ryczy ! ale Liwii to nie przeszkadzalo !! jakbyś sie wybierała z Maćkiem na jakiś film to daj znać chętnie sie z Wami wybierzemy bo Liwia to kinomaniak sie robi :-D

reklama
Witam !!!

Wczoraj dałam mojej Myszce flipsa,
bo możemy czasem dać 1-2 narazie,
chciałam jednego na spróbowanie,
tak jej zasmakowały że na jednym się nie skończyło
tylko na 3, wszystko oblepione :-D
a na chciała jeszcze, byście widziały jak się darła

Mąż miał na rano do pracy
zrobił z łazienki wyjśćie smoka o 5
i przestraszył Małą, musiałam ją utulić
na rękach a i tak zasnęła dopiero po 1.5 h
na moim brzusiu ....

Acha ... jeszcze jedziemy dziś do mojej
majmłodszej siostry bo kończy dziś
8 latek :-D

Witam Was dziewczynki, ze mną już troszkę lepiej, ale mam dzień wolny. Dzisiaj mam w planach spędzić trochę więcej czasu z Młodym. Zaraz idziemy na spacverek, jakiś dłuższy.
Oskarek cały czas lata bez pieluchy,ale nie woła siku. Jak jestem spostrzegawcza toani razu się nie posika. Nie wiem jak mu przemówić żeby wołał. Wiem, że on wie o co mi chodzi, bo jest mądrym chłopcem. Ale upartym jak widać również, bo na pytanie "Będziesz wołał siusiu?" - "NIE!".
Trysiu życzę dużo miłości, radoości ze wspólnie spędzonych chwil i dużo uśmechu.
Myszka - witam. Ja pochodzę z Zabrza i mam straszny sentyment do tego miasta....
Bodzinka Lolo cudnie wygląda. Rozczulająco :-)
Monysia w pełni zgadzam się z Justyną, możliwe, ze Milenka jest spokojniesza dzięki Twojemu spokojowi. Dzieci niesamowicie wyczuwają nasz nastrój i im się udziela.
Zapraszamy do zobaczenia nowewgo filmiku p.t." Co moje dziecko wyprawia z językiem..."

Video of DarliDarliDarli - Photobucket - Video and Image Hosting

MamaBoo :-D ale filmik :-D
synuś super :-D chyba próbuje jodłować :-D
Dobrze że z Tobą lepiej ;-)

Moja Córa robi się na nowo taka Kochana :-)
Zasypia tak jak mówie z moja pomocą jeszcze
ale u siebie i ten czas który z nią jestem
jest coraz krótszy i mniej płakusie w dzień,
ta nasz mała terrorystka :-D
najpierw ją położe w łóżeczku,
wymęczy się, wygada i jak bardziej marudzi
to idę ją utulić, pogłaskać ...
Moje serdunio :-p
Acha i zdaje się że jak zasypia nie usypiana
to śpi dłużej, czasem nawet ponad 2h,
jestem w szoku :confused:

Kobitki wkońcu odkryłam kosmetyki które pasują
mi idealnie:
krem Loreal nutri bronze- widać efekt
już po pierwszym nałożeniu
i podkład - MaxFactor colour adapt nr 75 (golden).
Rewelka poprostu !!!
Na allegro można dostać dużo taniej w sklepach :tak:

Wioluś,Bodzinka,Justynka i MOniś dzięki dzięki...Jak mój mensz ze mną wytrzyma to mam nadzieję na niejedną taką rocznicę ;-))Monyś no to gratulacje w usypianiu Małej w łożeczku no i w ogóle gratulacje tak ślicznej córci!!Justynka mój dziabąg to tez strasznie bajkowy jest ostatnio aż musze go odciągać od bajek bo mógłby siedziec cały dzień jakbym mu pozwoliła. Jak będziemy się wybierać na coś do kina to dam Ci znać oczywiście!!No ostatnio jeszcze zacząl się etap programu Discovery Channel i program pt.: jak to jest zrobione.Przesiaduje z tatą przed tv i tatuś to a tatuś tamto... a dlaczego to a dlaczego tamto...rośnie mały mężczyzna..A dzisiaj wyciskalismy soczek z pomarańczy i mandarynek i mały do mnie: cieszysz się mamusia,że ci pomagam??Bo ja bardzo lubie ci pomagać :-))) Mam nadzieję że tak mu zostanie ;-)) No to tyle jeżeli chodzi o chwalenie się pocieszką moją małą-a wielką zarazem!!Pozdrowionka i buziaki :-**

Witam,

Trysia ja rowniez dolanczam sie do zyczen, mam nadzieje, ze nie bardzo spoznione.
Fajny mezczyzna Ci wyrasta, tylko pogratulowac.

Monysia super, ze coreczka juz sie uspokaja i coraz szybciej sama zasypia, oby tak dalej, trzymam kciuki by bylo tylko lepiej.

U nas generalnie nic nowego. We wtorek znow jade na rozmowe... Jak tak dalej pojdzie, to na drodze pociagiem bede znala kazde drzewko...

Pozdrawiam,

jak tak patrze na Wasze kombinacje zdjeciowe, tez zaczelam cos robic. A o to efekty:

To ja z Sonia:
pagejx1.jpg

Sonia w kolejnych etapach od ok 6 miesiaca do chwili obecnej:
pagekl3.jpg

hejka:-)

trysiu - i ja dołaczam sie do zyczonek!!! Dłuuuuuuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiiieeeeeeeeggggggoooooooooooo pozycia małżeńskiego!!!:tak::tak::tak:

pozdrowionka dla wszystkich:)) jak tylko rozluxni sie z projektami to napisze co u nas słychować a teraz zmykam dalej główkować i spać bo jutro od męża siostra ma ślub cywilny wiec oczy nie moga być spuchnięte:-D:-D

Sandros prześliczne foteczki :tak: Sonia super gwiazda ;-)

My po urodzinkach :-)
Milenka była przesłodka :tak:
I zasnęła dziś po kąpieli samiuśka :-D
byłam tylko u niej kilka razy zasmoczkować :tak:
bez głaskania i przytulania :tak:
oby tak już zostało :-D

reklama
hej hej !!!

a ja torchę pojeździłam na szmacie, nie cierpię myć schodów :no: a jutro jeszcze zakłąd musze doprowadzić do porządku a potem mamy sesje i pewnie wróce do domu wykamana jak koń po westernie !!!

Trysia z kinem trzymam za słowo !!

Sandros super zdjęcia, bardzo mi sie podoba ten mix kwadracików z Sonią !!!

Do góry