reklama
OlaK- dzięki
wyściskam ją jak się obudzi bo na razie śpi (już 3 godziny o dziwo)
Lilith chyba jeszcze nie urodziła bo jest aktywna na wątku brzuszki forumowiczek (na jakich jeszcze nie wiem) i nadal ma paseczek ciążowy
. Chyba nie zagląda tu z tego względu ze tu same mamuśki a ona jeszcze w ciązy.
Lilith chyba jeszcze nie urodziła bo jest aktywna na wątku brzuszki forumowiczek (na jakich jeszcze nie wiem) i nadal ma paseczek ciążowy
mmm
Fanka BB :)
karolinnko jeszcze nigdy nic nie wygrałam, dzisiaj znów wysłałam smsa tylko rano, ale nagród było dużo :
nie wiem czy w sobotę przyjedziemy, bo mnie lepiej w tygodniu się wyrwać, najwyżej pójdziemy na lody w tygodniu
olak o lilith czytałam na innym wątku że jak do piątku nie urodzi to w będzie mięć cesarkę
dostałam smsa może jakaś wygrana ;P :
olak o lilith czytałam na innym wątku że jak do piątku nie urodzi to w będzie mięć cesarkę
dostałam smsa może jakaś wygrana ;P :
hej!
milo ze myslicie
bardzo milo mi sie zrobilo!
Nie zagladam bo juz wam pisalam ze jakos tak dziwnie...(ale czytam na bierzaco tylko nie pisze zeby was wlasnie nie zanudzac)
Jutro rano mam sie stawic do szpitala (8-9) i ordynator sprobuje wywolac kroplowka.Jak sie nie uda to w piatek odrazu CC.
Mam wkoncu od kilku dni skurcze bardzo bolesne. Niby cos zaczelos ie ruszac!Ale oby do piatku!!!!
Troszke sie denerwuje bo wiem ze czasem ciezko wywolac a i bole sa gorsze
No nic najwazniejsze zeby mala byla zdrowiutka i bylo wszystko dobrze! dla niej przetrwam wszystko!!
Jeszcze raz dziekuje ze pamietacie o mnie!!!
milo ze myslicie
Nie zagladam bo juz wam pisalam ze jakos tak dziwnie...(ale czytam na bierzaco tylko nie pisze zeby was wlasnie nie zanudzac)
Jutro rano mam sie stawic do szpitala (8-9) i ordynator sprobuje wywolac kroplowka.Jak sie nie uda to w piatek odrazu CC.
Mam wkoncu od kilku dni skurcze bardzo bolesne. Niby cos zaczelos ie ruszac!Ale oby do piatku!!!!
Troszke sie denerwuje bo wiem ze czasem ciezko wywolac a i bole sa gorsze
Jeszcze raz dziekuje ze pamietacie o mnie!!!
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Witam po dluzszej przerwie, jakos nie potrafilam sie zmobilizowac by TU zawitac, raczej nie nadrobie zaleglosci ale teraz postaram sie zagladac (i uczestniczyc - hihi) tu na bierzaco 
A oto Karolek
A oto Karolek

my po wizycie u neuro i eeg główki. w piątek jedziemy na usg główki. na razie mamy sie wstrzymać ze szxzpieniami do momentu wyjaśnienia wszystkiego no i potem rehabilitacja
Karolka a gdzie parkowac nalezy w okolicach parku, bo w koncu nie poszlismy, bo wiuchało strasznie.
Karolka a gdzie parkowac nalezy w okolicach parku, bo w koncu nie poszlismy, bo wiuchało strasznie.
reklama
Witaj Lilith - miło że zawitałaś do nas
Pewnie już niedługo będziesz tulić dzidzie w ramionach
Życzę Ci szybkiego i łatwego porodu! Wiem jak to jest z tym wywoływaniem, też miałam kroplówki, a dodatkowo jeszcze zastrzyki (bardzo wredne-bolące wrrrr) ale dla dzidzi wszystko można przetrzymać.
Kaśka 76 - można zaparkować pod Zielonym Oczkem, albo pod tym marketem Elea, jak nie to tylko pozostaje parking przy drodze. Trzymamy z Karolinką kciuki za Twojego synka.
izka-mummy-to-be - super że znowu tu zajrzałaś, ale ten Twój Karolek urósł
Śliczny chłopczyk z niego, niezły przystojniaczek 
Kaśka 76 - można zaparkować pod Zielonym Oczkem, albo pod tym marketem Elea, jak nie to tylko pozostaje parking przy drodze. Trzymamy z Karolinką kciuki za Twojego synka.
izka-mummy-to-be - super że znowu tu zajrzałaś, ale ten Twój Karolek urósł
Podziel się: