reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam! :)

izka-mummy no nareszcie! trzeba Cię tu na siłę przyciągać :police: ;) Karolek już taki duży! ::) super mały mężczyzna! :)

kaśka76 no właśnie iza1 fajnie to wytłumaczyła,gdzie zaparkować :) i życzę powodzenia w badaniach :)

lilith
szybkiego rozwiązania :) i bezbolesnego ;)

mam nadzieję ze dziś juz nie będzie tak wiać na dworze :mad:

miłego dnia! :D

jejku taka śliczna dziś pogoda a ja usmarkana po pas, do tego łepetyna mi pęka. :mad:
zaraz tyłek na słońce wystawiam z Piotrkiem.

Izka no i żeby taka nieobecnosć była ostatni raz :police:
Ale Ci chłopak rośnieeeeee

Kaśka kuruj sie obsmarkańcu !! ;) A co za rehazbilitacja bo albo przegapiłam cos albo niedoczytałam ????

Sandros kiedyś chyba Ty pisałąś zeby spróbować taką butlą z wody min z tym ustnikiem zamiast smoczka i faktycznie z tego pije a ze smoka nie chce !!! Taka dorosła ;) Jak tam praca ???

a ja tez zwine sie na spacer ale zdeptałam ostanio cały dzien ze az mi słabo było i teraz mi sie troche nie chce no ale Liwuśnik ważniejszy a i kondycja bedzie lepsza ;D
Na ogródku juz mi nudno siedzieć a tak chodzimy i oglądamy koniki, kurki, pieski itp i Liwia zacghwycona szczególenie pieskami bo straszna z niej psiara a na konie z jakim zachwytem patrzy .... Jakiś urok życia na wsio-mieście ;D No i strasznie do dzieci rwie !! juz sie śmiejemy z Pawłem ze od września pójdzie do przedszkola :laugh:

Justyna: tak jest, kuruję się. a rehabilitacja na asymetrię mięśniową i na "leniwą" lewą rączkę i nóżkę.

Izka przyszla. Nareszcie. Karol zdążył zmężnieć. Rysy już prawdziwie chłopięce, no no, piękny mężczyzna.
Chyba dziś też się wybiorę spacerować, miałam iśc do chirurga, ale coż, mój syn śpi jak zabity i nie mam sumienia go budzić.
Trzymam kciuki za rozwiązanie Lilith. Kroplówka pewnie ruszy Cię, skoro są już skurcze. ja na oxytocne pięknie reagowalam skurczami, bo też miałam wywoływany poród.

nie mogę znowu wieje i to mocno.. czy to się w końcu skończy ??? ten wiatr mnie wykańcza :p

justa
nie przemęczaj się ;) wyślij tatusia na spacerek z córeczką ;D my będziemy mieli krówki,kury itp u babci na wakacjach dopiero :)

olak a czemu chirurg? buziaki dla Kordianka :-*

dziś chyba upieczę sernik :) ciekawe czy wyjdzie ::)

reklama
Witajcie!

Wybaczcie że z doskoku, ale ostatnio mam urwanie głowy. melduje o kolejnym ząbalku. Lewa jedynka - góra. Mateuszek troszke marudny, ale staramy sie jakos trzymać. Zmęczona na maksa. Snu mało.
Trzymam kciuki za Lilith. Oby poszło bezboleśnie. Buziaczki.

Trzymajcie sie ciepło i nie zapomnijcie o nas!!!

Do góry