reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Chodzimy na zwykły - mam tak fajnie - pare basenow w jednym - tj. jest duzy i gleboki, mniejszy tak do 1,5m, malutki taki do metra i jakuzi. W tym najmniejszym jest wzglednie ciepla woda i praktycznie nie m ludzi, wiec fajnie sie plywa.
Pierwszy raz bylam na takim miejsckim pod koniec zeszlych wakacji, czyli jak miala ok 11 miesiecy.

Dzis ja mam gosci na dzialce... szkoda, ze niedziela- zagonilabym ich do koszenia  ;D Rafal przed chwilka przyszedl do domu, wiec nie bedzie nam towarzyszyl - biedak przespi caly dzien  :( A ja juz upielkam lazanie i czekam na transport  ;)

Pozdawiam,

reklama
Kurcze dziewczyny dawno niebyłam u wa a to wszytko przez moje studia mama ndzieje ze onas nie zapomnieliscie bo my z Darunia nie i postaramy sie nadrobić za niedlugo te stracone stroneczki już troche nadrobiłam i widze że dzieciaczki rosną i są pzrecudne tylko schrupac ;D pozdrawiam i całuje wszytkie mamusie i dzieciaczki

Dziewczyny prosze o pomoc,czy ktoras sie moze orietuje czy jest gdzies stosunkowo blisko Bytomia basen gdziebym mogla z Milenka sobie chodzic,bardzo mi na tym zalezy a ni emoge znalesc,najblizej gdzie znalazlam to w Katowicach,a nie mam auta i jazda okolo godziny autobusem badz tramwajem to jednak maly klopot.Bardzo dziekuje za jakiekolwiek informacje z gory!!

Witam,

Alez mnie dzis glowa znow bolala - ale dzis to efekt nie noszenia okrycia glowy :-[

Kanoot poszukaj w internecie, a blisko.... Moze Ruda Slaska, tam jest basen, ale nie wiem czy masz blisko, napewno blizej niz do Katowic.

Grilowanie u nas wyszlo super, niedawno wrocilismy, nawet Rafal sie zalapal ;) A goscie naznosili kielnasek, ze pozniej pieski lezaly do gory brzuchami, bo takie pelne ;D

Pozdrawiam,

Sandros- fajnie że grill się udał :) a ten Twój ból glowy - współczucia....

Kanoot - niestety co do basenu nie pomogę Ci bo znam tylko baseny w Katowicach.

A my z Karolką byłyśmy dziś bardzo długo na dworku, byłam z nią w parku Kościuszki :) dwa razy ją tam karmiłam :) karmienie piersią jest naprawdę fajne :)

Witam...
w końcu dziś fajna pogoda

Przejechaliśmy dzisiaj ponad 240 km... byliśmy między innymi na Kubalonce, w Żywcu, Bielsku, Wisła, Ustroń, góra żar.... i jeszcze parę innych miejsc..... Oluś był zachwycony, jak wrócilyśmy to tylko kompanko, butla i padł..... :p

pozdrawiamy

widzę że dużo nas grillowało :D my też się załapaliśmy :D Lenka poprzebywała na świeżym powietrzu :) i my z mężem też :) no i w końcu mogłam ubrać moje nowe rybaczki ;D

kurcze,gadałam właśnie z koleżanką pół godziny przez skypea ;)

diablica fotka ekstra :D a ja na górze żar byłam na długim weekendzie majowym,niedaleko mieliśmy pensjonat :) wjeżdżaliście autem czy kolejką ? w końcu ujarzmiłam skypea ;D

sandros jak dziecko ;) a przecież masz fajną czapkę z daszkiem! widziałam na fotkach z zoo!

koreczek nie bój się o nasza pamięć :D wklej jakieś fotki córci :) mam nadzieję że studia ok! jak ci idą ?

iza1 fakt,karmienie piersią jest ok :D no i park kościuszki też fajny :)

kanoot niestety nie znam w bytomiu praktycznie niczego ::)

My dzisiaj byliśmy na rolkach, rowerze. Po południu na festynie. Weekend się kończy juto czas do pracy. Jeszce czytanie bo "Cała Polska czyta dzieciom"-hasło mojej córki.
Diablica 2 jak to robisz że dziecko tyle kilometrów w aucie wytrzymał. Moja to ma alergię na auto. Jak miała kilka miesięcy to jeździliśmy tylko w porze spania wyjazd o 5 rano, bo gdy się obudziła to już wielki ryk. Teraz po 3 latach jest lepiej ale na krótkie trasy. W piątek jedziemy do Kazimierza ciekawe czy nie osiwieję podczas podróży.

Pzdrawaim mamuśki

martaglo moje dziecko uwielbia autko, chyba ma to po tatusiu ;D nawet jak nie jest w humorze i brzęczy, w autku zaraz się uspokaja i albo śpi, albo bawi się... albo z zainteresowaniem ogląda widoki za oknem.... tak że nie mam problemu....

karolinna najpierw autkiem później my na nóżkach a Olo w wózeczku... my na górzę Żar jakoś bywamy dosyć często... lubimy tamte rejony

a takie wycieczki w ramach możliwości robimy sobie co niedzielę.... w zeszłym tygodniu na przykład była wycieczka objazdowa po podkatowickich marketach bo na inne rejony nie sprzyjała pogoda.... ;D ;D ;D

a Przemo powiedział że Olowi musimy paszport wyrobić bo za granicą czeską i słowacką jest dużo fajnych miejsc.... a choć my mamy dowody osobiste to Olo narazie za granicę nie zostanie wypuszczony hihihi ;D

reklama
Kanot a do Piekar Śl masz chyba w miare blisko !? ale zimą autobusem po basenie to tez tak niezabardzo !! Właśnie w piekarach ta babka co my chodzimy ma tez szkółkę !!

widze ze wszystkim niedziela sie udała !!!
A Liwuś dzis spi w nowej sypialni pierwszą noc troche zasnąć nie chciaął ale w koncu sie udało !!

Ja tez słyszałam ze na chrzestną ciężarnej sie nie bierze !!

Karola a co do mydełka bo ostatnio pytałaś to ja używam Johnsona najpierw bambino a teraz to i jeast ok !!

Moja w aucie to raczej krótkie trasy toleruje bo zaraz robaki w tyłku ma dlatego gdzies dalej to wybieramy sie w porze jej spania !!

Do góry