reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć Dziewczynki

ja też bym chętnie wybyła na spacerek, ale na razie mam siedzieć na dupie, więc siedzę.

Aga77: śliczne zdjęcie, ładniutko wyglądacie. jeśli mogę spytać - co to za wózeczek, bo ciekawie wygląda.

milutkiej soboty.

reklama
Witam,

No ja mam now niedziele wolna. Chociaz nie wiem czy sie cieszyc. Sonia znow zabkuje i daje popalic, smaruje jej dziaselka i na jakis czas jest Ok, jestesmy jak najwiecej na dworze, tam raczej nie marudzi. Wczoraj tatus smarowal jej dziaselka i ugryzla go tak, ze az biedny podskoczyl z bolu ]:->

Sa jednak momenty, ze jest taka kochana, przyjdzie i sie przytuli, albo przyniesie zabawke jedna dla mnie, jedna dla siebie i chce sie bawic.
Kupilismy jej taka krowe w samochodzie krowim - wszystko laciate, przod samochodu, to ryjek, a siedzi w samochodzi krowka. Jak jezdzi to muszy, a jak nacisnie na ryjek to wydaje muczaca melodyjke. Jak to Sonia dorwala o 5 rano to myslalam, ze jej to przez okno wyrzuce. Nigdy wiecej takich pomyslow zabawkowych - Wam tez odradzam... No ale Soni sie bardzo podoba.

lilith kuruj sie, najlepiej domowymi srodkami, najmniej szkodliwe. Ja juz zdrowa. Pomaga mi miod. Tata wieczorem robi dla siebie i od niedawna i dla mnie miod, ktory rozpuszcza w wodzie, pieje sie to rano nastepnego dnia. Musze przyznac, ze pomaga i uodparnia.

Pozdrawiam,

Hejka!!

Widzę że spotkanie się szykije, chętnie wybrałabym się gdzieś no, ale cóz niedawno zostałam mamą ;) więc poświęcę się bez reszty tej roli przy najmniej na jakiś czas :) - czuję sie usprawiedliwiona :p

Grześ nam dał wczoraj trochę popalić 4 godziny nie spał, ale za to dzisiaj odypia prawie cały dzień. Jest bardzo kochany :) Leżąc na brzuszku unosi już głowę i przenosi ją z boku na bok. Niestety pępek jeszcze się trzyma.

Trzymajcie się ciepło i zdrowo :D

hej !! a my dzis bylismy na urodzinach u Babci i jestem pełna podziwu dla mojej dzielnej córci ani nie pisła oczywiscie musiała być w centrum uwagi ! Teraz śpi krasnoludek padniety :)
Troche utrudnione było karmienie bo to w lokalu było ale ogólnie supre i te pyszności mniam mniam !!
MMM to Grześ to sliny mężczyzna zresztą na zdj widac ze spory dzidziorek i silny!
Kasia 76 siedź siedź na dupce, nie obejzysz sie a bedziesz juiz śmigać z wózkiem !!
Lilith trzymaj sie cieplutko
Karolinna jezyki pycha juz dawno nie jadłam az mi smaka narobiłaś ;)
Aga77 w takim otoczeniu to az radocha spacer i pełen relax niestety u nas brak parku bo to co jest to szkoda gadac strach tam wejsc
Sandros ja juz sie ciesze na to ząbkowanie :) I życze wyrozumiałości dla krówki ;)

Witam,

Mialam koszmarna noc. Spalam moze ze dwie godziny. Sonia w moim lozku i co 20 min pobudka. w koncu o 2 dalam jej Panadolu i pospala do 4, w tedy mleczko i jakos przespala do 6, strasznie sie jednak wiercila i raz to nawet mnie z lozka wypchnela.

Zmykamy na spacer i do kosciola, znow bedzie rozpraszac wszystkie babcie ;)

Pozdrawiam,

lilith jak tam zdrówko ?

sandros życzę wytrwałości w ząbkowaniu dla Ciebie i Sonii,ja pamietam jak mój młodszy braciszek ząbkował to nawet ja smarowałam mu ząbki(dziąsła) jakimś żelem :) a jak mała tak dużo nie spała to pewnie w kościółku będzie kimać ;)

mmm ale masz silnego chłopca! :)

justyna przynajmniej mała spała twardo ;D nie ma tego złego ;) i zamiast solenizant w centrum uwagi to kruszynka była ;D

ale mglisto za oknem ::)

Witam,

Najpierw o spacerze - wylamuje sie, zapomniaam, ze musze z Sonia isc na molejne obowiazkowe szczepienie, a tylko w srody takowe robia. Mialam juz isc w zeszlym tygodniu, ale jakos nie doszlam, w tym juz niestety musze :(

MMM chlopak sliczny i silny. Pepek to jeszcze troszke, Soni jakos pozno odpadl, nie pamietam kiedy, ale pamietam, ze polozna sie dziwila, ze jeszcze sie trzyma.
A dal popalic... Nie chce Cie martwic, ale to nie ostatni raz ;)

lilith troche spoznienie, ale kroliczki jak juz nabraly futerka to sliczne, Soni sie spodobaly, zamazala mi caly ekran, pokazujac kroliczki obslinionym paluszkiem ;)
A jak sie czujesz?

justyna niektore dzieciaczki przechodza spokjnie zabkowanie, moj siostrzeniec tak mial, nagle patrzymy a ma kolejne zeby... troche przesadzam, ale nie byla marudny, slinil sie tylko i domagal sie wiekszej uwagi.

Sonia ma w ciagu dnia spi dwa razy, wiec w kosciele nie bylo mowy o spaniu. Znalazla sobie trzyletniego kolege i gonili za kotem, czasem wleciala jak preszing do kosciola, pokazala sie dziadkom (moim rodzicom) pokrzyczala - w koncu swietne echo ;) i jak perszing wyszla.
Na tym konczyla sie grzecznosc i usmiech Soni. Jak tylko przyjechalismy do domu tak marudzila prawie non-stop. Do tego chyba sie zarazila i cieknie jej z nosa - sol fiz w ruch. Polozylam ja juz o 17, ciekawe jak bedzie w nocy. ::)

Pozdrawiam,

reklama
Do góry