• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justynka to ja sie juz nie dziwię że schudłaś więcej niż ważyłaś przed ciążą i to nie przez karmienie piersią ;)

frezja tylko koniecznie pochwal się co kupiliście! faktycznie z marudzacym dzieckiem cięęężko się robi zakupy :D ;)

dziś kupiłam śliczną chusteczkę na główkę dla Leny i zaraz idę po jeszcze jedną :) fajny sklepik i to całkiem niedaleko mnie :D ale byłam wcześniej gapa :P

reklama
Karolka: pisz od razu gdzie ten sklep. śliczna sukienka i kapelusik na zdjęciu.

a ja dalej zakatarzona i zakichana. Piotrek ma wstrzymane wszystkie szczepienia do odwołania. waży 4680g. obwód główki 40,5cm, a w klacie ma 39cm bysiiorek mój kochany. długości już nie spamiętałam.

kaśka76 pisze:
Karolka: pisz od razu gdzie ten sklep. śliczna sukienka i kapelusik na zdjęciu.

Koniecznie napisz gdzie kupiłas sukienkę na chrzciny- przecudna!
Ja tez szukam, bo chrzcimy 4 czerwca- to juz niedługo :D

Z sobotą nie jestem pewna, ale robię wszystko, aby się na godzinkę urwać :)

Karolinna - śliczny strój ma Lenka :) Prawdziwa mała dama :)

Frezja - gratuluję ząbka :)

Mam dziewczyny pytanie:Czy można jeść jak się karmi piersią groszek zielony w puszce? I co zrobić żeby mleka bylo więcej (oprócz picia ogromnych ilości wody, herbatek na pokarm itp.) Słyszałyście o piwie Karmi? Podobno wpływa na pokarm.

Wklejam dzisiejsze foto Karolinki w nowej czapeczce i śpiszkach :)

sukienka do chrztu jest pożyczona od znajomych,ale mogę się spytać gdzie ją kupili :) mnie też sie podoba :)

mokkate i jak przygotowania do zielonej szkoły Darii? będziecie pewnie z Martynką tęsknić :)

kaśka76 życzę duzo zdrowia :)

iza1 dzięki za komplement :D :-* a raczej Lenka dziękuje :) Karolcia ma super ciuszek :) a jak błogo jej się w nim śpi :D można spokojnie pić karmi,nieraz sobie kupię :) a raczej mój mąż :) tylko wcześniej otwórz piwo żeby się wygazowało bo inaczej Karolcia moze potem mieć gazy ::) a zy wpływa na laktację...nie za wadzi Ci spróbować ;)

dobranoc laseczki O0

hej hej !!!!

Iza ja duzo piłam ale naprawdę duzo, poza tym drożdzówki jadła bo podobno to też wpływa dobrze na laktacje, karmi piłam bo lubie :) No ale najbardziej pobudzało mi laktacje przystawianie Liwii do piersi, teraz juz mniej karmie i czasem jak Liwcior nie chce nic jeść to cały dzien daje jej cyca to pod wieczór mam taki napływ ze szok !! A groszek ja jadłam i ok !! Czasem jak zjadłam cos podejrzanego i bałam sie ze Liwcie bedzie brzusio bolał to dawałam jej kropelki Sab simplex na kolke i było ok !!!

karolinna, Twoja coruchna przeslicznie wyglada w tej sukieneczce - i te boste stopki - cudo

iza1 - przystawiaj jak najszesciej i jak najbardziej pozytywnie mysl o karmieniu piersia, przypadkiem nie mysla ze masz malo pokarmu, bo to wszystko glownie w glowie siedzi ;) ;) ;) karmi jest OK moze pomoc ale ja musialam odgazowywac jak je pilam bo maly ma kolki a gazowane napoje w tym wypadku nie sa wskazane :(

reklama
witam w ten piękny słoneczny poranek! O0

izka-mummy dzięki :-* a co do kolek to Twoje maleństwo dalej je ma ?

przypominam o spotkaniu! ja będę na pewno i mam nadzieję ze nie tylko ja przyjdę ;)

dzisiaj 14.30 park kosciuszki ,wieża spadochronowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry