reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
olu ten fartucho-śliniak to i tak za malo, wszystko upaprane marchewa ze mna wlacznie ::)

karolinnko na klachy to ja sie specjalne wybiore ;D

m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompa :) ciekawe co mial na mysli ;) ;) ;)

olak
OlaK pisze:
oczywiście, że płaci się za ząbki jak wypadają. Z tą stówką, to moja modyfikacja ;)
:D przypomnę Ci jaK Kordian zaząbkuje ;D myślę że to dorosłym powinni dawać 100 zł za każdego wyrwanego zęba ... na nowy by się przydało ;D

mmm
mmm pisze:

m vcukfgt rgf rtcfdxty5ewrse a to grzes pisal- strasznie rwie sie do kompa :) ciekawe co mial na mysli ;) ;) ;)

pewnie pisał do Lenki ;D że też poklachają ;D

Witam,

Ubieram ja w sukienki, ale nie jak idziemy na plac zabaw - wchodzac na zjezdalnie by sie zabila, zreszta w piasku tez nie za praktyczne. A sukienek mamy troche i czesto chodzi w nich.
Co do wloskow, to zapuszczamy. Obcielam ja w lutym, bo miala bardzo delikatne, a i spinek bardzo nie chciala miec. Sonia mi wyglada na dziewczynke, ale ubior...

BYlismy dzis w ZOO... W koncu. Sonia zachwycona sloniami i misiami - nie chciala odejsc, a i dinozaury jej sie podobaly. Zdjecia niestety za jakis tydzien beda, jak Rafal pojedzie do siebie i siagnie z aparatu na komp.

Pozdrawiam,

karolinna pisze:
mmm
mmm pisze:

pewnie pisał do Lenki ;D że też poklachają ;D
Ty to masz czuja ;D dzisiaj cały spacer gadał i pewnie chciałby w końcu z rówieśnikiem pogadać, spotkaliśmy koleżankę z synkiem ale niestety spał :)

A tak wogóle to Grześ po raz pierwszy szantażował mnie o woreczek foliowy ::) jak mu wzięłam to darł się a jak mu dałam to zadowolony wkładał do buzi, zabrałam- darcie ::) i tak ze 4 razy, nie chciał żadnej zabawki a tym razem miałam cała kolekcję w torebce. No to mam przedsmak tego co mnie czeka za jakiś czas :p

DZIEWCZYNY kiedy organizujemy jakieś następne spotkanko??? dopuki jeszcze dam rade ;)
Bo puźniej nie za  bardzo sie widze z potężnym brzucholem i moją gwiazdą ;)

Witam piękne mamusie ze Śląska :)
Ja tez jestem mamusią , tyle że tak oficjalnie dopiero w sierpniu ;) bo narazie maleństwo jeszcze w brzusiu a mamusia na forum dla przyszłych mam w sierpniówkach siedzi :laugh:
Ale po sierpniu napewno sie przeniose tutaj,( jestem z Sosnowca)
Nie wiedziałam nigdy wcześniej że tak można się uzależnic od pisania z "nieznajomymi" osobami. Ale kobieta kobiete zrozumi a tym bardziej matka- matke.
Miałam przeczytac cały wątek ale jak zobaczyłam ilośc stron ::)
Będe zaglądac od czasu do czasu do was, żeby pooglądac wasze śliczne dzieciaczki :laugh: są CUDNE!!!

Witam,

Witaj Mada78 zagladaj czesto.

Tak zaczelam myslec ile jeszcze jest w naszym gronie ciazowych i mi sie LILITH przypomniala. Ktos wie, co z nia - urodzila juz?

MMM - zdjecia beda, ale jak pisalam w przyszlym tygodniu.

A sptkanko - moge zaoferowac moja dzialke (z duza altanka) i mieszkanko (niestety na 3 pietrze), ale komu bedzie sie chcialo zjezdac do Tychow? Jestetm tez otwarta na propozycje... Najlepiej do 6 maja, bo chyba zalapalam prace.

Pozdrawiam,

reklama
Witaj Mada78! a gdzie mieszkasz w S-cu?

ja mam coraz większego doła - z dnia na dzień mam coraz mniej pokarmu. w takim tempie to po swietach majowych Piotrek bedzie mógł liczyc na sztuczxne żarcie a nie na moje cyce

Do góry