reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna pisze:
mmm
[ a pytanko to takie że : :) rozmawiałyśmy o tym że chodzisz(chodziłaś) na siatkówkę ? może tak za miesiąc lub dwa umówimy soię obie na siatę ? mnie samej głupio iść :p ;)
a już się bałam że to jakieś trudne pytanie :p z WIELKĄ przyjemnością bym sobie pograła, a masz gdzie, bo ja chodziłam u mnie na uczelni, ale podobno grupa się rozpadła  :( .

dobrej nocy, idę popracować bo Grześ mnie uśpił i przed chwilką wstałam ;) :p

reklama
Czarnulka to odpoczywaj i relaksuj sie a maz niech Ci masuje plecki :)

Ola trzymam kciuki za Kordianka !!

Diablica jak tam karmienie Ola ??

a ja dzis sie ulitowalam i walczyłam w jadalni u teściowej z tysiącem kieliszków, szklanek, talerzy, talerzyków, sztućców itp Jeny ale bym tym cisła w pi..... no ale trzeba bylo umyc bo juz zagadywała i zagadywała to sie zabrałam za to a Liwcior śmigał po dywanie ;D

karolinko radek dziekuje za pozdrowionka :) :) Jego nie jest tak łatwo odgonić od kompa jak zacznie oglądać motory!

Justynko ojjjj,ile ja bym dała za masaż pleców :D Ale mojego chłopa to raczej nie zagonie do masowania,bo on to zaraz mówi żebym wzieła sobie gorący prysznic i położyła sie spać i że to mi lepiej zrobi niż jego masaż :)

i mam jeszcze do ciebie pytanko! Gdzie ty Justynko chodzisz na basen z Liwią? Chodzi mi o adres??

a to mój kolega Dawid
img08205kv.jpg

sprawdze czy ma czyste uszy
img08218xt.jpg

odbieram dyplom ukończenia kursu ;D troche czuję sie onieśmielona
img08457kx.jpg

img08291cv.jpg

Czarnulka niech sie chłop nie wykręca, najpierw masaż potem prysznic i spanko - TO Ci dobrze zrobi !!! a na basen chodze do Rybnika przy Elektrowni a ta sama babka prowadzi jeszcze w Piekarach Śl. A co ?? chcesz nam przyjsć pokibicować ?? ;D

witam :)

olak to sobie i tobie współczuję tego szczepienia :( jak ja tego nie nawidzę :mad: ale chyba nie ja jedna :p hm,co do kupki kordianka... czemu oni jeszcze nic nie zadziałali (lekarze)?

mmm tak,mam takie miejsce do siatki :) mój starszy brat tam chodzi i na siatę i na kosza i od zawsze mnie namawia,w centrum katowic to jest :) ja oczywiście nie jestem zbyt dobrą siatkarką ;) raz nawet zarobiłam piłką w czoło ;) . Widzę ze wczoraj zamieniliście się rolami z grzesiem ;D to on Cię usypiał ;D

justynka jak ty masz się super z tym raczkowaniem Liwcii...ja też już chcę :) zdjęcia super :) a ja mała pływaczka dumna ;D

czarnulka
justyna pisze:
Czarnulka niech sie chłop nie wykręca, najpierw masaż potem prysznic i spanko - TO Ci dobrze zrobi !!!
podpisuję się pod tym :D

miłego dnia,mimo że pochmurny ::) :)

a my już po szczepieniu ::) mała zniosła to nadwyraz dobrze! tylko trochę zapłakała ,babki musiały mnie bardziej uspakajać niż małą ;) i specjalnie odwracały jej uwagę zeby nie płakała itp ;D udało mi się trafić ;) (poprzednie szczepienie było okropne,płacz i zgrzytanie zębów :p )

Lenka waży już 6800 g :) i jest zdrowa :) super :)

koreczku bardzo często justynka pisze gdzie chodzi na basen z liwią ::) chociażby pod zdjęciami małej z basenu gdzie odbiera dyplom ::)

czarnula
czarnulka22 pisze:
mój Radek pyta której z was mąż robi masaże???
jak chodzliliśmy jeszcze ze sobą z Piotrkiem to często robiliśmy sobie nawzajem masaże,w ciąży jeszcze też udało mi się załapać :) ale teraz to już obydwoje jesteśmy wiecznie zmęczeni i chociaż czasem o tym mówimy to wykonania brak ;)
a mąż niech cię masuje bo od niego odejdziesz i sam sobie nie poradzi w życiu ;)

Karolina- gratulacje, z okazji udanego szczepienia!!!!!! :laugh:
Musiałaś trafić na fajną pielęgniarkę. Ja lubię tę niższą.

A my dziś byłyśmy na USG bioderek. Na Raciborskiej.
Wszystko ok. Następne za 6 tygodni.

reklama
Jejka.

Czarnulka nie ma lekko, ja czasem tydzeń się proszę potem łażę i mówię "ale mi zajebisty masaż zrobiłaeś" potem jeszcze kilka dni i...... w końcu jeeeeest upragniony masaż :p

Wszyyyyystkie zdjęcia prześliczne tzn dzieci. :laugh:

Ogromne gratulacje dla Izy i Karolinki (nasza też miała być Karolinką, Martynką, Nikolą, Patrycję ...... ::) )

Gratki dla Liwciora!!!
Ona to mi na takiego zbuja wygląda :laugh:

Do góry