reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w ten wiosenny dzionek.

Karolina a ty co??? Przesypiasz wiosnę??? Czy Marzannę poleciałaś topić hihihihihi

Dziś I Dzień WIOSNY!!!

reklama
Iza wiem co czujesz dla mnie te przygotowania też były takie emocjonujące, i strasznie mnie cieszyły, a tak pocichu się przyznam że jek wózek dotał do domu to kilka razy go ścieliłam a nawet wkładałam maskotkę ubraną w kombinezonik i przymierzałam jak to będzie ;D ;D

Ogromne gratulacje dla LIWCIORA!!!!

wiosna cieplejszy wieje wiatr
wiosna znów nam ubyło lat... :D ;)

dziewczyny,ale wczoraj naprodukowałyście :o tak...teście to temat bez dna ;D

iza1 faktycznie mnie wyprzedziłaś :D a na kiedy planujecie chrzest? ile karolinka będzie miała wtedy miesięcy ?z tym przygotowaniem organizmu kobiecego do macierzyństwa to dziwne jest ;) zamiast się teraz wysypiać to kobiety przed porodem wcześnie wstają itp ::) dziwna ta przyroda ;)

justynko
justyna pisze:
a przeciez to ja wiem wszystko najlepiej bo mam siłę wsparcia w postaci Babybooma no i ja jestem matką co nie ! t
;D ;D ;D ;D ;D no i gratuluję Liwcii zdobycia nowej sprawności :D powinniście dawać jej takie odznaczenia jak w zuchach ;) ja też wspominam te czasy kiedy spałam do 10.00 i jeszcze budziłam się niewyspana :o

olak nie ma to jak dar przekonywania ;) miłej zabawy na basenie 8)
OlaK pisze:
(która znowu nie pojawia sie od 5 dni, chyba do pełnoletności będę mu czopki cisła ;)).
:D ;)
OlaK pisze:
A z teściową to muszę ostrożnie, bo ma obcykane wszelkie fora o dzieciach i jeszcze tu zajrzy...o zgrozo
:o o chol...a ::)

kaśka76 wiosna się ociąga bo pełno tu takich niedowiarków co w nią nie wierzą :p ;)

diablica2
dawno Cię tu nie było!! i najważniejsze że w sporach z teściami nasi mężowie stoją za nami :) a masz coś do smarowania dziąsełek dla Olo ?

izka-mummy-to-be głowa do góry ,mężuś szybciutko wróci :) a do tej chwili to często wskakuj na bb :)

lilith nasza mokkate urodziła córeczkę :) też dawno tu nie zaglądałaś :) co u Ciebie??

sandros
sandros pisze:
A ja czuje, ze wiosna idzie, ptaki mi rano spiewaly, przysza mi ochota do dzialania.... Chce mi sie znow zyc.
no i to rozumiem :D

miłego dnia lejdys :)

hej hej !!

a u nas wiosny nie widać !!!! :mad: :mad: :mad: rano zamiast powiewu wiosny to poczułam powiew smrodu z kominów :(

dzis znów kaszka mi rano na głowie wylądowała a potem w koszu :( i co robić z tym niejadkiem ??? i skad 9,8kg u niej ???? aaaaaaaaaaaaaaa oszaleje i ołysieje i nie wiem co jeszcze !!!!!!!!!!

niech ta wiosna przylezie w koncu !!!!!

Iza a tez tuz przed porodem budziłam sie szybko nawet czasami w nocy filmy oglądalam bo spac nie mogłam a do spiochów sie zaliczam !!! A te przygotowania to mnie tez wzruszały, co chwila otwierałam komudke i przekładalam ubranka oglądałam ::)

Cześć dziewczyny!!! Witam w pierwszy wiosenny dzień!!!

Gratulacje dla Liwii z okazji "nocniczkowej". :D

Co do teśców, to kategorycznie zabroniłam odwiedzin w szpitalu i ...udało się ;D
Przyszli w pierwszy dzień mojego porwotu do domu. Ale wytrzymali!

Dziś jade do poradni przyszpitalnej na kontrolę (na Raciborską)- żółtaczki i wagi, bo w szpitalu nie przybierała na wadze.
Mam ogromnego stresa. Ciągle mi się wydaje, że Martynak nie przybiera na wadze. :(
Ale skoro w 10 minut się najada i potem śpi 3 godziny, to chyba będzę dobrze.
Dam Wam znać, co powiedzą lekarki.

Witam :)
Ale naskrobałyście jak mnie nie było :shock: Ale na szczęście juz jesteśmy spowrotem z nad morza :) Tam juz nie ma praktycznie śniegu,i codzieninnie widać w oknie cudowne słoneczko :) a jak dojeżdżałam bliżej domu,to widać coraz większą zime :( brrrrr. Byliżmy też zobaczyć molo w Międzyzdrojach :) Ale okrutnie wiało i musieliśmy uciekać,bo Wikusi to się za bardzo nie podobało :? Jeszcze nigdy nie byliśmy nad morzem zimą,normalnie szok :shock: Jakie tam są pustki! Przynajmniej nikt o nas się nie obijał ;) A mój Radek jeszcze rano sobie żartował,czy idziemy na plaże ;) Jak ja już pragne lato :!: :!: :!: Bardzo się za wami stęskniłam :!: :!: :!: Brakowało mi klikania z wami i czytania nowych ciekawostek ;)

A tutaj fotka plaży zimą :)

_587642_n.jpg

A tutaj Wikusia z dziadkiem na molo :)

_587643_n.jpg

justynko proszę tylko nie łysiej ;) bo już nie będziesz taka ładna :)

mokkate napisz co było na raciborskiej! a mała na pewno się najada,skoro tyle śpi :o a powiedz mi jak daria się odnosi do małej?nie jest troszkę zazdrosna?pomaga Ci?

czarnulka ale sie cieszę że już jesteście z powrotem :) i że mieliscie szczęśliwą podróż :) nawet zimą plaża wygląda ładnie :) a wikusia ma super kurteczkę! ale z niej lasencja :D buziaczki dla Wiki :-* :-* :-*

a wiecie że w australii właśnie zaczęła się kalendarzowa jesień :D a u nas wiosenkai popatrzcie jak ślicznie świeci słonko :) przynajmniej u mnie za oknem ;)

witam wszystkie mamy wiosną
93dd.gif

Czy macie może doświadczenia z usuwaniem naczynaków?
Mój Korek posiada takowego i chcemy usunąć. W szpitalu powiedzieli, że przyjęcie jest na jeden dzień i gotowe. Ale czy to boli? Jakim sposobem to robią.
Jak nie kupa, to naczyniaki...hihihi.
Justynko, Na spaniu nie da się jakoś podrzucić jedzonka? Moja koleżanka też ma niejadka i tak przemycą czasami coś. oszczędzaj nerwy i włosy, koniecznie!
Mnie kłaki na wiosnę lecą kilogramami. W czasie ciąży i po porodzie miałam włosy jakich nie miałam w życiu, a teraz zostało mi chyba 20 sztuk ;)
Mokkate mnie też się wydawało przez pierwsze dwa tygodnie, że Kordian nie przybiera na wadze. Jak szłam do kontroli, to mnie brzuch bolał z nerwów. A tu się okazało że przybył kilogram. Ważyłam się na wadze łazienkowej z małym, potem bez i po odjęciu zawsze wychodziło że nie przybiera na wadze, a w przychodni okazywało się że jest ok. Głowa do góry

reklama
Dziękuję za słowa otuchy- pomogły! ;D
Okazało się, że Martynka przybrała 300g w tydzień!!!!!!
Pani doktor stwierdziła, że są dzieci, które po 10 minutach się najadają i mam dalej tak karmić!!!
Wreszcie ktoś, kto nie kazał mi dzidziola budzić...

A Daria jest dalej zachwycona siostrą i bardzo dużo pomaga.
Najchętniej, to sprowadziłaby do domu całą klasę, aby się pochwalić. :D

Powiedzcie mi, od kiedy zaczęłyście wychodzić na spacer.
Po tej dzisiejszej wyprawie czuję się świetnie. Poszło by się na spacer ;D ;D
Tym bardzie, że mąż z Darią pojechali po wózek....

I pomyśleć, że dopiero dziś miała się urodzić ;D
Wolała być zimową dziewczyną :D

Do góry