reklama
mmm
Fanka BB :)
olu ten fartucho-śliniak to i tak za malo, wszystko upaprane marchewa ze mna wlacznie :
karolinnko na klachy to ja sie specjalne wybiore ;D
m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompa
ciekawe co mial na mysli

karolinnko na klachy to ja sie specjalne wybiore ;D
m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompa
olak
przypomnę Ci jaK Kordian zaząbkuje ;D myślę że to dorosłym powinni dawać 100 zł za każdego wyrwanego zęba ... na nowy by się przydało ;D
mmm
pewnie pisał do Lenki ;D że też poklachają ;D
OlaK pisze:oczywiście, że płaci się za ząbki jak wypadają. Z tą stówką, to moja modyfikacja![]()
mmm
mmm pisze:karolinnko na klachy to ja sie specjalne wybiore ;D
m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompaciekawe co mial na mysli
![]()
![]()
![]()
Witam,
Ubieram ja w sukienki, ale nie jak idziemy na plac zabaw - wchodzac na zjezdalnie by sie zabila, zreszta w piasku tez nie za praktyczne. A sukienek mamy troche i czesto chodzi w nich.
Co do wloskow, to zapuszczamy. Obcielam ja w lutym, bo miala bardzo delikatne, a i spinek bardzo nie chciala miec. Sonia mi wyglada na dziewczynke, ale ubior...
BYlismy dzis w ZOO... W koncu. Sonia zachwycona sloniami i misiami - nie chciala odejsc, a i dinozaury jej sie podobaly. Zdjecia niestety za jakis tydzien beda, jak Rafal pojedzie do siebie i siagnie z aparatu na komp.
Pozdrawiam,
Ubieram ja w sukienki, ale nie jak idziemy na plac zabaw - wchodzac na zjezdalnie by sie zabila, zreszta w piasku tez nie za praktyczne. A sukienek mamy troche i czesto chodzi w nich.
Co do wloskow, to zapuszczamy. Obcielam ja w lutym, bo miala bardzo delikatne, a i spinek bardzo nie chciala miec. Sonia mi wyglada na dziewczynke, ale ubior...
BYlismy dzis w ZOO... W koncu. Sonia zachwycona sloniami i misiami - nie chciala odejsc, a i dinozaury jej sie podobaly. Zdjecia niestety za jakis tydzien beda, jak Rafal pojedzie do siebie i siagnie z aparatu na komp.
Pozdrawiam,
mmm
Fanka BB :)
Ty to masz czuja ;D dzisiaj cały spacer gadał i pewnie chciałby w końcu z rówieśnikiem pogadać, spotkaliśmy koleżankę z synkiem ale niestety spałkarolinna pisze:mmm
mmm pisze:karolinnko na klachy to ja sie specjalne wybiore ;D
m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompaciekawe co mial na mysli
![]()
![]()
![]()
A tak wogóle to Grześ po raz pierwszy szantażował mnie o woreczek foliowy :
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
DZIEWCZYNY kiedy organizujemy jakieś następne spotkanko??? dopuki jeszcze dam rade 
Bo puźniej nie za bardzo sie widze z potężnym brzucholem i moją gwiazdą
Bo puźniej nie za bardzo sie widze z potężnym brzucholem i moją gwiazdą
Witam piękne mamusie ze Śląska 
Ja tez jestem mamusią , tyle że tak oficjalnie dopiero w sierpniu
bo narazie maleństwo jeszcze w brzusiu a mamusia na forum dla przyszłych mam w sierpniówkach siedzi :laugh:
Ale po sierpniu napewno sie przeniose tutaj,( jestem z Sosnowca)
Nie wiedziałam nigdy wcześniej że tak można się uzależnic od pisania z "nieznajomymi" osobami. Ale kobieta kobiete zrozumi a tym bardziej matka- matke.
Miałam przeczytac cały wątek ale jak zobaczyłam ilośc stron :
Będe zaglądac od czasu do czasu do was, żeby pooglądac wasze śliczne dzieciaczki :laugh: są CUDNE!!!
Ja tez jestem mamusią , tyle że tak oficjalnie dopiero w sierpniu
Ale po sierpniu napewno sie przeniose tutaj,( jestem z Sosnowca)
Nie wiedziałam nigdy wcześniej że tak można się uzależnic od pisania z "nieznajomymi" osobami. Ale kobieta kobiete zrozumi a tym bardziej matka- matke.
Miałam przeczytac cały wątek ale jak zobaczyłam ilośc stron :
Będe zaglądac od czasu do czasu do was, żeby pooglądac wasze śliczne dzieciaczki :laugh: są CUDNE!!!
Witam,
Witaj Mada78 zagladaj czesto.
Tak zaczelam myslec ile jeszcze jest w naszym gronie ciazowych i mi sie LILITH przypomniala. Ktos wie, co z nia - urodzila juz?
MMM - zdjecia beda, ale jak pisalam w przyszlym tygodniu.
A sptkanko - moge zaoferowac moja dzialke (z duza altanka) i mieszkanko (niestety na 3 pietrze), ale komu bedzie sie chcialo zjezdac do Tychow? Jestetm tez otwarta na propozycje... Najlepiej do 6 maja, bo chyba zalapalam prace.
Pozdrawiam,
Witaj Mada78 zagladaj czesto.
Tak zaczelam myslec ile jeszcze jest w naszym gronie ciazowych i mi sie LILITH przypomniala. Ktos wie, co z nia - urodzila juz?
MMM - zdjecia beda, ale jak pisalam w przyszlym tygodniu.
A sptkanko - moge zaoferowac moja dzialke (z duza altanka) i mieszkanko (niestety na 3 pietrze), ale komu bedzie sie chcialo zjezdac do Tychow? Jestetm tez otwarta na propozycje... Najlepiej do 6 maja, bo chyba zalapalam prace.
Pozdrawiam,
reklama
Podziel się: