reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj, jak fajnie, że się spotykacie. Może jakieś fotki będą?
Ja teraz chodząc do pracy nie mam na nic czasu. Zaglądam tu tylko raz dziennie i bardzo mi tego brakuje.
pomykam do obiadu papapa

reklama
iza,Karolinka jest ślicznym dzieckiem, naprawdę, wyściskaj ją od cioci z BB :D

Czy wiecie już może co słychać u Lillitch? Chyba już urodziła, co?

OlaK- dzięki :) wyściskam ją jak się obudzi bo na razie śpi (już 3 godziny o dziwo)
Lilith chyba jeszcze nie urodziła bo jest aktywna na wątku brzuszki forumowiczek (na jakich jeszcze nie wiem) i nadal ma paseczek ciążowy :). Chyba nie zagląda tu z tego względu ze tu same mamuśki a ona jeszcze w ciązy.

karolinnko jeszcze nigdy nic nie wygrałam, dzisiaj znów wysłałam smsa tylko rano, ale nagród było dużo ::) nie wiem czy w sobotę przyjedziemy, bo mnie lepiej w tygodniu się wyrwać, najwyżej pójdziemy na lody w tygodniu:)

olak o lilith czytałam na innym wątku że jak do piątku nie urodzi to w będzie mięć cesarkę

dostałam smsa może jakaś wygrana ;P ::)

jejku ja mam już przesłyszenia ::) ja chcę coś wygrać !!! Jarek wczoraj się mnie pyta a Ty tak serio myślałaś że ci się uda wygrać... a tu nic... i nic... i nic... żebym tylko w nałóg nie wpadła :p

hej!
milo ze myslicie :):) bardzo milo mi sie zrobilo!
Nie zagladam bo juz wam pisalam ze jakos tak dziwnie...(ale czytam na bierzaco tylko nie pisze zeby was wlasnie nie zanudzac)
Jutro rano mam sie stawic do szpitala (8-9) i ordynator sprobuje wywolac kroplowka.Jak sie nie uda to w piatek odrazu CC.
Mam wkoncu od kilku dni skurcze bardzo bolesne. Niby cos zaczelos ie ruszac!Ale oby do piatku!!!!
Troszke sie denerwuje bo wiem ze czasem ciezko wywolac a i bole sa gorsze:( No nic najwazniejsze zeby mala byla zdrowiutka i bylo wszystko dobrze! dla niej przetrwam wszystko!!

Jeszcze raz dziekuje ze pamietacie o mnie!!!

Witam po dluzszej przerwie, jakos nie potrafilam sie zmobilizowac by TU zawitac, raczej nie nadrobie zaleglosci ale teraz postaram sie zagladac (i uczestniczyc - hihi) tu na bierzaco :)

A oto Karolek
xnuma0.jpg

my po wizycie u neuro i eeg główki. w piątek jedziemy na usg główki. na razie mamy sie wstrzymać ze szxzpieniami do momentu wyjaśnienia wszystkiego no i potem rehabilitacja

Karolka a gdzie parkowac nalezy w okolicach parku, bo w koncu nie poszlismy, bo wiuchało strasznie.

reklama
Witaj Lilith - miło że zawitałaś do nas :) Pewnie już niedługo będziesz tulić dzidzie w ramionach :) Życzę Ci szybkiego i łatwego porodu! Wiem jak to jest z tym wywoływaniem, też miałam kroplówki, a dodatkowo jeszcze zastrzyki (bardzo wredne-bolące wrrrr) ale dla dzidzi wszystko można przetrzymać.

Kaśka 76 - można zaparkować pod Zielonym Oczkem, albo pod tym marketem Elea, jak nie to tylko pozostaje parking przy drodze. Trzymamy z Karolinką kciuki za Twojego synka.

izka-mummy-to-be - super że znowu tu zajrzałaś, ale ten Twój Karolek urósł :) Śliczny chłopczyk z niego, niezły przystojniaczek :)

Do góry