• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karolinko- mimo najszczerszych chęci, nie będziemy mogły do Ciebie dołączyć w parku :(.
Jeszcze nie jesteśmy spakowane na zieloną szkołę, a za chwilę jedziemy na zakupy (okazało się, że mamy za mało butów).
Ranek też był nieciekawy- małą męczył od 6 brzuszek. Koło 11 zasnęła i śpi do teraz.
Mam nadzieję, że uda nam się w końcu spotkać.

no a na spacerku znowu żelazny zestaw mam ze spotkania z lutego ;D żałujcie że was nie było :)

oto fotki :D

sandros z sonią
park9jd.jpg

czarnulka z wiki
park13ku.jpg

a tu jeszczew środku karolinna z Lenką :)
paczek22qn.jpg

Witam,

Kasia namiary na kardiologa - pani dr Dukalska, przychodnia jest na Kasprzaka (np. kosicola)w Katowicach osiedle Koszutka, a numer telefonu - 2580-232.

Na spacerku bylo milo. Wiktoria od Czarnulki wszystkich przegadywala, Lena slicznie sie usmiechala, a Sonia sie wspinala.
W drodze do domu Sonia padla i nawet jak wyciaglalismy ja z fotelka i przebierali, to do tej pory sie nie obudzila.

Iza, nie dokarmiaj sztucznie, tylko czesto przystawiaj. Dziewczyny podaly juz wszystkie znane mi metody, dodam ze jeden smieszny lekarz poradzil mi - wypic Karmi tak zaraz po karmieniu, pozniej przebiec ze 400 m i pierski beda tryskac na kilometr mlekiem... - autentycznie tak powiedzial :P

Ja dzis w koncu kupilam sobie jakis komplecik na egzaminy i Komunie, jak mnie Rafal w tym zobaczyl, to stwierdzil, ze jeszcze niegdy tak dobrze nie wygladalam... Niestety zawsze lubi troche posciemniac...

Pozdrawiam,

sandros
sandros pisze:
dodam ze jeden smieszny lekarz poradzil mi - wypic Karmi tak zaraz po karmieniu, pozniej przebiec ze 400 m i pierski beda tryskac na kilometr mlekiem... - autentycznie tak powiedzial :P
no nie... ;D ;D ;D próbowałaś ??? :)

justa też mi się chichrać chciało..ostatnie zdjęcie powinno nosić tytuł "brygada mamusiek w akcji" ;D

dobranoc lasencje :)

Witam,

Justyna, to jutro zrobie zdjecie, ale telefonem, wiec zawsze bedzie mozna zwalic na jakosc zdjecia ;D

Karolina - nie nie probowalam, bardzo, ale to bardzo nie lubie Karmi. Ale fakt, ze po wysilku mleka jakby wiecej.

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry